reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam
Kiedyś bywałam na forach BB ale jak tu niektóre z was piszą umarło to śmiercią naturalną. Przejrzałam te wszystkie wątki i postanowiłam napisać właśnie tu u was. Jestem mamą siedzącą w domku z 21 miesięcznym synkiem. Zastanawiamy się z mężem nad drugim dzieckiem ale dla mnie jest to ciężka decyzja. Ja ta sytuacja wygląda u was ? Proszę podzielcie się swoim zdaniem. Pozdrawiam

Valkyrie może i masz rację ;-)

Sylwia i Truskafffka oba wózeczki bardzo mi się podobają
:tak: babeczki z gustem z Was :-) nie żebym kiedykolwiek miała jakieś wątpliwości, ale teraz musiałam to stwierdzenie ujawnić publicznie :-D:-p:-)

Kasiu ja również Cię witam i proszę o rewizję osobistą
;-)

Witajcie ja tak na szybko bo zaraz jade do lodzi z mezem i tesciowa .
Tesciowa ma jakies badania wiec zawioze ja a przy okazji zawsze sie wyrwe z domu ;p
paula :-p ja mialam kiedys inny wozek tez byl fajny ale za to ciezki ze szok a ten sie rozbiera do czesci pierwszych no i ladny jest wg mnie i dziekuje za opinie ;p
rozkladowka-646.jpg taki mialam

hej witam i ja. jade z Olkiem do lekarza bo w nocy kiepsko spał męczył go kaszel i w nosku mu charczy. goraczki niby nie ma ale chce aby go lekarz zobaczył

Agnes, musiałaś źle zrozumieć mojego posta. Podyktowany był on tylko i wyłącznie troską o Liluu, szkoda, że zareagowałaś tak agresywnie, obrażając mnie przy tym, przecież w ogóle mnie nie znasz.
Sylwia, jako że jesteś najbardziej "na wylocie" życzę Ci szybkiego i bezbolesnego porodu, a wszystkim ciężarówkom spokojnej, bez dolegliwości ciąży.
Pozdrawiam

witam moje panie! a ja dopiero wstałam:zawstydzona/y:,wczoraj miałam seans filmowy z koleżanką,objadłam sie słodyczy:zawstydzona/y:,popijałam ukochane malibu z colą,mam urlopik jeszcze do niedzieli to zaszalałam! tylko kto to potem zrzuci za mnie?? dziewczynki mam pytanie,otóż siostra załatwiła mi luteinę,wczoraj przyszła pocztą,chciałabym sprbować w tym cyklu,ale nie wiem czy mam ją brać już czy dopiero po owulce? Katarzyna Porębiak witamy serdecznie, dołączam sie do moich dziewczynek z prośbą o parę słówek o sobie.sylwia wózeczek przecudny!agnes to dużo zdrówka dla Olusia!!! Martuś jak wizyta???Dziama,Paula jak ładnie napisałyście o naszym forum,Kochane moje dziewczynki!zgadzam sie z Wami w 100%!!! lecę oglądać cudeńko Liluu na g.

Witajcie kochane :) Widzę że wszystkie dzis na wylocie :) ja też pakuję lapa i jadę do siorki (wo-fi nie mają więc doczytam wieczorem) tam będę zdj kończyć obrabiać z chrzcin bo została mi taka kosmetyka ze tak to ujmę, w pracy koniec i początek roku zalatany więc nie było jak obrabiać.
Nika- tu nikt nikogo ni obraża postaw się w naszej sytuacji to zrozumiesz.... Ty masz prawo chronić swoją prywatność nie pisząc w ogóle to my mamy prawo chronić ją zawężając znajomości.
Agnes- zdrówka dla Olka ciekawe jak tam dziś Antek??? pochorowały się bidolki...
Ilona- może byś tak dała odpocząć temu szydełku co???
Lilu- jak się czujesz mamusiu
Sylwia- rzeczywiście ten wózek to ciężki i jak dla mnie mało praktyczny jak dla mnie dzieciak którego byłam opiekunka taki miał.
Paula- w ogole to nie zdałeś relacji jak sylwester łączony swatów minął :)
ciekawe co u Ady dawno jej nie było ni o Katy też się nie odmeldowała tutaj bo gdzie indziej tak :)
Małami- napisz jak po wizycie

reklama
Hej kochane :-D:-D:-D:-D fotka na grupie :-D:-D

a z opisu miałam dzis genetyczne i wsio ok :D ciaza z usg wychodzi na 12 tydz i 1 d :-) ale maluch fikołki brykał hehehehe az sie popłakałam no i fotki w 3d nie chciał sobie zrobic bo jak chciała ja uwiecznic to rece na buzke zakładał hihi wstydzioch
dupka dalej brac jak brzuch pobolewa i L4 dalej i odpoczywac noi waze 53 kg wiec od ostatniej wizyty przytyłam 1 kg czyli wczesniej wiecej mi weszło ,po wizycie oczywiscie zakupiłam bodziaki uniwersalne co prawda ale nie mogłam sie powstrzymac no i teraz musze cos zjesc :tak::-D:tak::-D:tak:

Do góry