reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej laseczki... padam na twarz... skończyłam kartki i pierwszą partię pierniczków... policzyłam, że potrzeba mi ok. 60.... myślę, że mam 1/3. Jutro albo w środę upiekę resztę. Muszę jeszcze jakieś fajne wstążki zakupić i zrobić paczuszki:tak:

ale tu cisza...

ja jutro prawie cały dzień na szkoleniu więc mnie nie będzie
zmykam spać

dobranoc

marysia bezpiecznej podróży i powodzenia jutro
trzymam kciuki &&&&&

reklama
marysiu czekamy na wiesci co tam u was i kciuki caly czas sa :)
jane och masz zabiegany dzien i tyle pierniczkow do zrobienia ale napewno sobie poradzisz :D
a my juz nie spimy mala dal sygnal zeby ja wypuscil z lozk hehe no i po spaniu.

Dzien dobry
ja tez nie spie ,weekend był ok ale wczoraj cały dzien mulenie
dzis młody chory ii w domu został temp.38 :-(

Jane co z tym jajnikiem twoim???????????????????

Katy co pierniki :-):-):-):-):-):-):-):-),chora i jeszcze masz siłe???

Ilonko no Jasiek niesamowity hihihi

Liluu
juz spisz?????

Rozia a co tam sie dzieje ze bez humoru ???

Marysiu
kciuki mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&

No to wstałam :szok:
jak zwykle wczesnym popołudniem i nic mi się nie chce ale muszę coś na obiad wymyślić tylko nie wiem co

Dziewczynki ja wiem że się święta zbliżają ale dajcie znać ze u was wszystko w porządku :(((((((

Witam zimowo

z pierworodnym bitwę śnieżną w drodze do przedszkola zaliczyliśmy...i znów biali wtoczyliśmy się do przedszkola
p.gif
ale przyjemnie jest, mrozik delikatny, śnieg pada...taką zimę lubię :)
teraz w pracy siedzę, jutro wolne i na usg lecę :)

Jane ja mam taki przepis na pierniki że ich cała masa z jednego ciasta wychodzi :) miłego piernikowania :)
ja jeszcze w ten weekend robię ciacha waniliowe i finito :) pierniki są, orzechowe ciacha są, waniliowe będą..potem tylko paczki robić i rozdawać :p
Marysia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)
Marta zdrówka dla młodego :( biedak
Lilu to odespałaś ;)
Sylwia a u was jak kącik dla Mariuszka? gotowy?
Pamela byle do 22go ;)

i czekamy na resztę ekipy

reklama
Do góry