Piateczko ja mam tylko lozeczko bo reszta jeszcze nie zrobiona hehe ani prania nie ma nawet sciany jeszcze nie umalowane sa w poniedzialek maz sie bedzie bawil a tak po za tym to ja wszystko praktycznie mam bo po Oliwce hehe wozka jedynie brak ale to moge pozneij kupic nmic sie nie stanie
reklama
P
piąteczka
Gość
ja właśnie pożeram jaja na miękko z majonezem i do tego angielka z pomidorkiem- ugotowałam se sześć- a co
P
piąteczka
Gość
lilu troszkę się poruszasz i heja- szkoda, że Ci p nie chce oksytocynki zapodać hi hi
ja wózki mam trzy - dwa bliźniaki i spacerówkę pojedynczą
ja wózki mam trzy - dwa bliźniaki i spacerówkę pojedynczą
Tak Liluu 36 tc to juz mozna rodzic mi wypada w wiegilie i kazdy sie smieje zebym nie zaczela wtedy rodzic hehe
Ale u mnie inna bajka jesli nerka nie da juz zyc mi jak z Oliwka to beda ciac nie zaleznie od tygodnia z \oliwka dotrwala do 35 tc ale cewnik mi zalozyli az sie moj lekarz dziwi
Ale u mnie inna bajka jesli nerka nie da juz zyc mi jak z Oliwka to beda ciac nie zaleznie od tygodnia z \oliwka dotrwala do 35 tc ale cewnik mi zalozyli az sie moj lekarz dziwi
Roza_
Fanka BB :)
Piąteczko 6 jajek zjesz??? ja właśnie dla Majki gotowałam i jak zwykle wyszło na pół twarde już kurka nie wiem ile je trzymać, ty masz minutnik czy na oko???
Liluu a mnie się coś wydaje że jeszcze pochodzisz ;-)
Ja jadłam pastę z makreli - mama wczoraj zrobiła :-)
Liluu a mnie się coś wydaje że jeszcze pochodzisz ;-)
Ja jadłam pastę z makreli - mama wczoraj zrobiła :-)
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Roza chodzę chodzę ale nie chce przechodzić bo w tym dziwnym kraju to jeszcze do następnego roku mogę chodzić A tego bym nie chciała
hehehehe ja tez gotuje jajka na twardo Piąteczka zapoczątkowała dzisiaj to niech tak będzie Ja jajka na twardo gotuje 10 minut od zagotowania sie wody i zawsze są twarde
hehehehe ja tez gotuje jajka na twardo Piąteczka zapoczątkowała dzisiaj to niech tak będzie Ja jajka na twardo gotuje 10 minut od zagotowania sie wody i zawsze są twarde
reklama
Roza_
Fanka BB :)
Liluu hahahhah no co ty?? nie na miękko po takim czasie
Moja siostra w Irlandii rodziła więc wiem co nie co jak tam jest, razem z nią nerwy zjadłam
Moja siostra w Irlandii rodziła więc wiem co nie co jak tam jest, razem z nią nerwy zjadłam
Podziel się: