reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Piateczko ja mam tylko lozeczko bo reszta jeszcze nie zrobiona hehe ani prania nie ma nawet sciany jeszcze nie umalowane sa w poniedzialek maz sie bedzie bawil a tak po za tym to ja wszystko praktycznie mam bo po Oliwce hehe wozka jedynie brak ale to moge pozneij kupic nmic sie nie stanie

reklama
No tak Sylwia ale teraz juz uważają ze ciąża jest donoszona od 36 tyg tak ze ja juz mogę rodzic :tak: Ale wiadomo ze to zależy od dziecka kiedy ono sie zdecyduje wtedy będzie

lilu troszkę się poruszasz i heja- szkoda, że Ci p nie chce oksytocynki zapodać hi hi

ja wózki mam trzy - dwa bliźniaki i spacerówkę pojedynczą

Tak Liluu 36 tc to juz mozna rodzic mi wypada w wiegilie i kazdy sie smieje zebym nie zaczela wtedy rodzic hehe
Ale u mnie inna bajka jesli nerka nie da juz zyc mi jak z Oliwka to beda ciac nie zaleznie od tygodnia z \oliwka dotrwala do 35 tc ale cewnik mi zalozyli az sie moj lekarz dziwi

Piąteczko 6 jajek zjesz???:szok: ja właśnie dla Majki gotowałam i jak zwykle wyszło na pół twarde:angry: już kurka nie wiem ile je trzymać, ty masz minutnik czy na oko???

Liluu a mnie się coś wydaje że jeszcze pochodzisz ;-)

Ja jadłam pastę z makreli - mama wczoraj zrobiła :-)

Roza chodzę chodzę ale nie chce przechodzić bo w tym dziwnym kraju to jeszcze do następnego roku mogę chodzić :baffled: A tego bym nie chciała

hehehehe ja tez gotuje jajka na twardo Piąteczka zapoczątkowała dzisiaj to niech tak będzie :-D Ja jajka na twardo gotuje 10 minut od zagotowania sie wody i zawsze są twarde

reklama
Do góry