reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam
martus gratuluje, maluszek booooski, az mi sie chce znow byc w ciazy hihihihi, rosnijcie zdrowo , wstaw jeszcze zdjecie brzuszka

ja podczytuje troszke ale ciezko mi pisac - wiec przepraszam kotenienki moje slodkie
dziama akurat teraz wlasnie ciagle produkuje nie
bede zasmiecac grupy bo tam teraz sa piekne dzieciaczki wiec moze tu mi sie uda wstawic fotku , tabelka tez zaniedbana bo jie mam jak jej wkleic itd takze za to tez przepraszam bardzo
jestem z wami serduchem i ciagle podczytuje , takze nie myslcie ze zapomnialam owas ..

reklama
Zdjęcie1583.jpg Zdjęcie1588.jpg Zdjęcie1580.jpg

Załączniki

• Zdjęcie1584.jpg
    Zdjęcie1584.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 26
Witam w pochmurny i wieeeeetrzny dzień :szok: łepek chce urwać- tak wieje :angry:

Sylwia ten drugi też OK, ale masz rację- wygoda na pierwszym miejscu, a że teraz wygoda może spokojnie iść z fajnym wyglądem, to już w ogóle bajka
:tak:

Agnes daj znać co lekarz powie…
:tak: Zdrówka dla małego przystojniaka :*

Pamela :* Kurcze, miałam dzisiaj nockę i miała u nas imprezę pewna grupa i była tam tak podobna kobieta do Ciebie, że nawet przez chwilę pomyślałam, że to Ty
:zawstydzona/y: i co najlepsze- ma chłopaka we Włoszech- włocha :tak: więc byłam blisko z rejonem ;-)

Dziama
spędziliśmy go we czwórkę, tzn. My + moi rodzice, bo K tata musiał iść do pracy…
:-( Ale było bardzo miło- jak zawsze :-p Także „swatowanie” jeszcze przed nami :laugh2::tak:

Martuś wiedziałaaaaam, że z fasolinką wszystko OK i rośnie sobie zdrowo
:cool2: A teraz lecę Ją/Jego pooglądać :-D

Ilonko
no to ile to roboty? Bierzcie się za córeczkę
:-D:-D:-D:rofl2:
A Twoich szydełkowych cudości nawet nie komentuję, bo już brak mi słów
:tak:

Ilonko... na zyczenie następna focia na Grupie ;)))))

Viola normalnie tak sie ciesze ze az sie boje
kurcze jakie to fajne uczucie :DDDDDD
długo robiła to usg i juz zaczełam sie martwic ze cos nie tak ale powiedziała ze spokojnie powoli bo wszystko ok tylko maluch tak fika :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Nie czytałam nic o Was oprócz tego że Lily wkońcu po tej stronie gratuluję tak cię cieszę :)

Kasiu es śliczne małe skarby :)

Martuś :*:*

Kochane tęsknie za Wami ale niestety Julkę mam chorą więc nic z wychodzenia z domu :( oprócz tego mi plecy doskwierają i trochę mnie wątpliwości dopadły jak to wszystko się potoczy...... ale ogólnie ok jest, trzymam kciuki i ściskam gorąco wszystkie z Was i każdą z osobną :* :* :*

Do góry