reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Agnes ......................a raczej Olusiu

W dzisiejszym uroczystym dniu Chrztu Świętego Przyjmij kochana nasza Boża Dziecino Prosto z serca płynące życzenia szczęścia, Zdrowia, radości oraz Błogosławieństwa Niebios Przez całą Twoją wędrówkę, zwaną życiem.

chrzest.jpg

Ilonka ;-)
Lori i co mdłości wróciły???:-)
Truskaffka ja też ostatnio szaleje z mężą kartą jak się kapnie to mnie zabije :-D
Sylwia to czekamy na zdj ;-)

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Moj chłopek nadal w domu :wściekła/y: i nadal w łożku :wściekła/y: a do tego gaz sie skończył o nie nie nie ja napewno nie pójdę po niego .

Zyczę Wam moje drogie miłego dnia.Ja niestety szuranka cd. Mam 10 peleryn 10 spodni 20 koszul 10 kamizelek 10 pasów 10 kapeluszy do uszycia i jeszcze 11 pacynek :-)

Reszta na g :-) Buziam :-)

Aaaaaa od 3 dni pije czerwoną herbatę :-p i moje porcje na talerzu zmniejszyły sie o połowe :-p

Ostatnia edycja:
Witam kochane :-D
Agnes czekamy na relację z chrzcin i zdjęcia oczywiście :) :tak::tak:
Losiczka to wesoło masz jak chłopina w domu :-p:-p
O widzisz ..... to czerwona herbatka taka dobra na odchudzanie ??? :-) trzeba spróbować :) Choć ja jem raz dziennie ( obiad) bo nie mam chęci ani rano ani wieczorem a jak coś to jabłko albo serek wiejski :tak: :-p i waga powróciła do wagi sprzed ciązy czyli 59 kg :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jeszcze ze 4 kg i bedzie super :tak::tak::tak::tak: Ale nawet m wczoraj zauwazył ze schudłam :tak::-)

Sylwuś czekamy na zdjęcia Mariuszka :) :-):tak:

M oddelegowany :-( ale smutno :-( a ja ubieram chłopaków i biegnę na pocztę wysłać Valkyrie czapulki i buciki z allegro :tak: aaaaaaaa zrobili mi pocztę pod blokiem prawie że :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Boze ale to dla mnie zbawienne :tak: nie muszę gnać z chłopakami daleko tylko 2 minutki i juz jestem :-) bosko :) hihi szkoda ze przed świętami nie otworzyli bo biegałam co 2 dni prawie aby paczki wysyłac :baffled:

śpioszki wstawać :-D :-):-):-)

Miłego dnia :-D

Lece na grupę szybko jeszcze
:-)

Hej kochane jestem

mnie jak zwykle weekendowo nie było :-:)-( ale obiadłam sie paczkami za to u mamuski :-D:-D:-D

Katy masz racje nie wazne co oby zdrowiutkie było :-D:tak::-D

Rozia czyli miałas szybki poród...oby i moj poszedł tak lekko a nie tak jak z młodym 17h :wściekła/y:

Liluu ale super karuzele to poszalałaś z zakupkami :-D:-D:-DKsiazniczka bedzie zadowolona hehehe

Ilonko a Ty samiutka zostałaś ,mezul pojechał :-( ale masz chłopaków cudaków :tak:

Roszpunko czyli co z nowych butków nici heheheheh :-D

Truskaffka poka poka co tam ciekawego kupujesz ????

Losiczko ....dziwnie bez twojego enpr, i myslałam ze moze mnie juz zablokowałaś ale tu doczytałam :-:)-:)-(

Lecę na g

Dzień dobry dziewczynki :-)

Ja się melduje i spadam :-) Wpadnę póżniej :-) Niestety jeszcze nie nadrobiłam grupy, ale postaram się to w najbliższym czasie zmienić :-)
Idę tylko Mariuszka póki co zobaczyć :-)

Miłego dnia życzę :-)

witam

u nas po chrzcinach pomału chata ogarnięta. jakoś dałam radę. ale roboty miałam masakrycznie dużo.w kościele nie najgorzej Oluś. jechaliśmy do kościoła wózkiem w nadziei że zaśnie ale chyba wiedział że się coś dzieje bo ani myślał spać. do kazania spokojnie siedział a potem zaczął marudzić. no to dostał butlę z mlekiem, ale nie zdążył wypić i na sam moment chrztu był mega płacz i lament. a potem jak tylko trafił na moje ręce zasnął i spał już do końca.

w domu wędrował z rąk do rąk i wieczorem był już padnięty. a dzisiaj daje mi popalić bo chyba zęby męcza bo jak tylko cos do buzi włoży to płacze wiec noszę te moje prawie 8 kg od rana.

fota jedna na g, reszta wieczorem bo młodego trzymam na rękach i ciężko mi pisać

miłego dnia.

reklama
Do góry