reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Joasiu kochana kuruj się :*

Jane nie dość, że sportówka to jeszcze kuchareczka
:szok: no niech mnie drzwi trzasną :-p:-)

LiLuu ale piękny avatarek :-):-D
O Jezu, daj od razu znać co z P, jak tylko czegoś się dowiesz... trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego :tak:

reklama
Lilu piękny avatarek :D
jej doczytałam o P...daj znać co i jak, trzymam mocno kciuki żeby to nie było nic poważnego...jestem z Wami
Sylwia wy mieszkacie z Twoją rodzinką? macie jeden pokój?
trzymam kciuki żeby wszystko się udało kupić, załatwić, przygotować..wiem że lekko nie jest...

buziaki dziewczyny

tak truskaffka mieszkamy u moich rodzicow i mamy jeden pokoj doslownie 10 m2 ;/ ale na szczescie spie z mala na dole bo nie wiem jakbysmy sie pomiescili a teraz w 4 bedzie ciezej bo nie wiem jak to rozplanowac bo maz pracuje na nocki ;/

Hello :)

ja jestem mega mega zmęczona, czekam na @ bo już chce rozpocząć nowy cykl a jej cos nie widać :dry:

Lilu - aj znać co tam z P

nie mam siły nadrabiać :sorry2:

Dziewczynki jesteśmy już po badaniu mówią ze to infekcja bakteryjna pęcherza (oby) dostał antybiotyki i jak przejdzie do dwóch dni to dobrze a jak nie to dalsze badania

Dziękuje wam wszystkim za kciuki

Dobranoc :*:*:*:*:*:*:*:*

liluu na pewno będzie dobrze choć na pewno się przestraszyliście.

ja niedługo zmykam spać bo ledwo na oczy patrzę a jutro znowu ciężki dzień

dobranoc

Jane takie sytuacje pokazują nam jak nie wiele znaczymy na tym świecie bo tak naprawdę w jednej sekundzie możemy przestać istnieć :no: Dopuki jesteśmy zdrowi nie zdajemy sobie z tego sprawy niestety ale trzeba być dobrej myśli ze to rzeczywiście tylko infekcja :tak:

Liluu - tylko niech mąż pamięta o jogurtach przy antybiotyku (nie wiem jak u Was, ale tu jakoś osłony do antybiotyku nie dają) i dobrze, żeby sobie sok z żurawiny pił, albo jeść dużo żurawiny (teraz łatwo ją kupić przed świętami).

Hej dziewczynki :-)

Liluuu najważniejsze,że wszystko się dobrze skończyło, bo ja myślę,ze to rzeczywiście ostra infekcja... I Katrina dobrze mówi o tej żurawinie :-)

Marysia trzymam kciuki za Was ... Na pewno wszystko będzie ok :-)

ilonko dzieki za info od Marysi :-) A z Jasia niezły agent :-)

Mnie nie było 2 dni, bo pon humor do d... Oczywiście m był powodem .... Ale już jest ok:-)
A wczoraj mieliśmy parę spraw do załatwienia i tak nam zeszło, a na koniec znowu auto nam sie zepsuło.... Nie wiem jeszcze co z nim,bo mechanik już miał zamknięte, ale będę tam koło 8 dzwonić...

A z nowości, to piątek mamy termin odbioru mieszkania :-) Jupi :-) Cop prawda nie wiem, czy odbierzemy, ale i tak super,że rusza to do przodu :-)

Miłego dnia dziewczynki :-)

reklama
Do góry