reklama
Dzień dobry :-)
JA dziś na badania śmigam, trzeba trochę krwi upuścić :-) A pogoda u mnie dziś fatalna :-(
Dziama no ja nie wiem jaki jest dobry na początku, żebym się nie zniechęciła :-)
Spokojnego poniedziałku Gwiazdy :-)
JA dziś na badania śmigam, trzeba trochę krwi upuścić :-) A pogoda u mnie dziś fatalna :-(
Dziama no ja nie wiem jaki jest dobry na początku, żebym się nie zniechęciła :-)
Spokojnego poniedziałku Gwiazdy :-)
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Dziendoberek :-):-):-)
Wita Was szczęsliwa słomiana wdowa
Wekend minął spokojnie ( bez fochów he he ) .Na chwilke w niedziele wpadł Domino.Wyściskałam go z całych sił. Chłopaki takie duże a jak mama sie wtuli to normalnie serducho sie raduje.Tylko żeby te moje duże chłopki zrozumiały że ja tesknie za nimi bardzo i rozmowa przez tel fb mi nie wystarcza.Maluchy też sie strasznie ucieszyły. Ach ..... takie życie niestety.
Męzus pojechał ogolony pachnący Gdyby nie to że w piątek siano przywiózł pomyślałabym że jezdzi na delegacje może do innej pani he he.A może poszukał sobie bogatej sponsorki hi hi Ale co tam :-) ważne że siano jest :-)
Dziewczyny jak ja mam sie nie starać jak dzisiaj miałam sen ze urodziłam córkę.I całą droge ze szpitala do domu pokazywałam ją ludziom i musieli mi potwierdzac ze to dziewczynka bo ja nie wierzyłam że mi sie udało .Normalnie masakra.Tyle ze ja wcale nie myśle o płci tylko o tym żeby zobaczyc 2 krechy na tescie a potem szczęsliwie donosić i urodzić.Może ja juz na terapie sie nadaję.Zamówiłam sobie ten żel wspomagający zapłodnienie by pomóc tej mojej sacharze.Ciekawę czy dojdzie do piątku
Meldowac sie panienki :-):-):-)
Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)
Wita Was szczęsliwa słomiana wdowa
Wekend minął spokojnie ( bez fochów he he ) .Na chwilke w niedziele wpadł Domino.Wyściskałam go z całych sił. Chłopaki takie duże a jak mama sie wtuli to normalnie serducho sie raduje.Tylko żeby te moje duże chłopki zrozumiały że ja tesknie za nimi bardzo i rozmowa przez tel fb mi nie wystarcza.Maluchy też sie strasznie ucieszyły. Ach ..... takie życie niestety.
Męzus pojechał ogolony pachnący Gdyby nie to że w piątek siano przywiózł pomyślałabym że jezdzi na delegacje może do innej pani he he.A może poszukał sobie bogatej sponsorki hi hi Ale co tam :-) ważne że siano jest :-)
Dziewczyny jak ja mam sie nie starać jak dzisiaj miałam sen ze urodziłam córkę.I całą droge ze szpitala do domu pokazywałam ją ludziom i musieli mi potwierdzac ze to dziewczynka bo ja nie wierzyłam że mi sie udało .Normalnie masakra.Tyle ze ja wcale nie myśle o płci tylko o tym żeby zobaczyc 2 krechy na tescie a potem szczęsliwie donosić i urodzić.Może ja juz na terapie sie nadaję.Zamówiłam sobie ten żel wspomagający zapłodnienie by pomóc tej mojej sacharze.Ciekawę czy dojdzie do piątku
Meldowac sie panienki :-):-):-)
Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)
Roza_
Fanka BB :)
witam się poniedziałkowo:-)
Losiczka no sen piękny.... oby proroczy:-):-)
Miłego dnia życzę wszystkim, muszę szykować się do pracy
Losiczka no sen piękny.... oby proroczy:-):-)
Miłego dnia życzę wszystkim, muszę szykować się do pracy
KatyB
Fanka BB :)
Hej Kobitki :-):-):-)
Dziama a co tak szybko zniknelas wczoraj???:-(
losiczko a nóż widelec sie spelni ten sen
Sylwia jak pogoda brzydka to dawaj po dkolderke i odpoczywaj
Rozia ja ci z szydelkiem nie pomoge..........
No faktycznie ostatnio cisza tu nastala........
Ja zaraz jade do pracy a po drodze skok na sklep bo mi koszulke trzeba, maly recznik i opaske na rece co by moje wypociny na silowni gdzies wycierac :-)
Dziama a co tak szybko zniknelas wczoraj???:-(
losiczko a nóż widelec sie spelni ten sen
Sylwia jak pogoda brzydka to dawaj po dkolderke i odpoczywaj
Rozia ja ci z szydelkiem nie pomoge..........
No faktycznie ostatnio cisza tu nastala........
Ja zaraz jade do pracy a po drodze skok na sklep bo mi koszulke trzeba, maly recznik i opaske na rece co by moje wypociny na silowni gdzies wycierac :-)
Witam i ja z rana ;-)
widze ze naprodukowałyscie sporo od piatku hehehe
Losiczko...to dobrze ze weekend spokojny :-) a sen no coz oby oby oby sie spełnił życze Ci z całego serca :-):-)
Katy jak tata ?????i Ty jak się czujesz????
Roza a u ciebie czas na działania
Piateczko Ilonko ,Aniub i cała reszta .........poszłam rano na bete i teraz czekam ....do 12
ufffffffffffffff co mam ciśnienie
widze ze naprodukowałyscie sporo od piatku hehehe
Losiczko...to dobrze ze weekend spokojny :-) a sen no coz oby oby oby sie spełnił życze Ci z całego serca :-):-)
Katy jak tata ?????i Ty jak się czujesz????
Roza a u ciebie czas na działania
Piateczko Ilonko ,Aniub i cała reszta .........poszłam rano na bete i teraz czekam ....do 12
ufffffffffffffff co mam ciśnienie
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Witam w poniedziałek :-)
Ja mam dzisiaj wizytę u położnej i będzie ostro bo zapomniałam zrobić badania
Katy tak mi przykro trzymajcie się
Martuś no to czekamy na wyniki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
wszystkim życzę miłego dnia
Ja mam dzisiaj wizytę u położnej i będzie ostro bo zapomniałam zrobić badania
Katy tak mi przykro trzymajcie się
Martuś no to czekamy na wyniki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
wszystkim życzę miłego dnia
reklama
no Marcia to zaciskam mocno kicuki i czekam no chyba ze juz mnie nie bedzie to bede trzymac calyu czas kciuki
Kasiu odpoczela bym ale dopierro co musialam posprzatac pranie wstawilam no i glowe umylam bo musze jechac do pzu i do mopsu bo mam juz decyzje na rodzinne wiec nie poleze ;p mala mialam wykapac ale nie mam sily dopiero jak maz wstanie ... bo wczoraj byl w pracy od 17 do 6 ;/
Kasiu dziwne teraz doczytalam ciekawe od czego tak sie dzieje
Kasiu odpoczela bym ale dopierro co musialam posprzatac pranie wstawilam no i glowe umylam bo musze jechac do pzu i do mopsu bo mam juz decyzje na rodzinne wiec nie poleze ;p mala mialam wykapac ale nie mam sily dopiero jak maz wstanie ... bo wczoraj byl w pracy od 17 do 6 ;/
Kasiu dziwne teraz doczytalam ciekawe od czego tak sie dzieje
Podziel się: