reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori moje gratulacje :tak::tak::tak: Ale sie cieszę !!!!! Spokojnej reszty ciazy i ustąpienia mdłości :tak:

Jane nie przemeczaj sie :-p

Ilonko szkoda słów przecież te tabletki o ile sie nie mylę są juz od dawna na rynku czy nie tak ???

reklama
krwiaki powstają przy zagnieżdżeniu. Progesteron pomaga na wchłonięcie, ale że biorę zastrzyki które rozrzedzają krew to mu trudniej wchłonąć, ale zastrzyki brać musze bo może to one ratują fasolkę wiec strach je odstawić. Krwiak jak widac na foto jest duży i blisko pęcherzyka.

Witam moje drogie !!!!!!! :-)

Lori gratuluję .. rośnijcie zdrowo !!!!!!!!
Liluu jak nocka ????????
Jane juz w pracy ??? :-p

Ciekawe jak Rozia :confused:........ i sylwia :tak::-)

Miłego dnia słoneczka !!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-)

meldować sie pamela, róza, sylwia, martuś, katka, dziama viola katrina, joasia, valkyrie losiczka paula . marysia, biapl i reszta .........

Pawcio dziś nawet nie wstał na papu :szok: :-D

Lece ćwiczyć :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witajcie ja nadal 2w1 nic sie niedzieje oprocz tego ze nocy aczal mi lekko odchodzic czop a wg lekarza mam sie tzryamc ze termin porodu mam na 2 lutego i nie mam co sie stawiac do szpitala wiec czekamy niby termin mam na sobote .
truskaffka ale ze teraz musiala sie cukrzyca ujawnic ;/ a u ciebie tez juz szybko zlecialo :)
Lori kochana gratulacje wiedzialam ze tak bedzie :)

ilonka ja w tym tygodniu na 9 mam więc dopiero dojechałam do pracy ....i zaczynam od bb:-):-)
głowa mnie boli niestety od rana... mam nadzieję, że przejdzie.
po południu idę do kina :)

ilonka i jak ćwiczenia??
rozia, sylwia??

Hejka
Rozia wieczorem mi pisała ze jak nic sie nie zacznie to dzis oxytocyna wiec czekam teraz na info .....

Liluu no ja nie wiem jaki kolor ale niebieski obstawiam ;D hehehe jak bylismy w Fr to takie ubranka super .....były i nawet tanie a u nas :(( masakra

w piatek wizyta ale chyba usg nie bedzie :((( buuuu

,melduję się posłusznie moje panie,u mnie komp nawalił,więc oddałam do naprawy,padły wiatraczki i się grzał skubany za bardzo.więc piszę z telefonu za czym nie przepadam:no:.Malami kciuki za wizytę piątkową:tak:.Rozia sylwia,to czekamy cierpliwie.Lori, cieszę się, że wszystko w porządku,wiedziałam że tak będzie:-)!Marysiu to szybkiego powrotu do zdrowka.truskawka kurcze przykro mi z powodu cukrzycy,moja siostra też miała,ale stosowała dietę i wszystko było bez problemowo!Ilonka to życzę szybkich efektów w ćwiczeniach! życzę miłego dnia wszystkim!!!

Jane ano powolutku ćwiczę choć strasznie boli mnie kark .. nie umiem jeszcze tak ćwiczyć aby przenieść wszystko na mięśnie brzucha :baffled: zobaczymy kiedy zobaczę efekty :) :-D:-D :-D

Martuś i nic nie kupiłas ???????????? :-D:-D dzięki za info o Rozi :-)

reklama
Czrkamy na dalsze info od rozi :)
ja nadal czekam i sama juz nic niewiem w srode kolejne ktg moze teraz inny lekarz co innego mi powie bo juz sama zglupialam z tego wszystkiego z oliwka mialam pierwsze usg w 9 tyg a teraz mialam w 6 tyg i moze dlatego takie rozbierznosci bo wtedy mialam normalnie wg om wyliczany porod a teraz patrza na to ze wg pierwszego usg byl on duzo mniejszy bo o prawie 10 dni wiec mam czekac na 2 lutego a co potem kolejne dni bo wtedy dopiero po terminie sama juz nieqwiem bo jesli sie nic nie ruszy i wg myslenia tego gina to dopiero by mi wywolywali by 10 lutego boze 2 tyg jeszcze chodzic z tym balonem to ja chyba padne ;p

Do góry