reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
krwiaki powstają przy zagnieżdżeniu. Progesteron pomaga na wchłonięcie, ale że biorę zastrzyki które rozrzedzają krew to mu trudniej wchłonąć, ale zastrzyki brać musze bo może to one ratują fasolkę wiec strach je odstawić. Krwiak jak widac na foto jest duży i blisko pęcherzyka.
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Witam moje drogie !!!!!!! :-)
Lori gratuluję .. rośnijcie zdrowo !!!!!!!!
Liluu jak nocka ????????
Jane juz w pracy ???
Ciekawe jak Rozia ........ i sylwia :-)
Miłego dnia słoneczka !!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-)
meldować sie pamela, róza, sylwia, martuś, katka, dziama viola katrina, joasia, valkyrie losiczka paula . marysia, biapl i reszta .........
Pawcio dziś nawet nie wstał na papu
Lece ćwiczyć :-):-):-)
Lori gratuluję .. rośnijcie zdrowo !!!!!!!!
Liluu jak nocka ????????
Jane juz w pracy ???
Ciekawe jak Rozia ........ i sylwia :-)
Miłego dnia słoneczka !!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-)
meldować sie pamela, róza, sylwia, martuś, katka, dziama viola katrina, joasia, valkyrie losiczka paula . marysia, biapl i reszta .........
Pawcio dziś nawet nie wstał na papu
Lece ćwiczyć :-):-):-)
Ostatnia edycja:
Lori, cieszę się, że wszystko w porządku z fasolką. Mam nadzieję, że krwiak szybko się wchłonie.
Marysiu, zdrówka.
Ilona, ty szczęściaro:-) Oby tak dalej
Ktoś wie co u Rozi i sylwi?
Zajrzę później, a tym czasem miłego dzionka.
Marysiu, zdrówka.
Ilona, ty szczęściaro:-) Oby tak dalej
Ktoś wie co u Rozi i sylwi?
Zajrzę później, a tym czasem miłego dzionka.
Witajcie ja nadal 2w1 nic sie niedzieje oprocz tego ze nocy aczal mi lekko odchodzic czop a wg lekarza mam sie tzryamc ze termin porodu mam na 2 lutego i nie mam co sie stawiac do szpitala wiec czekamy niby termin mam na sobote .
truskaffka ale ze teraz musiala sie cukrzyca ujawnic ;/ a u ciebie tez juz szybko zlecialo
Lori kochana gratulacje wiedzialam ze tak bedzie
truskaffka ale ze teraz musiala sie cukrzyca ujawnic ;/ a u ciebie tez juz szybko zlecialo
Lori kochana gratulacje wiedzialam ze tak bedzie
ilonka ja w tym tygodniu na 9 mam więc dopiero dojechałam do pracy ....i zaczynam od bb:-):-)
głowa mnie boli niestety od rana... mam nadzieję, że przejdzie.
po południu idę do kina
ilonka i jak ćwiczenia??
rozia, sylwia??
głowa mnie boli niestety od rana... mam nadzieję, że przejdzie.
po południu idę do kina
ilonka i jak ćwiczenia??
rozia, sylwia??
Hejka
Rozia wieczorem mi pisała ze jak nic sie nie zacznie to dzis oxytocyna wiec czekam teraz na info .....
Liluu no ja nie wiem jaki kolor ale niebieski obstawiam ;D hehehe jak bylismy w Fr to takie ubranka super .....były i nawet tanie a u nas ( masakra
w piatek wizyta ale chyba usg nie bedzie (( buuuu
Rozia wieczorem mi pisała ze jak nic sie nie zacznie to dzis oxytocyna wiec czekam teraz na info .....
Liluu no ja nie wiem jaki kolor ale niebieski obstawiam ;D hehehe jak bylismy w Fr to takie ubranka super .....były i nawet tanie a u nas ( masakra
w piatek wizyta ale chyba usg nie bedzie (( buuuu
,melduję się posłusznie moje panie,u mnie komp nawalił,więc oddałam do naprawy,padły wiatraczki i się grzał skubany za bardzo.więc piszę z telefonu za czym nie przepadam.Malami kciuki za wizytę piątkową.Rozia sylwia,to czekamy cierpliwie.Lori, cieszę się, że wszystko w porządku,wiedziałam że tak będzie:-)!Marysiu to szybkiego powrotu do zdrowka.truskawka kurcze przykro mi z powodu cukrzycy,moja siostra też miała,ale stosowała dietę i wszystko było bez problemowo!Ilonka to życzę szybkich efektów w ćwiczeniach! życzę miłego dnia wszystkim!!!
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Jane ano powolutku ćwiczę choć strasznie boli mnie kark .. nie umiem jeszcze tak ćwiczyć aby przenieść wszystko na mięśnie brzucha zobaczymy kiedy zobaczę efekty
Martuś i nic nie kupiłas ???????????? dzięki za info o Rozi :-)
Martuś i nic nie kupiłas ???????????? dzięki za info o Rozi :-)
reklama
Czrkamy na dalsze info od rozi
ja nadal czekam i sama juz nic niewiem w srode kolejne ktg moze teraz inny lekarz co innego mi powie bo juz sama zglupialam z tego wszystkiego z oliwka mialam pierwsze usg w 9 tyg a teraz mialam w 6 tyg i moze dlatego takie rozbierznosci bo wtedy mialam normalnie wg om wyliczany porod a teraz patrza na to ze wg pierwszego usg byl on duzo mniejszy bo o prawie 10 dni wiec mam czekac na 2 lutego a co potem kolejne dni bo wtedy dopiero po terminie sama juz nieqwiem bo jesli sie nic nie ruszy i wg myslenia tego gina to dopiero by mi wywolywali by 10 lutego boze 2 tyg jeszcze chodzic z tym balonem to ja chyba padne ;p
ja nadal czekam i sama juz nic niewiem w srode kolejne ktg moze teraz inny lekarz co innego mi powie bo juz sama zglupialam z tego wszystkiego z oliwka mialam pierwsze usg w 9 tyg a teraz mialam w 6 tyg i moze dlatego takie rozbierznosci bo wtedy mialam normalnie wg om wyliczany porod a teraz patrza na to ze wg pierwszego usg byl on duzo mniejszy bo o prawie 10 dni wiec mam czekac na 2 lutego a co potem kolejne dni bo wtedy dopiero po terminie sama juz nieqwiem bo jesli sie nic nie ruszy i wg myslenia tego gina to dopiero by mi wywolywali by 10 lutego boze 2 tyg jeszcze chodzic z tym balonem to ja chyba padne ;p
Podziel się: