reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Jestem i ja po długiej nieobecnosci

Dziama masz rcję:tak: Paulus i Ty też ;P

kurcze długo mnie nie było i nie wiem o co kaman tylko Lilu :-D:-D:-D:-D:-D:-D
od dzis bede nadrabiac,goscie pojechali a ja dzis spie wreszcie normalnie w swoim łózeczku

jutro wizyta na 8 rano :szok::szok::szok: oczywiscie panika

reklama
Dziama ja i tak jajo zniose do tej pory :-D:-D:-D:-D,ufff i mam nadzieje ze bedzie ok no i licze na genetyczne ,ale zobaczymy :-):-):-):-):-)

Paula musi byc dobrze a co!!

sylwia fajny wózek, też zastanawiałam się nad TAKO przy Krzysiaku... ale wygrał JEDO Bartatina... byłam bardzo zasdowolona! Wasza fura super jest, trójkołowiec - dla odważnych :-)

dziamuś święte słowa powiadasz... ja już miałam raz przygodę z forum, ciężko mi było powrócić bo ciągle boję się, że się w Was zakocham a potem zaniedbam i miłość ta umrze smiercią naturalną :cool2:... ale jak na razie jest dobrze!

liluu witajcie słońca kochane!!! oby teraz było coraz lepiej i łatwiej!!!

paula a Tobie to ja wpadki życzę i tyle:-p... trafiłaś tu bo najwyraźniej najwyższy czas na dzidzię :tak:

martuś dobrze, że możesz trochę odpocząć... nareszcie! cieżarnej się należy chwila spokoju... trzymam kciuki za jutro!!!:-D

hejka

powiem wam że wróciliśmy do normalności, przedszkole...praca...wstawanie o 7:30 i dramat jest:-D rano to normalnie jakby mnie ktoś młotkiem walnął, taka rozgarnięta jestem:-D
oczywiście w nocy spać się nie chce...:dry:

wróciłam z pracy, chłopaki nakarmiły mnie, teraz jeden szafkę dla córci kończy, a drugi wędruje do łazienki...
ja ..jak przystało na brzuchatkę...byczę się :p

co tu wiele gadać...podzielam zdanie forumowej rodzinki ;)

Lilu jak super że w domu już jesteście :D
Małami toż to oczywista oczywistość że wpadniesz do nas jutro w skowronkach i przekażesz cudne wieści ;)
Sylwia super wózek :) jaki będziesz miała kolorek?
my podobnego szukaliśmy-żeby miał skrętne koła, gondolkę + spacerówkę, taki zgrabny miejski ;) zdecydowaliśmy się na taki zakup :) też używany :)

Ostatnia edycja:
wpadam i ja wieczorową porą. Olek śpi od godzinki ja ogarnęłam chatę i mam dla was chwilkę. przepraszam że mnie mało ale w dzień Oluś strasznie marudny i nie daje mamie możliwości siedzenia w necie. jak już zaśnie to ja za obiad i domowe obowiązki się zabieram. więc póki co będę wieczorkami wpadać

truskaffka fany wózio. będzie miała Amelka super brykę

sylwia twój wózek też fajny my też mamy Tako tylko model Laret i póki co nie narzekam

małami to melduj zaraz po wizycie co i jak. chociaż wiadomo że same dobre wieści będą

zgadzam się z paulą i dziamą co do naszego forum. nie musisz się starać aby z nami pisać a takie czytanie z ukrycia ok jak ci to pasuje to czytaj ale uwagi ze robimy tajemnice to już lekka przesada. po prostu pewne rzeczy moze znać tylko "rodzinka" a nie szukający sensacji podglądacze

Martus no to trzymam kciuki :)
1111.jpgkolorek dokladnie taki
truskaffka twoj wozeczek tez jest fajny :)

reklama
Do góry