reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Męzulo chory :-( zapalenie oskrzeli :-( antybiotyk :-( i siedzenie następny tydz w domu :-( normalnie medal za ofiarność i cierpliwość mi sie należy :dry: oczywiscie gazu nadal nie mam. Na obiad były grzanki :-p

Katy śliczne suwaczki :-)

Rozia Sylwia czas zmienić suwaczki :-)

reklama
hejka

ja dziś wybyłam do kumpeli i jej siedmiomiesięcznego synka, nawąchałam się, wybawiłam ...i czekam na naszą kruszynę ;p

Sylwia Witamy !!! :D :D :D jeszcze raz GRATKI :D
pięknie się uwinęłaś z porodem ;)
Agnes pamiętam jak też chcieliśmy żeby Mati chrzciny przespał, a ten jak na złość się wyspał tuż przed ...:p
tyle że u nas fajnie, bo chrzciny robią tylko dla rodziny/gości, nie na mszy, więc w sumie w kościele to ok. pół godzinki i do domu
a mały może być też po prostu wymęczony po atrakcjach i odreagowuje, buziak dla niego :*
Ilona ooo jacieee ale by mi kiszki marsza grały przy takim jedzeniu:-D
Losiczka uuuuu współczuję i medal przyznaję, SIĘ NALEŻY!!! a dla M zdrówka, niech szybko do formy wraca i wiooo do roboty:-p
Lor hehe oo tak wymiana cyckonoszy ważna sprawa ;) też od tego zaczęłam:-D
Pamela bez kompa jak bez ręki :p dobrze że już jesteś ;)
MałaMi ...pąaaczki...ja chyba zgrzeszę, złamię dietę i w czwartek sobie na pączka pozwolę:sorry2:
Rozia Lilu buziaki dla dziewczynek :*
Katy oby udało się jak najwięcej skorzystać z karty zanim M się skapnie:-p:-D

a moje zakupy to poszewki na kołderkę i podusię do kołyski;
Zobacz załącznik 536668 z takim misiem, w wersji niebiesko różowej (choć mnie się podobał ten fioletowy, ale chłopaki zarządziły że róż ma być:-D), do tego jeszcze dokupiłam prześcieradełko z tym samym motywem i od tego samego sprzedawcy pieluszki flanelowe małe i duże

a dla siebie, kupiłam komplet do szpitala -koszulkę-czerwoną i szlafrok-szary
Zobacz załącznik 536669

jeszcze poluję na leżaczek i karuzelkę do łóżeczka -to używane, to zobaczymy jak mi pójdzie ;)

A ja dzis umieram :baffled:
od wczoraj głowa mi pęka ,całą noc nie spałam nawet apap nie pomaga :(((((((((((((( wczoraj mróz dzisiaj deszcz siedze i płacze boo nie ogarniam tej mózgownicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzień dobry :tak::-)

losiczko zdrówka dla męza nieustannie :-p dziś juz gaz jest ??????????????
Truskawka zakupy jak widzę udane :) Fajne ta pościel :tak::-D Mam nadzieje ze ja kiedyś tam tez bede kupować różowe fioletowe itd :zawstydzona/y: koszula tez fajna :) podobną miałam do szpitala :) :tak: tylko turkusową :)
Agnes jak dziś Oluś ??????????? i Macie za sobą chrzciny :tak:

Martuś :-:)-:)-:)-( a moze smaruj skronie aromatolem ??????? rób sobie masaż skroni ...... no nie wiem ...mam nadzieje ze bedzie lepiej......ale poza tym to TY mówiłaś o tych bólach lekarzowi ???????????????????????????????????

Rozia Sylwuś jak wasze pociechy ?????????
Liluu jak krostki Lily ????????? juz wyleczone ??????????
Pamelka pisz wiecej pieronie :-p
Jane TY też sie znów zagubiłaś :-:)-( ale pewnie nawał pracy, po pracy tez sobie zajmujesz czas znając Ciebie :-p
Róża hop, hop
Dziama pisałam na innym wątku ale tu tez zapytam ......ile masz zrobionych aniołków ??????Jutro wizyta także kciuki zaciśnięte !!!!!!!!!!:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lori
jak sie czujesz ?????? mdłości są ?????????
Valkyrie Czapulki wysłane wczoraj :) także myslę ze moze nawet piątku bedą u Ciebie ;-)
Violuś coś wiadomo w sprawie pracy ????????czy cisza ?? Buziaczki dla Antosia słodkiego
Roszpunka jak Maksio ??????
Katka słodki avatar !!!!!!!!!!!!!!! suwaczki oczywiście tez piękne :tak:
Katrina buziaczki dla Kubusia :)
Marysia jak dzieciaczki ??? zdrowe ??????????
Pauluś jak minął weekend z K ..??????
Biapl nie miej wyrzutów .... nikt nie jest idealny:tak:

Ciekawe jak Kasia-es i dziewczynki .........

Mam nadzieje ze nikogo nie ominęłam ........... u Ady dobrze.... nadal nie zna płci .......ok 18 lutego ma wizytę wiec moze wtedy dzidzia pokażę co tam kryje między nóżkami :) :-D:-D :tak::tak::tak::tak:

Ja coś spać nie mogę ... dziś od 7 na nogach :szok: brak snu i koniec... wiec wstałam bo to wiercenie sie na łóżku to jeszcze bardziej męczące :-( Pawełek oczywiście przespał calusią noc :-D:-D:-D , coraz częściej juz nie wstaje, a jak wstanie to o tej 4-5 na papu i dalej w kimono ...
oczywiście nadal czekamy na zębulka...... szuka i szuka i nie może go znaleźć :-p:-p:-p

aaaaaaaaaaaa...........kupiłam lalę bobasa :-D:-D:-D:-D:-D:-D szukałam takiej dużej jak noworodek czyli ok 50-55cm i znalazłam 57cm :-D:-D:-D mam nadzieje ze bedzie odpowiednia :tak:

MIŁEGO DNIA PERŁY !!!!!!!!!!!!

Dziendoberek :-):-):-)

Ilonko gaz jest :-):-):-) bręczący mąż też :baffled: dobrze że mam dużo szycia :-) .

Martuś trzymaj sie :-) a wiesz że ten synek u Ciebie wcale mi nie pasuje ;-)

Zapomniałam Wam napisać że w czwartek z ścinam włosy :-):-):-) jakoś tak krótko modnie ;-) a nie tylko kita i kita :-)

Narazie spadam Miłego dnia :-):-):-)

ilonko dobrze ze u ady wszystko dobrze :)
a co do lali to duza ci sie udalo kupic :p
losiczko ja zawsze mam dlugi bo dwa razy mialam krotki i strasznie wygladam ale musze sciac chcoc troche bo sa za dlugie

reklama
Losiczka to czekamy na efekt tej zmiany :tak::tak::tak: myslisz ze jednak pipulka u Martusi ??? :-D:-D:-D ja stawiałam na chłopca ale ze ja ciągle sie mylę w tej kwestii to być moze bedzie ta córa hihi :-)
Marysiu cieszę sie ze zdrowe bąble :) mąz nie wie.......bedzie miec niespodziankę jak wróci haha:-D:-D chciał to ma :-):-):-):-) :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja znów zapuszczam włosy :-D heheh :)

Do góry