reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

piąteczko transportuj LiLuu, bo jeszcze ślinotoku dostanie :-D jak naobiecywałaś to teraz Ją bierz ;-)
ja nieśmiało te bym się wprosiła, bo jeszcze nigdy nie jadałam dziczyzny
:zawstydzona/y:

reklama
Piąteczko to mojego mięsożerca podrzucę do Ciebie na tę dziczyznę :-D:-D:-D mój to uwielbia kosci cycać :-D:-D:-D co nie dojecie on obcyca he he. Ja to w życiu nie miałam dziczyzny w ustach no może .........:-D:-D:-D

Piateczko masz teraz problem :-p
Ale P właśnie stwierdził ze dziczyzna u nas biega po chodnikach :-D:-D:-D:-D

Losiczko moja mama to samo robi z kośćmi hahhahaha :-D po niej to już nawet pies nie ma co obgryzać :-)

LiLuu hahahhahaha :-D

edit.:
OK dziewczynki, ja się już oddalam do łóżkowa, bo jestem padnięta po nocce, a jutro do pracy znowu...
:-( także Kolorowych Snów i Miłego Wieczorku :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie - PIATECZKO to ja sie tez wpraszam ja jedzonko :-D
KASIU - szybkiego powrotu do domciu
KATY - tule

a u nas dzis byla ciezka noc bo Anecia dusila sie odkrztuszajac wydzielinke z oskrzeli :no: mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej.

ILONKO, ROSZPUNKO - patrzac na wsze cuda ja sie chyba za hafty wezme bo mnie to zawsze dobrze wychodzilo :)

reklama
Do góry