reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonko focia będzie a jak :-):-):-) co do Marci a w sumie jej synka ;-) to dopiero mamy he he my mamy :-Dtzn Marta ma 17 tydz :szok: o matko jak ten czas leci . Sama wiesz jak u Ciebie było a u mnie to juz wogóle 36 tyg córa która ma na imie Szymek :-D

reklama
dzień dobry :)

chata ogarnięta, piorę pluszaki Matika i generalnie w dalszym planie tryb energooszczędny :-p
jutro wizyta u gin i usg :cool2: pojutrze klinika dla cukrzycowych mam..i już piątek i weekend :-p leeeeeccciii czas

Dzięki dziewczyny, w komplet dla siebie nie chciałam inwestować, więc pojechałam po kosztach ..bo to taki "chwilowy ciuch" a jak widziałam komplety za 150/200 zł..cóż faaaajne...ale jednak wolę na co innego kaske wydać :-p

MałaMi współczuję, mnie czasem też głowa tak boli...że tylko uciąć :dry:
a teraz ogólnie ciężki czas, pogoda...jak widać, ciśnienie niskie..masakra
ja nie dość że z reguły mam niskie ciśnienie, to teraz to w ogóle nie wiem jak żyję..:baffled: ostatnio miałam ciśnienie 95/55 -po kawie! szaaaalenstwo:baffled:

Ilona aaa właśnie przypomniałaś mi...fluidki ślę ;)
zwijaj do słoika i w swoim czasie wykorzystasz ;)
dzięki za wieści od Ady :D
pięknie Ci śpi kochany półroczniak :tak:
Losiczka super pomysł ze zmianą fryzury:tak: my potrzebujemy od czasu do czasu tak zaszaleć :-)
szuraj szuraj i zagłuszaj brzęczącego mężula :-p

Pozdrawiam wszystkie gwiazdy ;) meldować się prosze ;)

witam.

u nas jakiś problem z netem więc nie mogłam wczoraj wieczorem wejść. dzisiaj też coś muli ale może dam radę cos skrobnąć

martuś połóż się i sprobuj przespać może głowa przestanie boleć.

ilonka Oluś dzisiaj lepiej. póki co nie jest marudny. my też szukamy ząbka ale na razie brak. zjadł właśnie całego banana i chyba ubierzemy sie i na spacerek pójdziemy póki słoneczko świeci

truskaffka widzę że wyprawka się kompletuje. to już niedługo i będziemy Amelkę witać

losiczka mój m tez z zapaleniem oskrzeli. na szczęście już w pracy bo na głowę idzie dostać jak chłop cały dzień w domu

a oto tort Olka z chrzcin c.jpg

inne fotki wstawię po spacerku na g

miłego dnia

Losiczko Ilonko czyli co nie wierzycie w mojego chłopaczka :-D:-D:-D mowicie ze jeszcze piteczka może sie okazać hehehe
Ilonko i młoda dupka hehe o nie juz na 3 mnie nie namówić ,chociaz zawsze myslałam ze 3 będzie :tak:,ale 3 chłopków w domku mi zdecydowanie wystarczy .No i Oskarek nie chce sie ruszać .........hmm choc cos nie do konca pasuje mi to imię :-D:-D:-D

głowa boli nadal ...troche mniej ale boli ...cisnienie 90/40 :wściekła/y: normalnie szał

G pojechał do Krakowa i dopiero jutro wieczorem bedzie i dobrze nie bedzie marudził heh

Ilonko teraz wizyte połówkowa mam 4 marca na 8 rano

Losiczko no bardzo jestem ciekawa tej twojej nowej fryzury ale mysle ze bedzie Ci super :tak::-D:tak:

ja ide w piatek do kultury sie doprowadzic i włoski juz zza uszy mam a grzywa za nos heh wygladam jak miotła :-( z wielkimi wulkanami na budzi :-(

Truskaffka te bole sa noe do zniesienia ....a ostatnio zapomniałam gince o tym powiedziec :-(

Truskawka dziękuję kotuś ....... przydadzą sie fluidki jak najbardziej :tak::tak::tak: a zwłaszcza tez różowe także ślij ślij ja dobie "schowam" na odpowiedni moment :-D:-D:-D

Agnes Jezuuuuuu ale bym zjadła kawalonteczek tego tortu:-p on był ze śmietaną czy krem ???????
Martuś na 100% okazę sie czy bedzie ten Oskarek dopiero po porodzie albo kiedy gin pokaze ptaszka w całej okazałości :-D:-D:-D:-D ale Oskarek to bardzo ładne imię !!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:

Zbliża sie wielkimi krokami TŁUSTY CZWARTEK... a ja cholibka muszę pomysleć aby sama zrobić pączusie albo krążki bo jak mama w szpitalu to juz nie bedzie pysznych jeszcze ciepłych z cukierni :-:)-:)-:)-( :-:)-:)-( ehh....a wole juz sama zrobić niz kupować tych ohydnych chemicznych np z lidla albo w cukierni drogich jak pieron :blink: :sorry2:
także potrzebny na gwałt przepis :-p proszę, proszę ... :-D

no tak nagadała nagadała a fluidków nie posłała :sorry2::sorry2::-D

to się poprawiam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ostrzegam ...jak sie jutro okaże że jajka małej wyrosły to zmieniam kolor :-p

MałaMi łooo to widzę że też szalone ciśnienie masz :baffled:
kurcze, w sumie nie wiem czy gin coś poradzi na te bóle..poza tradycyjnym apapem..
może zadzwoń do niej jak możesz..
Ilona niestety nie pomogę, w życiu nie piekłam
Agnes tort piękny iii apetyczny !!!

Witam dzdziewczynk

u nas po staremu jeden dzień lepiej drugi gorzej ;) krostki niby zeszły ale wyszły od nowa widocznie tak musi być a nie chce jz jej smarować sterydami :(
malo minę ostatnio ale czytam na bieżąco tyle ze nie mam czasu na odpisywanie :no:

Pozdrawiam was goraco i całuje mocno

reklama
Do góry