reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

jakoś tej luteiny się boje, z jednej strony chce ją brać bo mi sie z nią zawsze udaje, z drugiej strony mam takie wewnętrzne uczucie że ona mi wszystko zagnieżdża nawet złe jajeczko. No i taka rozdarta jestem, gdzie tam czuje że jak ma sie udać to bez luteiny, no ale jak tak patrze to dużo dziewczyn bralo i się udało, nawet nasza Ilonka ma Pawełka na luteinie.

reklama
niestety nie pomogę ani z lutką ani acardem :zawstydzona/y:

Rozia no właśnie, lepiej w tą stronę ze snami :p
Lilu a mała może chce nas trzymać do ostatniej chwili w niepewności czy będzie jeszcze rocznik 2012 czy już 2013 ;p
Lor ehhh życie...ma gdzieś nasze plany... :(
ale choć musisz dłużej czekać...doczekacie się jeszcze zapachu dzieciątka i utulicie je do serducha

i ślę z wiarą i nadzieją ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Truskafffka teraz to juz jeden wielki znak zapytania o rocznik :-) Pewnie woli styczeń niż grudzień
Lori co do leków to zawsze coś będzie nie tak a z drugiej strony moim zdaniem luteine i tak jest najbezpieczniejsza ale ty robiłam badania inwsztstko u ciebie w porządku więc czy jest sens?? Nie wiem poczekaj na leki od lekarza.

Hej
Lori acard można brać cały czas.Na @ tylko odstawiać.Pamiętaj żeby go brać po jedzeniu. W ciązy brałam go z heparyną do któregoś tyg. Nie pamiętam do którego niestety ale lekarz Ci powie. &&&&&&&&&&&&&&&:tak:
Można tez go brać z heparyna przed ciąża.To zależy od lekarza.Ja nie brałam choć jak prof. Czajkowski zobaczył moje wyniki to powiedział że powinnam.

Luteiny przed ciążą nie brałam.Tylko w ciązy.

Ostatnia edycja:
Na razie odpuściłam. Nie dam rady....Psychicznie nie jestem gotowa.A ponieważ mam lat tyle ile mam to pewnie tak już zostanie.:-(

Liluu święta mineły w chorobie.Wszyscy jsteśmy chorzy.Najpierw był lekarz u S. Wczoraj u mnie i Kacpra.
dzisiaj wróciliśmy do domku więc mam nadzieję ze już bedzie lepiej.;-)

Liluu czekamy na mala ale widac ze jej dobrze :)
Ja bylam dzis n usg maly wazy juz prawie 3 kg obwod glowki ma 34 cm moja niunia miala 35 gdy sie urodzila wiec duzy maluszek jest ;p ale najwazniejsze ze zdrowy
rozia u ciebie 37 u mnie 36 i czuje sie taka ciezka ze chciala bym za jakies 2 tyg juz urodzic ;p

reklama
Do góry