reklama
Lilu no i pięknie :-) To gratuluję udanej wizyty :-) I teraz czekamy na małą księżniczkę :-)
Axa No Malutka jest sliczna :-) Ja też już się Bianki nie mogę doczekać jak patrzę na taki filmik :-)
Ja dziś z moim nowym telefonem randkę miałam, dlatego mnie nie było :-)
Śniło mi się dziś,że na porodówkę już jechaliśmy, ale okazało się,że to fałszywy alarm był
Axa No Malutka jest sliczna :-) Ja też już się Bianki nie mogę doczekać jak patrzę na taki filmik :-)
Ja dziś z moim nowym telefonem randkę miałam, dlatego mnie nie było :-)
Śniło mi się dziś,że na porodówkę już jechaliśmy, ale okazało się,że to fałszywy alarm był
P
Paula~
Gość
Roszpunka przepiękne te buciczki :-)
LiLuu no to teraz tylko czekać aż malutka się wykluje ;-)
LiLuu no to teraz tylko czekać aż malutka się wykluje ;-)
katrina115
Potrójna Mama
Galaxia - różnie z tym jest - ja nieprzyjemnych dolegliwości nie miałam w ogóle. A zachcianki, czasami już od początku, czasami później sie pojawiają.
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Dzień dobry perły
Aniu cieszę sie ze wsszystko dobrze z Lily To teraz czekamy kiedy zechce sie pojawić na tym świecie :-):-):-)
Roszpunka buciki przepiękne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-)
Miłego dzionka życzę !!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nadal zapracowana , szydelko z rąk nie wychodzi ( wczoraj doszły 2 kolejne zamówienia JUPI ) także teraz zastanawiam sie czy w ogólę bede miec czas na spanie aby sie wyrobić z tym wszystkim
Ale powiem Wam ze strasznie przyjemnie jak ktoś pisze ze jest fanem moich robótek itd
Marzy mi sie zrobić juz żabkę albo misia ale po prostu nie mam kiedy bo ciągle siedze w zamówieniach ( przeważnie dla dziewczynek)
a Katka to zaginęła gdzieś???????????????? Rózy tez nie było .....a chyba miała wczoraj wizytę jak dobrze pamiętam .......trzeba lecieć na enpr :-)
Aniu cieszę sie ze wsszystko dobrze z Lily To teraz czekamy kiedy zechce sie pojawić na tym świecie :-):-):-)
Roszpunka buciki przepiękne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-)
Miłego dzionka życzę !!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nadal zapracowana , szydelko z rąk nie wychodzi ( wczoraj doszły 2 kolejne zamówienia JUPI ) także teraz zastanawiam sie czy w ogólę bede miec czas na spanie aby sie wyrobić z tym wszystkim
Ale powiem Wam ze strasznie przyjemnie jak ktoś pisze ze jest fanem moich robótek itd
Marzy mi sie zrobić juz żabkę albo misia ale po prostu nie mam kiedy bo ciągle siedze w zamówieniach ( przeważnie dla dziewczynek)
a Katka to zaginęła gdzieś???????????????? Rózy tez nie było .....a chyba miała wczoraj wizytę jak dobrze pamiętam .......trzeba lecieć na enpr :-)
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Dziendoberek :-):-):-)
Dziewczyny dajcie mi jakiegos linka na robienie kapci takie jak Roszpunka wydziergała plis.....:-):-):-)
Ilonko no ja tez jestem fanka Twojej twórczości przepięknej z resztą i dodaje to tego zachwytu Roszpunkę :-):-):-)
Lilu jeszcze troszkę a córcia będzie wisiała na cycu ale masz fajnie :-)
Axa Ada przepiękna zacałowałabym ja na amen :-) szczęsciaro :-)
A gdzie moje synowe ??? :-):-):-)
Ja zaczynam torebki płodzić dobrze że chociaż w sklepie sie sprzedają bo allegro to porażka :-(
Piąteczko ................myślami jestem z Tobą ........
Miłego dnia gwiazdeczki
Dziewczyny dajcie mi jakiegos linka na robienie kapci takie jak Roszpunka wydziergała plis.....:-):-):-)
Ilonko no ja tez jestem fanka Twojej twórczości przepięknej z resztą i dodaje to tego zachwytu Roszpunkę :-):-):-)
Lilu jeszcze troszkę a córcia będzie wisiała na cycu ale masz fajnie :-)
Axa Ada przepiękna zacałowałabym ja na amen :-) szczęsciaro :-)
A gdzie moje synowe ??? :-):-):-)
Ja zaczynam torebki płodzić dobrze że chociaż w sklepie sie sprzedają bo allegro to porażka :-(
Piąteczko ................myślami jestem z Tobą ........
Miłego dnia gwiazdeczki
reklama
Dzień dobry
a ja dzis ostatnie kilka godzin w robotce i leze hehe
Lilu super ze wszystko ok )
Axa no nie moge jaki fajny bobo film
Losiczko znowu szuranko :-(
Roszpunka no buciki pierwsza klasa
Ilonko ja tez niedlugo ustawie sie w kolejce
G ma jelitówkę normalnie masakra dookoła wszyscy chorzy
a ja dzis ostatnie kilka godzin w robotce i leze hehe
Lilu super ze wszystko ok )