reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hello moje dziewczynki :-)
KATY - babeczki mmmmmmmmmmm wygladaja jak juz malutka wykarmie to sobie takie zafunduje - uweilbiam siedziec w kuchni i pichcic :-)
JANE - next time :-D
LORI - moze nie wszystko stracone
LOSICZKO - Ty szuraczko nasza fajna torebusia ADA bedzie szalala na galerach :-D
narazie tyle bo mala ksiezniczka posmierduje i kuponka trzeba usunac :-D zaraz wracam

losiczka boska torebusia :) ale dla mnie nr jeden to ta czerwona z czarnymi dodatkami :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ada a TY dziś wizyte masz tak ?????????? an którą idziesz ?????????????
dziama super.... nacieszcie sie sobą :-D:-D:-D
Rozia a kto lub co Ci humorek zepsuł ??????????? :baffled::-(
Paula biedna ... :-( a do pracy kiedy ?????

Ja mam m w domciu także sielanka:-D:-D:-D:-D:-D :-):-):-):-):-)

Pod koniec tygodnia sie choineczkę juz ubierze , bo Jaś jak zobaczył ze jest choinka przyniesiona to juz wczoraj chciał ubierać :-D:-D:-D:-D no ale muszę dokupić pomarańczowe bądż złote kokardy bo w tym roku bedzie choinka między innymi w plastrach pomarańczy :-D:-D:-D Zobaczyłam w sklepie taką choinkę i zakochałam sie normalnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D zobaczymy co z tego nam wyjdzie .... :baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

aha był mikołaj u Jasia w sobotę ...... osobiście i wiecie co ?????????????????? zobaczył to uciekł pod ławę ... a jak wyszedł to poszedł iiiiiiiiiii............................. zerwał brodę i czapkę i sie okazało ze mikołaj to nie mikołaj a wujek
Także mikołaj został zdemaskowany nie spodziewaliśmy sie tego naprawde hahahha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry