reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Piąteczko bidulko :-( zdróweczka życzę wczoraj obżarstwo dzisiaj maślaneczka :-)

Lilu Ty mnie kochana czasami kopnij w dupala bo ja jeszcze zapominam że jesteś przecież Lilu ;-);-);-)a z tym zaśnięciem w locie to masz fajnie :-D:-D:-D

A ja dzisiaj pospałam aż do 8 razem z Kubulą a mężuś urzędował z Szymonkiem przy kompie wiec pospaliśmy :-)

Dziama nie przejmuj sie kochana nie masz czasu nic sie nie stało .Trudno kupię jakieś skarpety albo na alegro kapcie.Dziękuje za chęci.

Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)

CAM00061.jpg U mnie tak wyglada miejsce maluszka ide was doczytac

witam sie i ja..jeszcze z lozka:-) ale z kawka..moj m mnie dzis rozwalil..umowil sie z kumplem na wieczorne granie na pleyu..wiec mialalm spokoj wieczorkiem:-) tylko ze wstalam przed 8 lece kawke zrobic a oni jeszcze graja..:-) maraton jak nic..a teraz ma zakaz spania..zadnych drzemek..:-) wredna jestem:-) :-)

sylwia-super pokoik..sliczny kojec
piateczko -jak to mowia co za duzo to niezdrowo :-)

Ja też jestem:-) z poranną kawusią:-)

Sylwia ładnie:-)

Liluu dobra jesteś:-D

Paula mój wczorajszy obiad to nic w porównaniu z przysmakami Piąteczki:zawstydzona/y::-D

Losiczko he he a ja myślałam że masz filigranowe nóżki;-)

Joasia ja też nie daję spać:sorry: moja natura minie pozwala hihi

Piąteczko no to teraz trzeba odpokutować obżarstwo;-)

reklama
Do góry