reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

lilu to wychodzi jak w pl- bo już myślała, że może by się kalkulowało kupić tu wysłać mega pakę- bo np papierosy się bardzo opłaciło jak mojemu przyjacielowi słałam

reklama
nie wiem dokładnie ile f teraz stoi ale pewnie coś koło 5 zeta z groszem- w rosmanie płaciłam przedwczoraj za 72 pampy 9-20 kg - czterdzieści coś tam- nie wiem trzy czy coś

:-)My tez mamy tego typu pieluchy wiesz Tesco czy asda ale nie znam jeszcze ich jakości

dobranoc kochanie lecę lulac

piąteczka - mi jedna partię prania Magdy pieluch i ubranek teściowa (była teściowa) załatwiła na różowo, bo przypadkowo razem wrzuciła coś, co farbowało. To dało się jakoś przełknąć, a innym razem na taki ni to niebieski ni szary - to już wyglądało paskudnie - jakby było cały czas niedoprane, brudne.

Tutaj w IRL (pewnie tak jak w UK) pieluchy i chusteczki nie są takie drogie, ale na fajkach faktycznie jest niezła przebitka.

reklama
Dzięki Marysiu, katrina. Też używam oilatum cały czas. Ciało jest ok,tylko na tej buzi coraz więcej takich suchych placków.

ilona, karolina ma te pieluchy, jej trzeba zapytać. Ja się tylko zastanawiam czy dupki nie odparzają, bo chyba zero cyrkulacji powietrza tam jest. Ja tam leniuch jestem i na pranie się nie piszę;-)

lilu, rzeczywiście cena atrakcyjna! Jak się zapasy skończą to będziesz mogła sprawić sobie:)

katrina, i ciuszki są tanie dla dzieci, bo jak tu patrzę na te ceny czasem to szok! Za taki malutki kawałek materiału więcej sobie życzą nieraz niż dla dorosłych.
Ale bym się wybrała na zakupki do UK!

Ostatnia edycja:
Do góry