reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Lilu no i pięknie :-) To gratuluję udanej wizyty :-) I teraz czekamy na małą księżniczkę :-)

Axa No Malutka jest sliczna :-) Ja też już się Bianki nie mogę doczekać jak patrzę na taki filmik :-)

Ja dziś z moim nowym telefonem randkę miałam, dlatego mnie nie było :-)

Śniło mi się dziś,że na porodówkę już jechaliśmy, ale okazało się,że to fałszywy alarm był :-D

Galaxia - różnie z tym jest - ja nieprzyjemnych dolegliwości nie miałam w ogóle. A zachcianki, czasami już od początku, czasami później sie pojawiają.

Dzień dobry perły

Aniu cieszę sie ze wsszystko dobrze z Lily :) To teraz czekamy kiedy zechce sie pojawić na tym świecie :tak::tak::-):-):-)

Roszpunka buciki przepiękne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-)

Miłego dzionka życzę !!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nadal zapracowana , szydelko z rąk nie wychodzi ( wczoraj doszły 2 kolejne zamówienia JUPI :-D:-D:-D:-D) także teraz zastanawiam sie czy w ogólę bede miec czas na spanie aby sie wyrobić z tym wszystkim :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Ale powiem Wam ze strasznie przyjemnie jak ktoś pisze ze jest fanem moich robótek itd :happy::happy::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Marzy mi sie zrobić juz żabkę albo misia ale po prostu nie mam kiedy bo ciągle siedze w zamówieniach ( przeważnie dla dziewczynek) :-D:-D:-D

a Katka to zaginęła gdzieś???????????????? Rózy tez nie było .....a chyba miała wczoraj wizytę jak dobrze pamiętam .......trzeba lecieć na enpr :-)

Dziendoberek :-):-):-)

Dziewczyny dajcie mi jakiegos linka na robienie kapci takie jak Roszpunka wydziergała plis.....:-):-):-)

Ilonko no ja tez jestem fanka Twojej twórczości przepięknej z resztą i dodaje to tego zachwytu Roszpunkę :-):-):-)

Lilu jeszcze troszkę a córcia będzie wisiała na cycu :-D ale masz fajnie :-)

Axa Ada przepiękna zacałowałabym ja na amen :-) szczęsciaro :-)

A gdzie moje synowe ??? :-):-):-)

Ja zaczynam torebki płodzić dobrze że chociaż w sklepie sie sprzedają bo allegro to porażka :-(

Piąteczko ................myślami jestem z Tobą ........

Miłego dnia gwiazdeczki

reklama
Dzień dobry

a ja dzis ostatnie kilka godzin w robotce i leze hehe
Lilu super ze wszystko ok :))
Axa no nie moge jaki fajny bobo film :-D

Losiczko znowu szuranko :-(
Roszpunka no buciki pierwsza klasa :-D:-D

Ilonko ja tez niedlugo ustawie sie w kolejce :-D:-D:-D:-D:-D

G ma jelitówkę :angry::angry::angry::angry: normalnie masakra dookoła wszyscy chorzy :crazy:

Do góry