reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Sylwia i Rozia nadal w dwupaku ?? No widzę ze bedą wołać te wasze dzieciaczki jak i moja krolewne :-D Uparciuszki małe teraz sie robią te dzieci

Sylwus zdrowka dla małej

reklama
witam i ja

u nas mała masakra bo uczę młodego zasypiać samemu a nie przy cycu. czytam język niemowląt i widzę że troszkę błędów popełniłam. na razie 2:0 dla Olka. po ponad godzinnym wyciu skapitulowałam i dostał cyca. ale nie pozwoliłąm mu spać tylko troszkę się pobawiliśmy i na spacer. ale jak tylko go do wózka położyłąm padł i śpi. więc ja teraz lecę ogarnąć chatę i zaszykować obiad. wpadne później jak mały terrorysta pozwoli

a może znacie jakieś metody aby nauczyć dziecko zasypiać samemu a nie przy piersi? no i jak nauczyć go pić mm z butli?

mam 2 miesiące aby to opanował bo potem mama wraca do pracy

Dziama a ty kiedy idziesz do lekarza??? :-(

Agnes nie wiem jak nauczyc pic mm z butelki bo moje dzieci tez nie chciały i od 7miesiaca nie Piły mleka dawałam im serki typu bieluch i tyle bo nie chciały za cholerę tego mleka :(

No to jestem dziewczynki...

Jutro rano mam się zgłosić do szpitala, ale raczej jeszcze jutro nie bedą wywoływać, więc w sumie nie wiem po co każą mi przyjeżdżać, zamiast już w poniedziałek mnie wezwać... Mam rozwarcie na palec... I to tyle... mam doła...

agnes a Twoje mleko pije z butli??

edith..

zapomniałam Wam napisac, że Malami dojechala na miejsce... jest zmeczona, ale bardzo zadowolona, bo znajomi mieszkaja w gorach w jakiejs malej miejscowosci i jest slicznie :-) Kazala Was pozdrowic :-)

Ostatnia edycja:
rozia nie wiem bo mu nie dawałam. ale właśnie chciałabym aby pił mm bo przecież jak do pracy pójdę to chciałabym już nie karmić

rozia no jak jutro nie będą wywoływać to po co na weekend masz przyjść? nie dołuj się jeszcze może wiele do jutra się wydarzyć i Bianka sama wyskoczy

to moze zacznij go przyzwyczajac do butelki zaczynajac od podania mu najpierw twojego mleka butelka, a pozniej sprobuj z mm. A podawalas mu juz jakies konkretne??

reklama
Rozia- bez sensu ze na weekend cię kładą jak się nic nie dzieje- ale kto wie może coś się ruszy albo jednak coś zadziałają. ale jesteś pewna że cię zostawia od razu ?
Agnes- teoria teorią a praktyka i tak u każdego dzidziaka działa inaczej.Widziałam foto na fb :) bystrzacha słodki
Lilu-ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo sie wyda:* czuję się dobrze więc póki co czekam co będzie dalej
Sylwia- a u ciebie żadnych objawów?

edit
Katy witaj zgubo co u ciebie?
Agnes- a Olek z kim zostanie?

Do góry