reklama
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Rozia wiem jakoś musi się ułożyć
najważniejsze że mamy siebie i się kochamy i wspieramy :-) a kasa raz jest raz jej nie ma
Ilonko musiałabyś poszukać na grudniówkach w wątku wyprawka czy zakupy dla dzidziusia ta był ten temat podejmowany ponoć i tak taniej niż pampki ale wiesz jeśli kupujesz tańsze np z biedronki to już nie bardzo wiem jak to się opłaca ale ponoć dziecko się szybciej odpieluchowuje na nich
Ilonko musiałabyś poszukać na grudniówkach w wątku wyprawka czy zakupy dla dzidziusia ta był ten temat podejmowany ponoć i tak taniej niż pampki ale wiesz jeśli kupujesz tańsze np z biedronki to już nie bardzo wiem jak to się opłaca ale ponoć dziecko się szybciej odpieluchowuje na nich
P
piąteczka
Gość
a moje skarbie wróciło do domu styrane jak pies- zjadło to to jak wróbelek i do jaskini
P
piąteczka
Gość
jeśli o pieluchy chodzi to ja za nic na świecie nie zrezygnuję z pampów- Wy to młode jesteście w większości i nie znacie co to pranie tetry- ja się jeszcze załapałam , bo pieluszki były tak drobie , że uuuuuuuuuuuuuuuu, no ale po wybieleniu tetry i tak już jednorazówki - myślę, że koszty prania przerastają wszystko- no i lepiej pobawić się z dzieckiem lub położyć glinkę na co komu potrzeba niż gówienka spierać
P
piąteczka
Gość
lilu nic z tym nie zrobię- dziadek mi na emeryturę raczej nie pójdzie- fuck- jednemu się k...................wa byki cielą , a drugiemu krowa nie chce
katrina115
Potrójna Mama
piąteczka - oj pamiętacie czasy tetry, pamiętacie, bo pampków ponad 22 lata temu nie było, gotowanie manny przez 15 min., bo nie było tej błyskawicznej, o kaszkach (kleikach), jeszcze nie słyszano, wszelkie zupki i inne potrawy do samodzielnego przygotowania, bo słoiczków niet... oj, dobrze, ze ta technika teraz taka bolszaja. Fakt, że dzieci tetrowe szybciej się odzwyczajały od pieluch, ale chyba jednak wolę pampersy, niż codziennie pranie pieluch.
reklama
P
piąteczka
Gość
jesssssssssssuuuuuuuuuuuu i te żółte plamy na terze po karmieniu cyckiem- blllllllllleeeeeeeeeeee
Podziel się: