reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ja jak to na matkę Polkę przystało leżę na kanapie i sączę drinka :-p:-p:-p

Roza - dołączyłam do podpisu wykres specjalnie dla ciebie =)

reklama
właściwie to dziwne bo wczoraj wieczorem napierdzielał mnie na maksa lewy jajnik a teraz napierdziela mnie prawy :rofl2::rofl2::rofl2: ... chyba dzisiaj na wszelki wypadek poprawię....oby nie było z tego bliźniaków :-D:-D:-D .... może lepiej nie bede poprawiac:sorry:

Poprawiaj poprawiaj bo skończysz tak jak ja.... zawsze po skoku odpuszczam a jeszcze nie powinno się zakładać rąk i czekać:-) i co dupes blades

Ja jeszcze nie mam @ i nawet brzuch nie boli.... mogła by przyjść bo jutro jedziemy z przyjaciółmi na weekend bez dzieci - wynajęliśmy sobie myśliwską chatę hi hi:-)

wiesz co mi w ostatnim cyklu pozytywnym też tempka bardzo spadła i juz byłam pewna że dupa blada aż tu nagle poszła w górę

super weekend Ci się zapowiada, ja jutro mam zaproszonych sąsiadów na kolację ... nie mam jeszcze pomysłu co przyrządzić ... tfu nie jutro tylko w sobotę ... jestem dzisiaj już tak zmęczona że cały czas wydaje mi sie ze to już piatek

Lori no rzeczywiście pamiętam "taką akcję" ;-)ale dziś robiłam test i negatywny:-( jutro rano dopadnie mnie...ale piersi mnie bolą jeszcze chociaż co to za oznaka heh...

Ja to już myślałam aby się wykręcić z wyjazdu.... po pierwsze mój nastrój zupełnie nie na zabawę, po drugie już tęsknię za córką której jeszcze nigdy nie zostawiłam na dwa dni:-p

Witam Babulce ;-) jakoś nie mam weny na pisanie...

Joanna
:szok: osz kurcze, gratulacje kochana :-):-):-):-):-) :*:*:*:*

Laseczki czy przypadkiem nie stało się coś z kontem Ilonki? Weszłam dzisiaj na przyjaciół i tak jakoś dziwnie jej konto się prezentuje :oo2::confused:

reklama
Do góry