reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
haha ale normalnie uwierzcie nie wiedzieliśmy co mu mamy potem powiedzieć :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: :baffled::baffled::baffled::baffled: haha dopiero po fakcie stwierdziliśmy ze lepiej by było jakby mikołaj podrzucił pod drzwi worek z prezentami .......a tak to wyszło jak wyszło :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D może nie bedzie pamiętać za rok ... bo jak pójdzie do przedszkola to jeszcze podejdzie i zerwie brodę bo stwierdzi ze to wujek :baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ilonko Jasiu mistrz !!! :-D Co się będzie szczypał, coś mu nie pasowało to podszedł i sprawdził, czy to oryginał ;-)
A ja do pracy idę jutro na 16:00 a dzisiaj leniu**uje:-p

hej witam poniedziałkowo. ja nadal zabiegana ale muszę przed świętami wszystko pozałatwiać.

katy wypieki cudo. ja też chcę się zabrać za pierniczki w tym tygodniu. tylko nie wiem jak czasowo dam radę z tym moim żarłoczkiem. to chyba rzeczywiście najbardziej nienajedzone dziecko na forum. ale kocham tego mojego obżartucha. a ja ok. ważę już mniej jak przed ciążą bo mlody chyba wszystko ze mnie wysysa. szkoda że brzuchola mam.

kasiu a ty kiedy nach PL ruszasz? i jak tata?

kasiues gratki ze już w domku. a dziewczynki cudne. i widać że silne. a kiedy będą mogły wyjść do domku, wiesz cos?

ilonka Jasiu twój niezły agent. a jak twój interes się kręci?

jane przykro mi że @ przylazła. ale przynajmniej wyleczysz się i potem mam nadzieję się uda. cały czas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

marysia powodzenia i zaciskam kciuki

a dzisiaj nasz Olek ma 2 miesiące. kiedy to zleciało. dodam na g zdjęcie zaraz

Ostatnia edycja:
Ilonko moim zdaniem on juz nie zapomni tego :-p wiesz on jest po prostu sprytny i tyle ale możesz mu np powiedzieć ze prawdziwy mikołaj poprosił wujka żeby go zastąpił bo był bardzo zajęty coś w tym stylu ;-)

Agnes zdrówka dla Olusia :tak: z okazji dwóch miesiączków

a ja po wizycie wszystko dobrze Lily rośnie i troszeczkę się obniżyła ale to nie wielka różnica a więc czekamy następna wizyta 24.12.12 jakby się nie zdecydowała wyjść :-Dale mam nadzieje ze się dziewczyna zdecyduję już jej mówię że jak nie wyjdzie to jej jeść nie dam :-p:-p:-p

reklama
hej:-)

Liluu no może się zdecyduje:-)

Katy ale pyszności mmmm:tak: a u mnie po staremu, nic się nie zmienia hihi.

Dziś mamy 7 rocznicę bycia małżeństwem więc wypadałoby jakoś to uczcić:-)

Marysia myślami jestem z Wami kochana:-) kciuki

Agnes ooo juz dwa miesiące, leci czas - synuś przystojniak:-)

Dziama no to masz dużo roboty:-) przyjemnego czasu wam życzę:-)

PAula nocny marku....:-)

Dziewczynki w czwartek mam kolejny monitoring i wam powiem że już powoli mam dość jeżdżenia do gina:-(, chciałabym aby już to sie skończyło...zastanawiam się czy nie dać sobie spokoju.. skończyłam opakowanie CLO i nic:baffled:

Ja dziś na piechotkę bo w piątek auto w warsztacie zostawiłam:baffled: znowu nam wycieraczki przestały działać:angry: no pech jaiś do tego samochodu mamy... zachciało nam się nowości :baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry