reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej :-) u mnie dzisiaj zimno jak na Sybirze :-p

Po pracy położyłam się na dwie godzinki, a później pojechałam do dziadka i babci z kwiatuszkami, bo niedługo ich święto ;-) Drugim niestety wysłałam tylko kartkę, bo mam za daleko :-(

Rozia aleeeee fajnie, nareszcie będziecie mieszkali w swoim nowym, ślicznym mieszkanku :-) teraz nic, tylko nakłaniać Biankę do wyjścia :tak:

Sylwia kochana, Ty też już powoli prowadź rozmowy negocjacyjne z Mariuszkiem :-D

Babulce jako że zbliża się mój 37dc chciałam zapytać jakiej firmy testy są najlepsze? Ale nie te super czułe, tylko standardowe :-p czytałam opinie, że Pink Express są OK, ale jak byłam dzisiaj w aptece odebrać tonic, który dermatolog mi przepisała, zapytałam babki o niego, ale niestety nie miała... Podyktowała mi nazwę jakiegoś płytkowego "nołnejma" :laugh2: Może tylko jakaś konkretna sieć je sprzedaje? :confused:
Podejrzewam, że jak test ma wyjść to wyjdzie każdy, ale stwierdziłam, że zasięgnę u Was porady, bo jesteście doświadczone w tej kwestii, więc na bank wiecie, które firmy są najlepsze :-)

Ja jutro jadę po pracy do K, także już wiem jaki przyjemny będzie jutrzejszy dzień w pracy
:-D Cieszę się straaaaaasznie :tak:
Mój chłop dzisiaj w Katosach siedzi na jakichś targach komputerowych czy czymś tego typu.... ehhh, dziecko kurcze :-p

Miłego wieczorku i z góry dziękuję za rady
:-) pewnie test i tak się nie przyda w tym cyklu, ale warto zapytać chociażby na przyszłość :-p

reklama
Hej.

marysia, gratuluję 5 miesiączków:-)

paula, zrób jakikolwiek. A dla pewności kup dwa różne. A jeśli chcesz dobrej jakości koniecznie, to kup sobie Clearblue, w rossmanie powinien być, a jak nie to w aptece.

lilu, nie zazdroszczę. Kurcze,może u was to też jakaś bakteria, bo ta malutka od tej znajomej miała takie same objawy...

Witam ze śnieżnej krainy :-D:-D:-D

U nas zima na całego sypie i nie ma zamiaru przestać :szok:
A widzę ze i was zaypalo :-D:tak: Bo nikogo nie ma

no nic zycze miłej niedzieli i zdrowka dla wszystkich

I ja witam ze śnieżnej krainy :D
Liluu u Nas tez tak biało :-D:-D:-D:-D Wczoraj byliśmy u teściowej to Jaś brykał jak szalony po sniegu i na saneczkach :)

A co nam porobiły przy avatarkach ????????????????:szok::szok::szok::szok::szok:

Miłej niedzieli życzę :D a raczej juz popołudnia :-D:-D:-D

ROSZPUNKO - dzis my Wam gratulujemy 5 miesiaczkow :-D
ILONKO - tez sie zastanawiam co wymyslili
SYLWIA - daj znac po ktg
PAULA - jesli dobra firma to rzeczywiscie tak jak pisala Roszpunka

a my wczoraj zrobilysmy juz pierwsza "dorosla" kupke po zupce a zamiast jabluszka ktorym myszka plula, sprobowalysmy bananka i ... plakala ze juz koniec :-)
tyle dobrych wiesci, bo synio chory - od wczoraj kaszle a raczej "szczeka" przeokrutnie, kich, smarka a temperatura wciaz rosnie eh - jutro czeka nas pediatra, oby myszka tylko nie zachorowala.

reklama
hejka :)

my po urodzinowej i mprezce bez dzieciaków :) znaaaczy jedna taka mała w brzuchu z nami siedziała, ale jej się nie dało zostawić u babci :p
fajnie tak czasem bez małolatów posiedzieć :p ale dobrze że teraz już rodzinka w komplecie :p

MałaMi Paula
no choopy choopy mój D jeszcze przed ciążą umyślił sobie że Mati będzie i...jest hehe
ale akurat imię i mnie bardzo odpowiadało, więc problemu nie było :)
Lor Zamieniam się w wielkie kciuki, i ja i mała zaciskamy na maksa żeby wszystko dobrze było
Rozia no to już na własnym mieszkaniu..SUPER :) a jutro 21szy zleeeciało ;)
Katrina aaaj nooo 30 tydzień stuknął...i tak tydzień za tygodniem szybko leci, zaraz tulić będę córcię i będzie szał ciał ...dzieciaki rządzą:-p:-D
trzymam kciuki...byle do lata i wyglądu z fotki ;)
Lilu ale mieliście kupszatolową akcje :-D będzie co wspominać
a malutkiej bardzo mi szkoda :( umęczy się :(
Marysia buziak dla córci za skończone 5 miesięcy :***
Sylwia zdrówka dużo
Paula ja lubię bobo-test :) ujawnił mi cudne kreseczki i przy Matiku i teraz :)
Ilona jak tam weekend z mężulem, wykorzystany? :-p

Pozdrawiam wszystkich i miłej niedzieli życze ;)

Do góry