reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

poczytalam was.. teraz wlacze kolejny serial i spac..
dzis caly dzien obijania..lezenie i film za filmem:-) jak to fajnie tak nic nie robic :-) :-) :-)
kolano mniej boli wiec jutro sprzatanie.pranie wraca codziennosc... :-)
katy- co do kolana to przyznam sie ze nie wiem jak to zrobilam.ale wsiadajac do auta tak uderzylam kolanem w deske rozdzielcza..ze od razu spuchlo i sie sine zrobilo..i 2 dni okladow i lezenia bo chodzic nie moge..wiem zdolna jetem :-) moj m caly czas sie smieje ze sierotka ze mnie..i pyta jak to mozliwe..
teraz zmykam..spokojnej nocki
zajrze jutro..

reklama
witajcie wieczorową porą

Ilonko moja droga - sporo spraw mi się nagromadziło i głowę miałam zaprzątniętą, ale juz pomału to ogarniam.

Najważniejsze, ze ustalilismy wreszcie z przyszłymi chrzestnymi termin ich przylotu (bilety juz zabukowane), więc mogłam od razu ustalić termin w naszym Kościele.
Nie wiem ile osób przyjedzie, bo brat z bratową nie wiedza czy dostana urlop, ale to sie jeszcze okaże.
Następna sprawa - chyba jednak obiad zrobimy w restauracji, a potem poczęstunek u nas w domu. Tylko teraz w której restauracji?? Bierzemy dwie pod uwagę... wiecie jak to jest. A jeszcze chwilkę wcześniej są święta, o tym już też trzeba pomyśleć - ile osób u nas będzie, co robić, jak się podzielić pracą....

Ale jestem!!!!

Kasia es - na pewno wszystko będzie dobrze!!! My w to wierzymy i Ty też uwierz.

Katy - biedny Twój tato, tyle sie wycierpi! Ale ma wolę walki i tego trzeba się trzymać i wspierać go!!

Witam

Rozia
dobrze że zmieniłaś imię bo Lena jest strasznie popularna. U nas w żłobku pracuje sąsiadka i ma w grupie 4 Lenki a Amelka też popularna jak rodziłam to położna się śmiała,że dobrze ze w końcu chłopca odbiera bo ostatnio same Amelki i Julki się jej trafiały:)

Katrina no to chrzciny tuż tuż :)

Zmykam do kuchni szykować obiadek a potem spacerek.

Kasiu es bedzie dobrze moja znajoma urodzila w 32 tc i ma zdrowe dzieciaczki a druga rodzila tez w 31-32 tc coreczke i tez jest zdrowa ma juz 2,5 roku :)

hej witam się sobotnio:-)
ja też mam dziś labę i powiem że mi to odpowiada...tylko obiad do zrobienia...a ten kalafior:-) Losiczko oj smaka narobiłaś:tak:

Kasia_es dziewczynki i ty jesteście silne... będzie dobrze:tak:

Rozia hihi ja sama nie pamiętam;-) kciuki za kuchnię:-)
Mimo pochmurnego deszczowego dnia życzę udanej soboty:-)

Ostatnia edycja:
Kochane moje dziękuję za życzenia!!! ja sie tylko witam i uciekam,nie wiem co sie dzieje i dlaczego ta @ nie przyłazi:crazy:,o co jej chodzi,już bym chciała zacząc nowy cykl.miałyście kiedyś taką sytuację,bo zaczynam sie martwić ze może znowu coś mi tam wyrosło:-:)-( wpadnę potem,życzę miłego dnia Słoneczka moje śliczne!!Zobacz załącznik 518025

reklama
Do góry