reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
i ja się witam :)

byczymy się, a po południu przyjeżdża przyjaciółka z rodzinką :)

Ilona jesteś mistrzem polowania ;)
Katy serce pęka jak się czyta i tym bólu i bezsilności :( i właśnie w takich chwilach ten uśmiech taty wywołany przyjazdem córki jest bezcenny. Trzymajcie się

miłego dnia

Dzień dobry dziewczynki :-)

Przepraszam,że mnie wczoraj nie było, ale byliśmy rano na szkole rodzenia (bardzo fajnie :-) ), a później obiad, chwila odpoczynku i do siostry wybyliśmy, bo mieliśmy rodzinną imprezę, z której wróciłam o 5:30 :-) Nie wiem jak dałam radę, ale dałam :-) A m już do pracy wychodził, bo on wcześniej wrócił ze względu na dniówkę dziś w pracy :-)

Katy trzymaj się dzielnie :-) Będzie dobrze, najważniejsze,że tata wie,że przy nim jesteś, a jak Cię nie ma to o nim myślisz :*

Reszty nie pamiętam, bo czytałam rano jak wróciłam i zapomniałam wszystkiego :-(

ilonko jeszcze nie kupiłam tego szydełka, ale jutro już kupię :-) Także poproszę o jakieś polskie namiary na naukę szydełkowania :-) A powiedz mi jaki numer szydełka na początek mam kupić??

Spokojnej i leniwej niedzieli wszystkim życzę :-)

No juz jestem:-)wlasnie wrocilismy z basenu i malych zakupów....bo z m kupilismy karnet na silownie i w tym mamy wszystkie zajecia typu pilates, joga, tenis itp, basen, silownia, jackizzi, saune, :-)bardzo sie ciesze i zaczynam od jutra :-)

Ej dziewuszki czemu nie widac wiadomosci Lilu na g????
Ktos mi wytlumaczy????:baffled:

Dzieki Losiczko tak sobie pomyslelismy z m ze w koncu trza o forme zadbac :-) brzuszek zamiast mi rosnie jemu:-D nic innego nie mamy z tego zycia wiec te 30 funtow na miesiac nas jeszcze stac.....chociaz do budowy kazdy grosz by sie przydal.......:sorry2:
A ty mi powiedz czy ty wznowilas staranka:-)????Bo cos mi sie tu na oczy rzucilo .....jakis twoj wpis;-)

A mnie brak weny dopada ;/
Mala mnie meczy ze szok a maz w pracy wiec nie pomoze a ostatnio kiepsko sie czuje brzuch mnie boli albo mi sie stawia wiec nie chodze za duzo staram sie oszczedzac

Katy całą sobą każdym kawałkiem mojego wielkiego :-D ciała pragnę tego dzieciątka.Nie da sie oszukac pragnienia.Boję sie jak cholera mojego wieku i jego kosekwencji jakby co ale jak sie poddam już tak naprawde to sobie nie daruję do konca zycia.Więc próbuje ale nie wiem czy sie uda. Zobaczymy.

reklama
Do góry