reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori spodnie z h&m :-) jedyne dobre :D na zimowe dni a jak cieplej bedzie to jakies geterki a ostatnio tez w h&m była a nawet i jeszcze jest wyprzedaz spodni z lata i wiosny wiec w super cenie mozna kupis cos fajnego :) i ja dzis wychaczyłam po 30 zł fajne tuniki :D

reklama
lori całkiem pokrzepiająco byłoby zobaczyc kolejne II ^^... a dalej też na pewno się uda!!! ja mam ostatnio tony dobrego nastawienia więc dzielę:tak:... będzie wszystko w porządku!!!

paula szkoda, że osobno... a może jakąś niespodziankę Ci sprawi i pojawi się nagle z bukietem róż :-D...?
martuś ja nadal łapię :happy2:

Lori wiec kciukasy za + :-):-):-):-):-),kurcze w twoim przypadku to naprawde nie wiem dlaczego tak sie dzieje ,mi jak tylko dowiedziałam sie o ciazy ginka zwiekszyła dupka 3x1...i nadal go biore ale 2x1 jeszcze z 3 tyg :/,oby tym razem sie udało do samego końca :-D:-D

no i dla wszystkich rozdaję dziś
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a ja się biore brać dupka że mi tylko przeciągnie ten najgorszy moment a już wole biochemiczną niż zabieg :-( nie wiem ile na tych zabiegów wytrzymam. Jeśli będa II kreseczki to może bede brala raz dziennie 1 tabletke lutki żeby potem sobei nei wyrzucać że nie podtrzymywałam, no sama nie wiem co robić.

Lori no My pewnie gdzieś byśmy się wybrali w ten dzień, ale nie da rady ze względu na km jakie nas dzielą, zwłaszcza, że rocznica wypada jeszcze w środku tygodnia, bo gdyby w weekend to pewnie byśmy coś pokombinowali :tak: no, ale co zrobić- nadrobimy jak się spotkamy :-)
A ja też czekam na Twoje II :tak: pozwoliłam sobie "wkraść" się na Twoje enpr :zawstydzona/y: mam nadzieję, że nie jesteś zła?

edit.:
Martuś
ja zachłannie zbieram fluidki, a co
:laugh2: dziękuję :*
Mi obojętne, czy XX czy XY więc zabiorę te, które zostaną
;-)

a no cośTy, mi to nie przeszkadza :-p

Lori spodnie z h&m :-) jedyne dobre :D na zimowe dni a jak cieplej bedzie to jakies geterki a ostatnio tez w h&m była a nawet i jeszcze jest wyprzedaz spodni z lata i wiosny wiec w super cenie mozna kupis cos fajnego :) i ja dzis wychaczyłam po 30 zł fajne tuniki :D

bardzo fajne, a ile dałaś? ja tez mam jedne ciążowe z H&M i sa bardzo fajne, tylko takie materiałowe a nie ciążowe.

Valkyrie gdybym Go zobaczyła z kwiatami, nawet z jednym to bym wyglądała tak :szok: chyba przez cały dzień, czy wieczór :-p bo byłby to pierwszy kwiatek, czy bukiet od Niego :baffled:
Ja tam staram się wierzyć w cuda, ale te chyba się nie zdarzy :-D

edit.:
Lori
no to kamień z nerki mi spadł
;-)

Lori no u mnie dupek to zawsze na dzien dobry był :/
co do spodni to kosztowały 140 one okurat nie przecenione ,ale oglądałam te inne i były po 60 wiec jak na letnie to dobra cena

Paulus a łap ile chcesz :D

Hej dziewczynki :-)

Ja wyszłam rano i wróciłam teraz...

Ale wizyta ok. (bo miałam dziś :-) ) Mała na świat się nie spieszy, więc jest ok :-) Ginka powiedziała mi,że patrząc na wysokość brzucha, to 36 tydzień a nie 38 :-) Chociaż trochę mnie nastraszyła jak zaczęła mówić o wywoływaniu porodu, ale mam nadzieję,że do tego nie dojdzie... mam nadzieję,że Bianka po prostu czeka na dom i jak już będzie, to się zdecyduje wyjść :-)
'
U Was widzę dzieje się :-) Martuś jeszcze raz gratki za udaną wizytę :-)

Idę na grupę jeszcze,a póxniej spać :-) Także tutaj juz mówię dobranoc :-)

Sorki Martuś,że nie odpisałam, ale nie miałam nawet kieedy... Co się zabierałam za tel, to coś ktoś chciał albo coś musiałam zrobić i tak zeszło...Ale U know I love U :-)

reklama
Do góry