reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
w kartę mam wpisany 19 (I to jest z om), a na pierwszym genetycznym wyszedł mi 22...

No u mnie wyglada to tak jak u Ciebie, bo częstotliwość się w ogóle nie zmienia...

Kurcze dziwne ;/ moze cos do wieczora sie zmieni bo u mnie to sa skurcze tak co 20 - 30 minut sie pojawiaja mniej wiecej wieczorem czesciej ale u mnie sa z brzucha nie czuje nic od kregoslupa i nie mam bolu jak na @ wiec czekam cierpliwie tym bardziej ze czop mi nie odszedl ale maly jest strasznie ruchliwy i kazdy ruch jest dla mnie nei z zbyt przyjemny niestety ;/

no ja mam co 20 minut, ale od krzyża... teraz 1 był szybcie3j, bo po 10 minutach, ale to raczej przypadek ... No nic, wstanę zrobić coś do jedzenia i później biorę się za piłkę... Jeśli się nic do 17 nie zmieni, to chyba siostrę bedę musiała na noc do siebie ściągnąć... Task na wszelki wypadek...

Dziendoberek :-)

Kciukaski za szybkie bezbolesne porody dziewczynki :-) Pozdrawiam całuje .Miłego dnia , tygodnia itp.

Moja nowość prosze o opinie będą inne kolorki
:-)

DSC01046.jpgDSC01047.jpg

witam:)
wstałam pooglądać finał australian open:) chłopaki już ponad 2 godziny grają:)

katy dzięki:) poszukam coś jeszcze u nas a jak nic fajnego nie znajdę to może faktycznie poproszę cię o zakup:tak: zresztą na pewno macie tam lepsze modele i większy wybór:)

rozia trzymam kciuki, żeby się wcześniej niż o 17 zaczęło na dobre:)

ilonka ja też obiadek już szykuję, rosołek:tak: kto to miał ochotę na rosół? rozia? zapraszam:)

sywlia oby się niedługo zaczęło

losiczka fajna laleczka:tak:

reklama
Jane wiesz co tak sobie siedze i mysle ze mi juz to zwisa najwyzej mi wywolaja mowi sie trudno maly uparty a mi sie barbara nie chce niestety a wiec w srode ide na szpital i zobacze czy mnie przyjma czy karza jeszcze poczekac ja jestem uprzedzona bo z oliwka w 8 dniou po terminie mialam zielone wody a nie wiem jak oni beda liczyli czy 24 czy 26 jesli 26 to karza mi jeszcze poczekac zobaczymy.

Do góry