reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzień dobry :-)

JA dziś na badania śmigam, trzeba trochę krwi upuścić :-) A pogoda u mnie dziś fatalna :-(

Dziama no ja nie wiem jaki jest dobry na początku, żebym się nie zniechęciła :-)

Spokojnego poniedziałku Gwiazdy :-)

Dziendoberek :-):-):-)

Wita Was szczęsliwa słomiana wdowa :-D:-D:-D

Wekend minął spokojnie ( bez fochów he he ) .Na chwilke w niedziele wpadł Domino.Wyściskałam go z całych sił. Chłopaki takie duże a jak mama sie wtuli to normalnie serducho sie raduje.Tylko żeby te moje duże chłopki zrozumiały że ja tesknie za nimi bardzo i rozmowa przez tel fb mi nie wystarcza.Maluchy też sie strasznie ucieszyły. Ach ..... takie życie niestety.

Męzus pojechał ogolony pachnący :dry: Gdyby nie to że w piątek siano przywiózł pomyślałabym że jezdzi na delegacje może do innej pani he he.A może poszukał sobie bogatej sponsorki hi hi :-D:-D:-D Ale co tam :-) ważne że siano jest :-)

Dziewczyny jak ja mam sie nie starać jak dzisiaj miałam sen ze urodziłam córkę.I całą droge ze szpitala do domu pokazywałam ją ludziom i musieli mi potwierdzac ze to dziewczynka bo ja nie wierzyłam że mi sie udało .Normalnie masakra.Tyle ze ja wcale nie myśle o płci tylko o tym żeby zobaczyc 2 krechy na tescie a potem szczęsliwie donosić i urodzić.Może ja juz na terapie sie nadaję:sorry:.Zamówiłam sobie ten żel wspomagający zapłodnienie by pomóc tej mojej sacharze.Ciekawę czy dojdzie do piątku :sorry:

Meldowac sie panienki :-):-):-)

Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)

Hej Kobitki :-):-):-)
Dziama a co tak szybko zniknelas wczoraj???:-(
losiczko a nóż widelec sie spelni ten sen:-D
Sylwia jak pogoda brzydka to dawaj po dkolderke i odpoczywaj:tak:
Rozia ja ci z szydelkiem nie pomoge..........:sorry2:

No faktycznie ostatnio cisza tu nastala........:eek:

Ja zaraz jade do pracy a po drodze skok na sklep bo mi koszulke trzeba, maly recznik i opaske na rece co by moje wypociny na silowni gdzies wycierac :-)

Witam i ja z rana ;-)
widze ze naprodukowałyscie sporo od piatku hehehe
Losiczko...to dobrze ze weekend spokojny :-) a sen no coz oby oby oby sie spełnił życze Ci z całego serca :-):-)

Katy
jak tata ?????i Ty jak się czujesz????
Roza a u ciebie czas na działania :-D:-D:-D

Piateczko Ilonko ,Aniub i cała reszta .........poszłam rano na bete i teraz czekam ....do 12 :szok::szok::szok:

ufffffffffffffff co mam ciśnienie

Marcia bardzo sie ciesze :-):-) tylko koniecznie daj znac jak beta:tak:

Mama ma sie skonsultowac z lekarzem bo tato coraz wiecej zaczyna gadac od rzeczy:-(

reklama
no Marcia to zaciskam mocno kicuki i czekam no chyba ze juz mnie nie bedzie to bede trzymac calyu czas kciuki :)
Kasiu odpoczela bym ale dopierro co musialam posprzatac pranie wstawilam no i glowe umylam bo musze jechac do pzu i do mopsu bo mam juz decyzje na rodzinne wiec nie poleze ;p mala mialam wykapac ale nie mam sily dopiero jak maz wstanie ... bo wczoraj byl w pracy od 17 do 6 ;/

Kasiu dziwne teraz doczytalam ciekawe od czego tak sie dzieje

Do góry