reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hejka :-)
Rozia oby poszlo jak najszybciej ;-)
Lilu ;-)
Roszpunka co tam u Maksia:-)
Jane wiesz jak by co to pisz jaki model :tak:
Losiczko a może częściej będziesz tutaj bywać:sorry2: a pacynki śliczne :tak:

Ja troszke dzisiaj pocwiczylam, pozniej poleniuchowalam, gosci juz odprawilam a teraz ogladam tv ......tvn style
o osobach ktore polknely jaja tasiemca zeby schudnąć :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

I jak tam dziewczynki ??? Porodówka wita ???:-)

A ja sie upawam błogą ciszą w domu bo Kubula po feriach w szkole i męzuś po 2 tyg urlopie :szok::szok::szok: też w pracy więc cisza jak nic a Szymonek sam to jest cichutko.

Katy moja droga jak to sie mówi brak weny na forum a raczej do pisania :-(jakoś ten nowy rok nie zaczął mi sie zbyt różowo.Ale cyc do przodu i jakoś to będzie no nie ??? ;-);-);-).

Kurka chciałam sie zapisać gdzieś na fitnes a bardziej na siłkę na taśmę ale mężuś znowu coś wspomina o delegacji. Więc chyba nici z tego:dry:

Miłego dnia kochane. Mało mnie tu ale wciąż Was love :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam:)

Losiczka jakie śliczne te laleczki:) a męskie osobniki też robisz?:-D:-D:-D U nas też się ferie skończyły.

Roszpunko gratulacje dla Maksia:)teraz to już migiem wszystko pójdzie.

ja też mam się czym pochwalić Antoś od wczoraj mówi tatatatata i dziadzia:-) A pozatym bez przerwy staje na nóżki w łóżeczku a ja się boję bo jeszcze widać słabe ma te nóżki i krzywo stawia, ale gdzie tam jak go sadzam to krzyk, nogi sztywne i wyprostowane i się nie da posadzic.

No i mamy problem. Wczoraj byliśmy u teściów po dłuższej nieobecności (2tyg bo teściowa miała zapalenie płuc) i mały się rozpłakał, pewnie zapomniał babcię i dziadka. Wczoraj zmarł tata mojej bratowej i jak będziemy szli na pogrzeb to muszę go zostawić u teściów i nie wiem co będzie jak będzie tak płakał.
Z drugiej strony musi się przyzwyczajać. echhhh

Viola, gratulacje dla Antosia:-) Synek mojej siostry zaczął wstawać jak miał 7 miesięcy, a mimo to nie ma żadnych problemów z nóżkami. Antoś na pewno wie co robi, tyle na ile jest gotowy:tak: Biedactwo wystraszył się babci i dziadka. Będzie musiał jakoś przeżyć pobyt z nimi, nie ma rady.

losiczko
, tobie to dobrze:-)

Ale tu cisza...:-(

witam i ja

od razu was uprzedzam że w tym tygodniu mało mnie będzie. muszę chrzciny organizować. robię obiad dla 18 osób więc czeka mnie wielkie zakupowe szaleństwo a potem stanie przy garach. ale dam radę. menu już gotowe teraz tylko muszę zaopatrzyć lodówkę i brać się do roboty. tort zamówiłam. a placki sama upiekę w sobotę.

do tego u mnie spadek formy. Olek budzi się co 2 godziny w nocy i czasem już nie daje rady. mam nadzieję że kiedyś mu to minie. może zęby wyjdą?

sprobuje nadrobić troszkę ale nie wiem czy się uda bo u nas koniec ferii mąż w pracy więc sama ogarniam młodego i chatę.

buziole i miłego dnia

viola, roszpunka gratuluję postępów chłopaków. a mój jakiś leniwy.

reklama
Witam witam :)
Roszpunka gratuluję .,,,, uściskaj i mocno ucałuj Maksia - cioteczka Ilona tez jest dumna :tak::tak::tak::tak::-D to teraz jak pisze Viola pójdzie z górki :-p
Viola biedny Antoś sie wystraszył, no ale jednak trzeba go oswajać :tak:
super ze taki dzielny chłopczyk chce juz na nóżki stawać !!!!!!!! brawo ,,, ja mówię ze na roczek to bedzie juz nieźle biegać :tak:
Rozia sylwuś nadal czekamy na uparciuchy :-D:-D:-D:-D:-D

losiczka jak ja czekam na te pacynki chłopięce ... bo pewnie kupię jedną od Ciebie dla Pawełka :) wiec czekam na misia albo na coś innego :-D:-D:-D:-D a gdybym miała córę to bym nawet i 2 wzięła :-D:-D:-D:-D
Katka :szok: powiem ze ja jestem zdesperowana i tez bym połknęła haha .. żartuje !!! :-D:-D:-D:-D

Wpadnę wieczorkiem bo m jest w domciu dziś ... tzn jedzie po południu

Do góry