reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam się i spadam poczytać co u was.. ;)

zmęczona jestem, w domu to wiecznie jest co robić...człowiek chce włączyć tryb energooszczędny...a tu sprzątanie, pranie, gotowanie...czas zapiernicza i zaraz młodego trzeba odebrać :baffled: ale D wcześniej wraca, to po młodego podjedzie, ja muszę odpocząć..

co jeszcze u mnie ...jednak cukrzyca się ujawniła..co było do przewidzenia:dry: w środe mam wizytę, dostanę skierowanie do kliniki i rusza machina ...
ale już dziś sobie mierzę cukier, mam glukometr (po cukrzycy z pierwszej ciąży) odświeżyłam wiedzę na temat diety cukrzycowej i zobaczymy czy uda się poskromić cukier tylko za pomocą diety ;)
jestem dobrej myśli póki co ;)

Joł Joł Moje najkochańcze

Losiczko :*:*:*:* ja też Ciebie love :tak::-):tak::-) ,u mnie ferie dopiero sie zaczeły wiec 2 tyg młody w domu :-D

dopiero wrociłam i jesatem mega padnieta ....14h w jedną stronę autem o zgrozo grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nie doczytam was dzis bo zasypiam na siedząco u nas snieg szaro buro i ponuro a tam 2 na plusie i piekne słonce :tak::-)

w piatek mam wizytke na 8 rano ,brzusio rosnie i mały chyba zaczyna sie ruszać
Pozdrówka i buziaki dla Wszystkich :*

Hej..witam sie i ja..
Wpadlam zobaczyc czy uprciuszki wyszly..a tu cisza..
Zadko ostatnio bywam ale sie nie wyrabiam..dzieci jeszcze tydzien ferii.naokraglo ktos wpada..a jak mam chwile to planuje zakupy :-) i siedze na allegro i wymyslam zeby wreszcie ta nowa kuchnie ogarnac..bo za 2 tyg beda montowac..znowu balagan..ale co tam.. :-)
poczytam co u was nowego..
Pamietam o was..

Witam i ja
o matko dzisiaj mieliśmy cały dzień zalatwien wróciliśmy ok 14 i opadlismy z sił więc poszliśmy w kimkę :-D Bo jednak od 8 poza domem malutka spisała sie na medal :tak: Była bardzo grzeczna mam nadzieje ze jutro tez tak będzie bo jeszcze jutrzejszy ranek tez poza chatką ;-)

Kurcze nie widziałam wpisów od Sylwi bo wiem ze Rozia w szpitalu czy może ja ślepą jestem i bryle potrzebuje :confused:

Truskafffka juz kończysz 32 tydzień :szok: I przykro mi z powodu cukrzycy cholerstwo musiało sie ujawnić :wściekła/y: Bzydkie ale z drugiej strony juz niedługo

Malami super ze wrociliscie juz ;) a ty tez pięknie juz prawie 16 za tobą a kiedy sie dowiemy jaki kolorek będziesz kupować ubranek ?? Ja stawiam na różowy :-p

Marysiu to szybkiego powrotu do zdrowka :*

Losiczko my tez cię lovamy ;-) Kurcze tez bym chciała taka lalę dla Lily tylko jak ja kupię od ciebie ??

witam:))

w sumie jak na poniedziałek to fajny dzień miałam. W pracy szybko dzień minął. Teraz kolacja, odpoczynek i ćwiczenia:)) takie mam dzisiaj zakwasy że, aż miło:tak: uwielbiam to bo czuje że coś ze sobą robię a nie tylko mi tyłek rośnie. No i jestem z siebie super dumna bo koleżanka miała w pracy moje kasztanki ukochane ale nie dałam się skusić:-)

katy
a ty jak z dietką??? Trzymasz się???

ania to fajnie, ze Lily grzeczna:) oby tak dalej:tak:

ciekawe jak rozia?? ma ktoś z nią kontakt??

a no i dalej nie odebrałam wyników :sorry2:nie chciało nam się przez całe miasto dymać w taką pogodą ale juro będę w tamtej okolicy więc odbiorę już na 100% sama ledwo wytrzymuję z ciekawości. Dziś mnie jajnik z rana bolał i to konkretnie ... potem przeszło ale teraz zawsze już mnie to będzie martwić ...

marysia dobrze, ze zdrowiejecie:)

joasia to czekamy na zdjęcia nowej kuchni... oj też bym coś nowego zakupiła albo przynajmniej pozmieniała. Mam chyba z 10 ramek do powieszenia ale m ciężko namówić do bicia gwoździ w ścianę... może sama się zabiorę za to :-D to wtedy na pewno nabierze ochoty:-D

więcej nie pamiętam:sorry2:

I ja juz jestem :tak:

czytałyście ??????????? :szok::szok::szok::szok: Popularny lek spowodował co najmniej cztery zgony - Świat - Fakty w INTERIA.PL

agnes szykuj szykuj w koncu to jeden w waznych dni Olusia :tak:
Martus :-D super ze juz jestes :) widzisz,,, doczekałaś sie ruchów :tak::tak::tak:
Liluu super ze malusia grzeczniutka była.. :tak::-)
truskawka :-:)-( kurcze przykro mi z powodu cukrzycy :-( bedzie dobrze :tak::tak: :-)

siostra mi podrzuciła filmik iiiiii............... ciekawe czy bedą jakies rezultaty ....... ale zamierzan to cwiczyc codziennie i zobaczymy !!!!!!!!b :tak::tak::tak:

Mel B 10 minutowy trening brzucha - YouTube

Ja juz jestem po wizycie

tak było 11 dni temu czyli 5 i 2 tc.
pęcherzyk o dziwnym kształcie, który bardzo zaniepokoił lekarza, widać ciałko żółte i malusieńki zarodek ze słaba akcją serca, no ale była. Nad pęcherzyk krwiak.

dzisiaj jechałam do lekarza z duszą na ramieniu, ale pocieszałam się że takie straszne mam mdłości to musi być dobrze.
wg OM dzisiaj 6 i 5 dni
przy badaniu ginekologicznym wszystko dobrze, potem usg.
Chwila cisza to juz się przestraszyłam, patrze na ekran i juz bez słowa sama widziałam że serducho bije.
Cyt lekarza: no to wymierzymy teraz "młodzież" Ma0,98 cm co odpowiada 7 i 1 tc :-)
Fasolka nawet 3 dni starsza. Serducho mocno bije 150 uderzeń na minute.
Pęcherzyk jest już okrąglutki czyli taki jaki powinien być.
Niestety nadal jest krwiak i nadal duży. Ma prawie 3 cm. Mam dużo leżeć i nic nie dźwigać. Najlepiej nic nie robić.

po lewej fasolka, a ta plama po prawej to krwiak.

reklama
Do góry