reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam perły .
swieta świeta i po nam mineły świetnie, spokojnie w gronie najbliżssych dzieci zachwycone prezentami slodycze będziemy jesć chyba pół roku hihihi

...
troszke nadrobiłam ale ciezko jak bez kompa..
ale chciałam napisac se ktos sie powinie zdecydować czy pisać ciagle czy sobie wpadać raz na ruski rok i potem znów znikać i czytać z ukrycia .... albo sie jest albo sie w ogóle ne jest

ania czekamy na lilunie
truskawka hihihi mąż rolnik
rozia a w innym sklepie jakbys wybrała sprzęt to tez nie bedzie rabatów ????

reklama
Dzień dobry :)

temperatura poszła do góry to od razu miałam rogala na twarzy ... nawet do pracy chciało mi się jechać :-)

Ilonka - ale po co tak nerwowo :sorry2:

Rozia moze jednak cos sie uda zrobic :)
Ilonko swita racja swieta swieta i po swietach a jesc jest co ze nie moge na to patrzec ;p
lori to dobrze ze tempka poszla do gory :)

Lori no i super, kto by pomyślał że temp poprawia tak humor hihi:-)

Joasia kochanie a jak tam u Ciebie??

Rozia no może jeszcze coś da się pokombinować z tym rabatem?? swoją drogą bierzesz tyle sprzętu i na nic nie możesz liczyć:wściekła/y: ja bym szukała dalej.... gdzie chcecie kupić???

Sylwia, Rozia lecą wam te tygodnie, lecą, teraz tylko odliczamy do porodu:-)

Ilonka he he co to za bojowy nastrój:growl:, dobrze że święta spokojne rodzinne... czyli takie jakich sobie życzyliśmy:-)

Ja dziś za to nie w humorze i drażliwa:baffled:

Ostatnia edycja:
lori skarbie ależ ja jestem spokojna po prostu po ostaatniej aferze postanowiłam ze bede pisać wszystko c lezy na serduchu :-D i tyle :wściekła/y: a twoja temperaturka niech idzie góre i juz nie spada :::
sylwuś mam nadzieje ze czapulka od cioci ilony bedzie pasowac po porodzie na małego bo widze ze ma juz duża głowkęj
joasiu jak sie czujesz ????

ps ja do nikogo nic nie mam ale warto sie okreslic czy sie udziela czy raz na ruski rok , wiec posze sie nie gniewac

Ostatnia edycja:
Dzień dobry

Lori teraz pozostaje nam kciuki trzymać :tak: i oczywiście trzymamy

Roza a co to się stało :szok: że taka bojowa jesteś??

Sylwia jak synuś?? daje pospać czy nie bardzo bo jak tylko oczy otwieram nawet w nocy to od razu mam parkiet w brzuchu :-D i tany tany odstawiamy

Rozia poszukaj w innym sklepie :tak:

Joasiu jak samopoczucie??

a gdzie nasza Losiczka i Małami ?????????????/ o reszcie nie wspomnę :angry:

miłego dnia

Ostatnia edycja:
Liluu zbliża się koniec cyklu hahaha i wielkich nadziei a jeszcze dobija mnie myśl że po nowym roku wszystko wróci do normy czyli cykli bezowulacyjnych i dupaaa czarna już totalnie:baffled:

Do tego mama mnie rozdrażniła, bo już 3 dzień mówię o pierogach aby zrobić i nie mogę się z nią dogadać,dziś znowu temat a ja powiedziałam żeby dała mi spokój z pierogami. Kurka jak ojciec jest to robi wszystko pod niego, bo on przecież pierożków ruskich nie lubi:wściekła/y: a po świętach dość już mięcha wryyy - niby nic a wpieniło mnie to. Zrobię sobie sama i tyle

Roza no tak bywa ;-) dlatego ja osobiście nie lubię być uzależniona od nikogo !!!!!!!!!!!!!!! a dzisiaj też robię pierożki tyle że z białym serkiem takie na słodko :-p bo mnie w nocy naszło :-D:-D:-D głowa do góry kochana

reklama
Ilonko mam nadzieje ze bedzie pasowala bo sama jestem w szoku jego glowki oliwka miala 35 cm
liluu moj maly jak wstane w nocy to tez buszuje ogolnie daje pospac ;p

Do góry