reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Drzemka zaliczona, Głodzilla nakarmiona, z Młodym grę i zadanka z cyklu "mądra główka" zaliczone :p
nadszedł słodki czas na byczeeenie:-p

seee poczytałam jak to o 10 jeszcze byczyłyście się w łóżku..i krew mnie zalewa:-p bo musiałam zwinąć tyłek o 7 do pracy

Roza brawa dla dzielnych dzieciaków:-)
Pamela dzięki, Mati już zdrowy :)
sylwia haha no bo już miałam przerażenie w oczach na myśl o rwaniu bez znieczulenia :p
Viola haha no to możecie od razu wdrożyć brata i rodzinkę w rybkowe tematy :p miłego dnia :)
dziękuję bardzo :) w razie czego będę pytać :)
ja już nieco z cukrzycą zaprzyjaźniona bo w ciąży z Matim też miałam, wtedy udało się obejść bez insuliny, tylko na diecie byłam. Mam nadzieję że i tym razem się uda :)
a powiedz mi -pamiętasz jakie miałaś wyniki z tej glukozy?ile przekroczoną normę?
Agnes wszystkiego naj dla M ;)
Paula dzień bez długów? no way:eek:
odpoczywaj
Piąteczko to i tutaj wyskoczę do Cię z otwartymi ramionami
ja tylko melduję że mój D już w drodze do was...pojechał na dziczyznę...
Losiczka za te 2000 postów
zboczuszku hehehehe
mój D też cycka :-D
Lilu och właśnie tego mi będzie brakowało przy tej mojej diecie, jedzenie tego na co mam ochotę ot tak...bez liczenia, zastanawiania się jakie produkty o jakiej porze ehhh...
Marysia :( biedna Anetka :( zdrówka

reklama
Dziewczynki jak wyszłam z domu po 8, tak dopiero wróciłam i wyglądam tak :baffled:

a nie wspomnę o tym,że obudziłam się po 4 i nie spałam prawie 2 h, później udało mi się zdrzemnąć, ale po 7 pobudka...

sylwia no to powodzenia przy wyrywaniu :-)
Katy zdrówka dla taty :*
piateczko ja tak jak Ty tylko mięsko, ale dziczyzny to w sumie też nie jadłam...

Nie wiem co tam jeszcze pisąłyście... Przed chwilą przeczytałam, ale mam pustkę w głowie..

Na usg ok :-) Tylko psułam lekarzowi sprzęt :-) Musiał mi dwa razy usg zrobić, bo pom podsumowaniu jakieś głupoty mu wyszły,że różnica w wieku ciąży zamiast 1 tyg, to 13 wyszła :-D Później komputer mu zwariował i jakieś głupoty drukował :-)

Na szkole rodzenia bardzo fajnie :-) dziś było o naturalnych metodach łagodzenia bólu :-) ogólnie fajnie, bo mój m jest bardziej doinformowany jak to wygląda i mniej przerażony byciem przy porodzie :-)
Nie wiem co jeszcze mam napisać...

Rozia czyli wszystko oki :) wypoczywaj :)
Lilu sorki...ale
Viola to chyba masz jakieś inne jednostki. U mnie przed glukozą 3,90mmol/l a po (też 75g) 7,04mmol/l przy normach 3,4-5,5

Cześć dziewczynki przepraszam że sie nie udzielam ale jakos tak nie bardzo u mnie z czasem i nastrojem.... przepraszam więc że nie podopisuję.....

losiczko- głupio mi i wstyd ale nie dam rdy z tymi kapciami :( PRZEPRASZAM jak ja tak nie lubię się podjąć i nie dotrzymać słowa ale nie myślałam że te koronki do kiecki będą aż tak misterne....
Piąteczko :*

reklama
Witam:)

Piąteczko
współczuję bidulko, zjadłaś coś co Ci zaszkodziło? Albo po lekach?

Truskafka no to inne normy.W tej co ja podałam normą po glukozie jest do 140 ja miałam lekko ponad i sama dieta tylko na początku pomogła.

Ja dziś nie wyspana :( Mały co chwilkę przekręcał się na brzuch a na brzuchu mu nie pasowało i się denerwował.

Do góry