reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonka - to jest 5 i 2 dni więc poczatek 6 tygodnia

Katrina - ulala no niezła laska na tym zdjęciu

Lilu - własnie rozmawiałam z siostrą to narzekała że w sklepach macie wszystko wykupione :-p

Roszpunka - jeszcze się rozrusza :tak:

Malami
- nic nie mówiłaś że brałaś zastrzyki. Wbijasz się troche pod kątem czy prostopadle? bo mi lekarz jak tłumaczył to powiedział że pod kątek, a na ulotce z zastrzyków pisze prostopadle i teraz nie wiem jak wbijac.

Roza - no to teraz trzymam kciuki żeby Bianka postanowiła się ulotnić !:)

aha zapomnialam napisać że mam jeszcze zwiększoną dawkę kwasu foliowego

Ostatnia edycja:
reklama
DZiewczynki a czy ja dobrze widziałam, że dziś Sylwii nie było ?? Hm... Ale chyba by dała znać jakby zaczęła rodzić, co ??

Lori myslę,że się Malami nie obrazi jak ja Ci odpowiem: Malami miała zastrzyki w marcu po poronieniu... Ale już pod jakim kątem wbijała, to Ci nie powiem...

Myślicie ze dałaby znać :szok: Hmm jak ktoś może to proszę posłać smska do ńiej i sie z nami podzielić wiadomościami od niej
Lori nawet mi nie mów tutaj trochę śniegu i juz klęska żywiołowa :-D

spokojnie widziałam sylwie pare razy na FB:-D:-D wiec chyba na porodówce nie przegląda fb :-):-):-):-):-) hih
no ale ma po dupsku bo nie napisała jak sie czuje .... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazy::crazy::crazy:

Rozia cieszę sie ... czyli w sumie juz jedną nogą jesteście w mieszkanku :-D:-D:-D

słońce ja się nie dziwie,. tyle masz na głowie,,, wstajesz w nocy kładziesz sie w nocy ,.... wiec gdzie tu czas na dzierganie .... ale nic straconego :) Bianka sie urodzi ... mieszkanko śliczne juz prawie gotowe ....... ( bo na bank jest śliczne) wiec moze znajdziesz czas na taki "relaks" :-D:-D:-D

MOje chłopaki śpią od 20 minut wiec ja spadam pod prysznic .....a potem chyba zacznę robić opaseczki póki m nie przyjedzie....bo dostałam zlecenie od dziewczyny z UK do sesji zdjęciowych :-D

Dziewczynki - bardzo lubię patrzeć na siebie na tym zdjęciu i mam zamiar spróbować wrócić do tego, co widać.

Ilonka - tak, już zaczęłam. Pierwszy krok był taki, że na chrzciny Kuby kupiłam sobie sukienkę w rozmiarze 10 (taka duża 10), ale normalnie noszę 12 i tak się zawzięłam, że nie była bardzo opięta. Dopasowana tak, ale nie opięta.

Mam do zrzucenia jakąś dyszkę, więc do roboty!!! Trzymajcie za mnie kciuki.

reklama
Katrina trzymamy :tak:

A my wzięliśmy sie za kampanie malutkiej i juz prawie ja wyciągałam jak kupę nam walnęła do wody :-D Więc tatuś szybko zmiana wody ja ja w ręcznik zawinelam i czekałam na wodę a ta mnie os....ała :-D Więc znowu woda i kąpiel a ta znowu kupsztal:eek: ale biedactwo 3 dni nie mogła zrobić potem ja ubrałam w końcu sie udało nakarmilam a ta jak nie walnęła fontanny :no: Zwymiotowala wszystko i wiecie co była juz chyba tak wymęczona tymi trzema dniami wiercenia i niespania ze nawet sie nie obudziła biedulka ;(;(;(;(;(;( mam nadzieje ze juz żadnych rewelacji tego wieczora nie będzie

dobranoc wszystkim

Do góry