reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziama ja chyba mialam jakiegos dola ze nie moglam nie dalam rady przesiadywac na BB ale pomalutku wyrabiam sobie ten nawyk z powrotem :-)
Staram sie cwiczyc i dietowac.....ale na razie to tylko sie staram :-D:-D:-D bede chyba jedna z tych co sa na wiecznej diecie. Leniwa sie zrobialm nie chce mi sie wstawac, cwiczyc, gotowac a moj maz chcialby zebym byla taka ...........:-D:-D:-DKabaret Limo - Kobieta idealna - YouTube

reklama
hej!

rozia na razie dostawał BEBILON i pił ale małe ilości tak po 20 ml. ale teraz się zbuntował i nie pije wcale.

katy macierzyński mi się kończy 26 marca. potem jeszcze zaległy urlop więc pewnie wrócę do pracy koniec kwietnia początek maja

dziama na fb jest zapowiedź naszej sesji. jedno zdjęcie Olka i jedno bliźniaków. reszta za jakiś tydzień pewnie dostaniemy. myślę że będą jeszcze lepsze.

jak wrócę do pracy to Olek zostanie trochę z moją babcią a jego prababcią. poza tym w maju mężowi odejdą godziny w szkole bo klasy maturalne odejdą. w czerwcu m weźmie tacierzyński i będzie z synkiem w domu. wakacje tak samo. a od września albo żłobek albo prababcia. zobaczymy. na szczęście m w szkole pracuje więc ma stosunkowo dużo czasu i ja też na zmiany w aptece pracuję więc może uda sie uniknąć złobka. zobaczymy. w wakacje będę się martwić

Witajcie - nie bylo mnie chwile ale wszyscy sie pochorowalismy. Dzisiaj bylismy z dziecmi u kontroli noi Darusiowi udalo sie bez antybiotyu natomiast malutka niestety ma brzydkie gardelko i dostala amotax, jeszcze wczoraj w nocy napedzila nam strachu bo wymiotowala - takze spalam z reka w jej lozeczku ale dzis na szczescie jest ok. My z m tez z temperatura, katar, kaszlel, ja zapalenie krtani - skrzecze jak zaba, no ale ktos hulac musi i zawsze to musze byc ja, wiec jakos daje rade :-) w srode znow kontrol z dzieciaczkami i miejmy nadzieje bedzie juz ok, tym bardziej ze wciaz czekamy na nowy termin dla myszki.
SYLWIA - niech Oliwka zdowieje zeby miala sile pomagac mamusi przy malenstwie :-)
KATY - troche Cie nie bylo - witaj :happy:
ILONKO - wspolczuje przezyc ale silna z ciebie kobitka :-)
ROSZPUNKO - ja z Darusiem wogole nie korzystalam z jedzenia sloiczkowego bo nim plul a moje zupki wcianal az mu sie uszy trzesly, Aneci tez gotuje sama.
ROZIA, SYLWIA - mialam nadzieje ze pod moja nieobecnosc przynajmniej cos nas przybylo a tu nadal dwupaczki :-D
DZIAMA - znow morze czerwone powiadasz - a do lekarza to panna kiedy zamierza sie kopsnac ?
wybaczcie ze tyle spamietalam ale przez wzglad na moj stan chyba zostanie mi wybaczone ????:rofl2:
lece nadrobic g

Rozia trzeba sie zglosic bo musza porobic badania i obserwowac wody plodowe zeby nic sie dziecku nie stalo ja jak cos to ma msie w srode zglosci.
Dziama a co do mnie to mam skurcze ktore mnie mecza i mam malo wod bo kazdy ruch mnie strasznie boli ;/ a co do porodu napewno sie narazie nie szykuje.

sylwia tylko ja mam wszystkie wyniki ok... wody ok, łożysko ok, tętno Małej ok, więc myślę,że mogli by mnie dopiero w poniedziałek wziąć i od razu coś zacząć robić, bo tak, to będę bez sensu leżeć... A akurat oddział patologi jest nie wyremontowany i w ogóle sam fakt,mze to szpital mnie dołuje... Ja chciałam pobyt ograniczyć do minimum, ale cóż... Moje dziecko postanowiło inaczej.... Wrrrr....

Marysiu zdrówka dla Was bidoczki :-*

Rozia przykre ale pamiętaj ze tam w środku wszystko może sie zmienić w ciagu kilku h lepiej być pod opieka nie wiesz nigdy co sie stanie w następnej minucie trzymaj sie kochana i pamiętaj o dla Bianki

liluu ma racje wszystko sie moze zmienic w ciagu kilku godzin z oliwka tak mialam o 11 czyste wody a o 18 mialam zielone ze lekarz sie wystraszyl o mala ale na szczescie bylo ok wiec nie ma co jak mus to mus niestety

reklama
hej dziewczynki:)
po pracy spotkałam się w moimi psiapsiółami i dopiero dotarłam do domu.

powiedźcie mi bo ja w tym zielona jestem... jak się sprawdza że wody są zielone:-D nie mam pojęcia skąd oni to wiedzą??

Do góry