reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam... fakt cichutko tu ale nie dziwię się ... w pracy masakra w domu też .... wszyscy zabiegani...

ja nawet jakoś przetrwałam ten dzień... zapodałam od razu nospę i przeciwbólowe i zleciał cały dzień.

dziś muszę skończyć robić kartki i zabieram się za pierwszą partię pierniczków:tak:

mam zamiar wszystkim do prezentów pod choinkę podrzucić małą paczuszkę z pierniczkami:-):-)

ania to się Lily uparła i siedzi;-)

marysia trzymam kciuki za Anetkę

paula no nie fajnie w niedzielę pracować:no:

ilonka ale masz gagatka w domu... mi się też wydaje, że nie zapomni... ale może jakaś dobra historyjka wyjaśniająca przeciągnie magię Mikołaja na parę lat.

katy ale pyszności narobiłaś:szok::szok: ciekawa jestem jak mi dzisiaj pierniczki wyjdą... mam nadziej, że nie zabrałam się za to za późno i zmiękną do Wigili:tak:

roza nie poddawaj się.... mnie też czeka monitoring.... a pod koniec tygodnia idę na prolaktynę... ciekawa jestem co mi wyjdzie??

idę obiad zjeść
będę potem

jajnik boli:-(

reklama
Jane staram się, ale męczące to jest buuu i dopada mnie niechęć.Chciało b się normalności a nie tylko wszystko kręci się wokół jednego. :-(
Kciuki za PRL - ciekawi mnie twój wynik:tak:

Wdzę że też nic u was....ehhh

Ja dziś miałam odebrać ft3 i ft4 i znowu tego nie zrobiłam. dobrzze że tsh było jeszcze tego samego dnia więc mam dawno :-)

a ja siedze i jem najpierw upiekłam kiełbaski w piekarniku i wszamałam z ostrą musztardą a teraz wpierniczam słodycze ale będzie zgaga :szok::szok::baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok:

liluu chyba zgaga murowana ale za to przez ostre moze mala sie ruszy :)
ilonko mam pomysl dla ciebie moze ci sie spodoba taki wzor czapeczki :) tiger.jpgamleka2.jpg

Roza_ ja już mam tak zwichrowany organizm z tej pracy, że głowa mała, zaczyna mu się mylić dzień z nocą i odwrotnie :eek:
A co to za autko macie?

Jane u mnie to norma niestety, o Świętach nie wspominając
:-( no ale cóż zrobić ;-)
Bardzo fajny pomysł z tymi pierniczkami jako dodatek do prezentów
:tak:

Losiczko Ty mnie nawet nie denerwuj
:szok::angry:

Ja znikam do wyrka, jestem wykamana… Dobranoc :*

Witam i ja ...ale mam niemoc i śpiocha poniedziałkowego więc tak na szybko ...:sorry:

Kasia ale miałaś super gifcik mikołajkowy :) buziaki dla was :)
Ilona wymiatasz z tymi czapami ;)
a Jasiek wymiata jeszcze bardziej hahaha agent mały :)
Kate smakowite wypieki, normalnie zaśliniłam klawiaturę :-p
mnie też wzięło na wypieki...muszę fotki na G wstawić :D
a córcia ma być grzeczna jak aniołek...takie było założenie podczas dzieła stworzenia hahahahahaha

Olo Muuuuuułłłaaaaa buziak leci dla małego obżartucha :******

Staraczki... i znów się podnosimy ...i działamy...
ślę z głębi serducha z wielką nadzieją ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pozdrawiam babeczki i lecę na G

reklama
Do góry