reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Lilu no i pięknie :-) To gratuluję udanej wizyty :-) I teraz czekamy na małą księżniczkę :-)

Axa No Malutka jest sliczna :-) Ja też już się Bianki nie mogę doczekać jak patrzę na taki filmik :-)

Ja dziś z moim nowym telefonem randkę miałam, dlatego mnie nie było :-)

Śniło mi się dziś,że na porodówkę już jechaliśmy, ale okazało się,że to fałszywy alarm był :-D

Galaxia - różnie z tym jest - ja nieprzyjemnych dolegliwości nie miałam w ogóle. A zachcianki, czasami już od początku, czasami później sie pojawiają.

Dzień dobry perły

Aniu cieszę sie ze wsszystko dobrze z Lily :) To teraz czekamy kiedy zechce sie pojawić na tym świecie :tak::tak::-):-):-)

Roszpunka buciki przepiękne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-)

Miłego dzionka życzę !!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nadal zapracowana , szydelko z rąk nie wychodzi ( wczoraj doszły 2 kolejne zamówienia JUPI :-D:-D:-D:-D) także teraz zastanawiam sie czy w ogólę bede miec czas na spanie aby sie wyrobić z tym wszystkim :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Ale powiem Wam ze strasznie przyjemnie jak ktoś pisze ze jest fanem moich robótek itd :happy::happy::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Marzy mi sie zrobić juz żabkę albo misia ale po prostu nie mam kiedy bo ciągle siedze w zamówieniach ( przeważnie dla dziewczynek) :-D:-D:-D

a Katka to zaginęła gdzieś???????????????? Rózy tez nie było .....a chyba miała wczoraj wizytę jak dobrze pamiętam .......trzeba lecieć na enpr :-)

Dziendoberek :-):-):-)

Dziewczyny dajcie mi jakiegos linka na robienie kapci takie jak Roszpunka wydziergała plis.....:-):-):-)

Ilonko no ja tez jestem fanka Twojej twórczości przepięknej z resztą i dodaje to tego zachwytu Roszpunkę :-):-):-)

Lilu jeszcze troszkę a córcia będzie wisiała na cycu :-D ale masz fajnie :-)

Axa Ada przepiękna zacałowałabym ja na amen :-) szczęsciaro :-)

A gdzie moje synowe ??? :-):-):-)

Ja zaczynam torebki płodzić dobrze że chociaż w sklepie sie sprzedają bo allegro to porażka :-(

Piąteczko ................myślami jestem z Tobą ........

Miłego dnia gwiazdeczki

reklama
Dzień dobry

a ja dzis ostatnie kilka godzin w robotce i leze hehe
Lilu super ze wszystko ok :))
Axa no nie moge jaki fajny bobo film :-D

Losiczko znowu szuranko :-(
Roszpunka no buciki pierwsza klasa :-D:-D

Ilonko ja tez niedlugo ustawie sie w kolejce :-D:-D:-D:-D:-D

G ma jelitówkę :angry::angry::angry::angry: normalnie masakra dookoła wszyscy chorzy :crazy:

Do góry