reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejo ;)

poniedziałek...ehh... ale co, przetrwamy i byle do piątku :p
Mała wczoraj utrudniała igraszki rodzicom...i zamiast grzecznie spać to fikała w brzuchu :-p dobrze że zasypia jak D trzyma rękę na brzuchu hahaha swoje odczekaliśmy i dzieciaczka uśpiliśmy hahaha

Marta Kciuki zaciskam i czekam na dobre wieści :)
Pamela ujć...wpsółczuję, trzymam kciuki żeby lać przestało
Lilu to się zaczyna, ale córcia niech sobie jeszcze grzecznie w brzuszku posiedzi ;)
Losiczko &&&&za proroczy sen ;)

a ja poniedziałkowo rozdaję :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Valkyrie już Cię mam Kochana! no u mnie to tak z wagą średnio na jeża...mam słabość do słodyczy:zawstydzona/y:,ale wychodzę z załozenia że raz sie żyje to co sobie żałować, troszkę przyjemności się należy:tak:

Pamela- no powiem Ci pasowało by się uchlać i tyle....
Val- a co to Krzyś dziś na wagarach ?:) od przedszkola?
Lilu-&&&&&&&&&&&& za wizytę rżnij głupa z badaniami i już :) Będziesz podglądać Lily? A no kochana grudzień tuż tuż pakuj walizy

truskaffko pamietam te piekne czasy:tak:... a potem to juz tylko kombinowac trza bylo bo na brzuchu juz lezec nie umialam :-D. za niedlugo bedziecie sie smiali z tego :happy2:

Dziama dzięki :-) nie ja idę do położnej tylko z miłą chęcią bym poszła pooglądać małą ale kasiurki brak na wizytę :-(

dziamuś mieli szkolenie przez weekend to se panie robią wolne dziś :tak:... a że ja niepracująca to mnie to lato, jednym słowem... gorzej z krzychem :-D... ale będzie dzień pełen przygód, już mam wszytko zaplanowane... teraz bajki, bo tu jedyn e nadające się dla niego lecą z rana, potem piłka nożna, potem zupa pomidorowa z literkami, potem lekcja pisania imienia KRZYŚ, potem kolorowanki, potem wycinanki, potem chwila na kawkę dla mamy - dostanie swój komputerek czy coś... a potem powinien być tatuś i zobaczymy :cool2:

reklama
Do góry