reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia- kciuki mocno zaciśnięte i czekamy:-).dziama postarałam się wczoraj,schabik ze śliwką,mąż go uwielbia,dużo świec,kupiłam nową bieliznę...dużo rozmawialiśmy o starankach i mój M. mi powiedział że on nawet się nie martwi bo jest pewien ze dzidzia się pojawi:tak:, a ta jego pewność i spokój udzieliła się i mnie.no i poszliśmy póżno spać;-);-);-).Ilonka współczuję traumy z dzieciństwa,aż mnie ciarki przeszły.dla męża jesteś najpiękniejsza na świecie,a to najważniejsze! a że wiem jak wyglądasz to wierz mi że o jakieś blizny nie musisz się martwić ślicznotko! życzę miłego dnia moim paniom,wracam do pracy a wieczorkiem babski wieczór plotkarski z koleżankami z pracy,ale będziemy jeżdzić po naszych chłopach/nie dosłownie:szok:!a i teściowom się pewnie oberwie! miłego dnia!

reklama
Witam:)

Ilonka no to przeżyłaś:( ale najważniejsze że masz szczęśliwą rodzinkę:)

Roszpunka pas polecam tylko Pani Teresy miałam 3 ale ten najlepiej ściągał.
A możesz linka udostępnić tutaj? Ja nie mam fb ale mąż ma i mogę od niego zagłosować:)

Witam kotenieńki :)

perły kocham Was !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

teraz jest juz OK.... nie zwracam tak uwagi juz na nie... są ze mną tak naprawde od zawsze także luz :-) moje chłopaki kochają mnie za to jaka jestem i juz :-D:-D:-D:-D
Roszpunka śliczny komplecik o za 5 zł ??:szok::szok: szok !!!!!!!! na piżamkę mi on nie wygląda także bedzie sobie śmigać Maksio w domciu a nawet i na dworze :) bo jest piękny
OK ja zagłosuje zaraz :)
Pamelka

sylwia TY teraz kochana wypoczywaj wiecej :) nabieraj sił na poród :-)

Pamelka fiu, fiu a to romantyczny wieczór :-D bomba !!!!!!!!!!!!!!!!! miłego babskiego wieczorku :) i mąz dobrze ze jest opanowany , spokojny i ma dużo wiary- bierz z NIego przykład :) Mozesz zajść w ciążę i zajdziesz !!!!!!!!!! i tego proszę sie trzymajmy :-D
Dziama haha nieźle .... :-D kurcze czy nadejdzie taki dzien w którym sie wszystkie spotkamy ??????? bardzo bym chciała !!!!!!!!!!!!!!!!!
Jane czekamy na wyniki :)
Rozia a ja myslałam ze nocka bedzie Wasza ....ehhhh... trzymam kciuki aby były skurczyki na ktg :-) pisz, pisz !!!!!!!!!!! :-)

Viola bo TY bedziesz wiedziec na pewno .... mogę dać troszkę soczku malinowego Pawełkowi , tzn z wodą rozcieńczonego ????

Katy, losiczka, róza, hop hop :crazy:

kompleciki.jpg

czapeczki.jpg

Ostatnia edycja:
dzień dobry

chata ogarnięta, nawet królowa Angli może wpadać w odwiedziny:-D a teraz leże z kawą i się byyyyczee bo jednak plecy dają o sobie znać:dry: małą w ramach przeprosin za męczenie karmię drożdżóweczką:-p

ale chciałam wszystko ogarnąć, żeby jutro rano wstać, zjeść, spakować się...i ruszamy do znajomych na weekend :D

Ilona przykro mi :( straszne przeżycia, ale silna z Ciebie kobieta, mimo wypadku masz w sobie niesamowitą radość i pozytywną energię :-)
kompleciki cudne :D jak zawsze :D
Dziama hahaha no popatrz jak mnie dobrze znasz :p no trochę miałam ochotę pojeździć, klapnąć tyłkiem w śnieg i mieć wszystko w nosie, ale jednak ktosik w brzuchu mi ciążył :p no nic...odbiję sobie za rok :p
i co ..dobry koncert był? :-p:-):-D
Jane trzymam kciuki za wyniki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Roszpunka fajowski komplecik :tak:
mój łosiek też na pajacach chowany :) lubiłam go w tych pajacach :) na piżamki się stopniowo przerzuciliśmy jak miał jakieś 1,5roku
Pamela piękny wieczór mieliście, super że tak pielęgnujecie swój związek, dbacie o wyjątkowe chwile .. i dobrze że M taki pewny, zaraźliwe to jest :D
a dziś też się miły wieczór zapowiada hehe

no i czekamy na wieści o Mariuszku i Biance :D

czesc Dziewczynki

Mam ostatnio kiepski nastrój i nawet jak zaglądam na BB to nie ogarniam wszystkiego, sorki.

Chcę juz wiosny!!!!!! Od tych ciągłych zmian pogody i ciśnienia głowa mi pęka.

Roszpunka - ja trochę nosiłam pas, ale ze względu na kręgosłup, zawsze to jakieś wsparcie było.

Witam i ja

my dzisiaj miałyśmy super noc i wczorajszy wieczór tez :) ok 14 poszłam z nia na spacerek jak wróciliśmy to troszkę pomarudzila więc ponosilam na rekach ( dzisiaj mam juz to nosidło) jak zasnęła ok 17.30 tak spała z przerwami na jedzenie do 3 :szok: Nawet kąpana nie była hihihihhihi potem ja przytulilam i zasnęła od razu i spała do 6.40 obudziła tatę do pracy :-D Pomarudzila i zasnęła po godzinie i śpi z przerwami na papu do teraz :szok::-D:szok: Aż sie boje co będzie dziś wieczorem

pozdrawiam was wszystkie

reklama
Do góry