reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam Kochane u mnie weekendzik masakra,znajomych zalało,więc była akcja ratownicza.leje tak od czwartku,bez chwili przerwy,jest nieciekawie... więc nie było mnie troche,wchodzę sobie teraz a tu taka bombowa wiadomość!Martuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
czesc dziewczyny!!! ja tu ostatnio wystosowuje protest do mojego ciała, temperatury i w ogóle... nawet działa bo spokojniejsza chodzę... tylko mam zamiar jakąś dietę zarzucić, ale nie wiem jaką... chyba ŻPM...

martuś 3mam kciuki tak mocno ze ręce cierpną!!!:tak:
losiczko slomiana wdowo, ciesze sie ze masz dobry humor!!!
katyb życzę zdrowia, tak poprostu... mam nadzieję, że będzie jakaś poprawa u taty...

jak mam być szczera to zatrzymałam się na tej ostatniej stronie... mam nadzieje, że u reszty dziewczyn wszystko ok!!!

miłego dnia słoneczka:-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Kotenieńki :)
Rozia - ja najwięcej używam tego kordonka KORDONEK MUZA 10- 30/6- 525 m - ARIADNA - PROMOCJA (2774763454) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jak wczoraj wspomniałam szydełka 1.25. Ale jak nie masz jeszcze wprawy na początek możesz trochę grubsze szydełko zakupić :)
Małami &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a jak się czujesz?
Agnes- cieszę się że Oleczek już lepiej i się biedactwo nie męczy- tylko matkę potrafi cieszyć widok "gówna " hehheheheh
Katy- zajrzałam przelotnie przed spaniem a padałam na pysk dlatego na szybko. Walczę ciagle z kartonami jestem w szoku ile rzeczy miałam. A wczoraj miałam pierwszych gości na kawie i kolacji więc musiałam się troszkę w panią domu pobawić :) Kochanie ten karnet dobrze Ci zrobi musisz mieć jakąś odskocznię żeby choć na chwilkę myśli zająć. :* Kiedy masz wizytę i te badania bo mi się "zapomło"
Piąteczko- co za niespodziankę ZARAZ w sob uknuł ???
Losiczko- sny bywają prorocze więc zobaczysz kochana będzie dobrze.
Pamela- właśnie rano myślałam co u Ciebie- i wyjaśniło się jak zwykle zalatana :)
Ada- dzięki za zaproszenie :) miło Cię zobaczyć :)

próbowałam nadrobić, ale i tak nie jarzę o co kaman... ale spoko, może będę spokojniesza...

jak tam samopoczucie dziś dziewczyny!!!??

ja mam w planie iść z Krzysiakiem grać w piłę, o ile nie spadnie deszcz czy coś... pogoda na razie nienajgorsza...

u mnie pada i pada...dziama wiesz jak to ze mną jest ja ciagle w ruchu! chyba mam owsiki bo na dupie usiedzieć nie mogę! własnie byłam na prywatności i trochę poczytałam i jakby nie to że jest 10.30 i zaraz idę do pracy to bym sobie coś mocnego walnęła!

reklama
pamela a teraz??? choć nie ma tam nic ciekawego do oglądania...

ja to jestem leniwiec pospolity... ale to baaardzo źle... bo szersza jestem niż dłuższa już... ty 'ruchliwa' to i pewnie szczuplutka :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry