reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam i Ja :-*

Ja bardzo lubię dady ( u mnie teraz sa w nowo otwartej biedrze po 22.99zl- musze jutro jechac po nie ) ale powiem Wam ze dady na dzień a na noc tylko babydream rossmanowskie :tak: 46 sztuk ( do 9 kg) za 22zł, bo jak Papi ma dady to muszę go przebierać taki napompowany jest a te babydream jakos wiecej mogą pomieścić :-):-):-)

No własnie chodziło mi o tą kwestie ze dochodzi pranie, prąd woda, proszek, wiec pewnie tej sam h.... tylko w innym opakowaniu :-D:-D:-D:-D:-D

Losiczko o której małż wraca dziś ???????????

Rozia wyspana ????????BIANKA bryka z rana ????????????

Miłego dnia :-):-):-)

reklama
Roszpunko ja tam sie pytać nie bedę :-) Dałam sobie spokój :happy: przemyslałam sprawe i mam w nosie hehe, :-):-):-):-):-)

Czy ktoś juz robił przepis Ady na rolade z miesa mielonego ???????????????
Bo chce zrobić a nie wiem czy sie nie otruje hehe-żarcik :-D Bede robić w niedziele wiec jak coś zdam relację ......ale napewno pychotka bedzie :-D bo m mi juz narzeka ze ciągle to samo serwuje wiec muszę sie bardziej postarać teraz :-D

Ostatnia edycja:
ilonka, no widzisz i doczekałaś się promocji! Ja mam 8 paczek w zapasie;-) Ja męczę na dzień huggiesy, które Maksio dostał, porażka! Jak siknie to się kamień robi mędzy nogami, i w ogóle sztywne są. A na noc dady lub pamperki:tak:

Wczoraj upiekłam drugą turę muffinek bananowych z czekoladą mleczną z goplany i chyba zjem je wszystkie sama! Pycha! A dupa rośnie i nic zmaleć nie chce:sorry: A później siedzę i marudzę, że się w żadne dżinsy nie mieszczę. Ciekawe czemu:confused::-p

truskafka, a jednak pipuszka hihi:happy: Już zazdroszczę różowych sukienuś i kucyczków;-):tak:

Witam sie i ja.
ILONKO - moja kuzynka poniewaz ma dziewczynki rok po roku to skrupulatnie podliczala koszta tych pieluszek i wyszlo jej ze sie nie kalkuluje a w dodatku wiecej roboty z praniem - tyle moge Ci powiedziec.

Co do pieluch tetrowych to tez mialam krotka przygode przy Darku kiedy mu sie dupcia bardzo odparzala to pediatra procz masci kazala zakladac oddychajaca tetre - i ja bardzo dziekuje za kolejna taka przygode.

Anetka tez ma bardzo wrazliwa skore i dupcia niestety nie toleruje zadnych chusteczek wiec pozostaje woda :-) a co do kaszek to ja zawsze rano przed przedszkolem dawalam Darusiowi kleik ryzowy do butli ale ostatnio sie skonczyla i gotuje kasze manna noi okazuje sie ze wola dokladke takze z kleikiem sie juz pozegnalismy :-D

ROZA - dawaj troche tego cyca to z mojego malego C przy karmieniu !!!! moze zrobi mi sie choc duze :-D nie wspomne o rozmiarze sprzed ciazy :szok: milego dnia kobiety.i zadnych zlych wiesci prosze.

Roszpunka od wczoraj u mnie te pampersy i nie wiem czy cos zostanie do jutra czy niedzieli....:-( moze załape sie jeszcze ....:baffled: u ciebie ta promocja ile trwała ???? tydzien ????????????

kurcze ja sie boje te muffiny zrobic :baffled: ostatnio nawet mi z torebki babka nie wychodzi wiec zrobie i wszystko pójdzie do kosza :baffled::baffled::-D:-D:-D

ROSZPUNKO - czekolada bardzo uczula bo tam i mleko i kakao wiec moze po tym Maksia tak na buziaku wysypuje ? Ja ostatnio jem pierogi z ziemniakami bo ruskie odpadaja i z jabluszkami, golabki bez kapusty i cebuli, noi chlep z dzemerem :-D zaczne chyba ukladac jadlospisy dla matek karmiacych dzieci ze skaza :-D

Ja jadłam wszystko włącznie z cebulą czekoladą itd ( oprócz czosnku ) i małemu nic nie było... no własnie ... a mleka nie było i nie ma ... a jakbym miała mleka ful to pewnie by go wszystko uczulało :confused: i tak samo bym żyła na samym dzemie ..... juz bym wolała jesc sam dzem i karmić .... no ale cóż :baffled:

Witam kochane:)

Truskafka gratuluję wizyty i córuni:)

Roszpunka
mi to wygląda na skazę białkową,moja córka też miała ,ale ona chyba miała już w brzuchu hihi bo ja w ciąży po nabiałach wymiotowałam. Całą ciążę nie jadłam nic mlecznego,żadnego sera mleka, jogurtu, nic. Ale dzieci z tego wyrastają.

Ilonka
jeżeli chodzi o pieluchy wielorazowe to u nas na czerwcówkach był poruszany ten temat i powiem Ci że się nie opłaca bo musisz prać w specjalnym proszku, aby nie straciły chłonności musisz dodatkowo kupować jakieś olejki antybakteryjne i papierki celulozowe na kupki, do tego prane, woda, prąd, czas i nie wiem ale chyba rozmiary też są różne więc to chyba nie jest jednorazowy zakup.
Ilonka a u mnie odwrotnie dada na noc lepsza niż babdream:)

Gofry przepyszne tylko jak dla mojej córki mało słodkie:)

Idę was jeszcze nadrobić bo przeleciałam po łebkach.

Szukam pomysłu na dzisiejszy obiad!!!!!!!

reklama
dzień dobry dziewczynki

niech mnie któraś palnie po łbie to się może obudzę wreszcie

nie wiem co ja mam ostatnio ze spaniem- dwie godz jak zabita a później do rana owce liczę

Do góry