reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam
wieczorową porą :-)
Dziama no właśnie to kiedy robimy tą parapetówę ??????????????:-D:-D
Losiczka zabiłaś mnie tym lodzikiem :-D:-D:-D:-D Dzięki za przepis na sałatkę :-D:-D:-D:-D:-D
Truskawka gratuluję połowa juz za Tobą!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Agnieszka gratuluję . poprosimy o zdjęcie Łukaszka, bo aż kole to wolne miejsce w tabelce:-D:-D:-D:-D noooooo klocuś :happy2:
piąteczko ja bym chyba ześwirowała gdyby tak mój ciągle pracował i pracował i pracował :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: ale chociaz tyle ze ma jeszcze siłę pobaraszkować pod biurkiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Róża niebawem bedziesz TY tworzyć swoją galerię brzuszka :-):-):-):tak::tak::tak:
Katka dobrze ze juz jesteś kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a może Twój m coś próbował chodować w ty Twoim kubku hehe :-D:-D:-D:-D

Oj kobitki moje piękne nie wiem co jeszcze miałam napisać ........starość nie radość :-D:-D:-D:-D

Mnie fajnie minął dzionek z moimi chłopakami .... wyskoczyłam na zakupy z mamuśką .... zakupiłam zajebistą torebkę ( worek) za całe 5 zyla !!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D aaaaaaaaaaa normalnie jestem mega zadowolona z niej !!!!!!!! Papiemu pare ubranek tez ślicznych ręczniczek kąpielowy ;-) sobie 4 bluzeczki markowe pod sweterek nawet albo po domu aby śmigać :-) mam fotki to wrzucę jesli macie ochotę luknąć :tak::tak::tak::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
oczywiście zrobiłam nalot na biedre ;-) rozbawił mnie jeden koleś ... wychodze z biedry, ja patrze a tam wyjezdza z parkingu maluch cały wypchany ................ srajtaśmą :-D:-D:-D:-D:-D
ludzie to wariaty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja sobie pospaaaaałaaam...i teraz sie zastanawiam co w nocy będę robić:-D
a najlepsze...budzę się ..a wokół mnie, miśki, poduszki pod stopami, miska obok...a w środku banan, jabłko, orzechy i krówka:-D okazało się że synuś zadbał żeby mamusi niczego nie zabrakło jak się obudzi:-D

Ilona dawaj fotki :tak:
bez srajtaśmy nie da rady buhaha
Piąteczka czekam z ciekawością co to za niespodziewajka:cool2:

malibu jest???? bo ja gotowa do imprezki:-D

reklama
10112012683.jpg 10112012684.jpg

10112012682.jpg 10112012687.jpg

10112012689.jpg Jasia koszula ;-)

10112012679.jpg torebusia ;-)

3 pozostałe bluzki potem bo coś mi bluetooth szwankuje i nie mogę zgrać juz reszte na komp :baffled::baffled::baffled::baffled:
ale jedna biało różowa, druga zielona a trzecia czarno różowa :-D:-D:-D:-D

Do góry