reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Moja niunia miala skaze bialkowa wiec musialam przejsc na mleko bebilon pepti no i zniknela skaza a potem po troszku sprawdzalismy jak mala reaguje na inne pokarmy no i juz narazie nie ma :)

reklama
Ilonko jeszcze godzinkę drzemki zaliczyłam, ale budzik mnie obudził, bo na zakupy dziś wybywamy, to oczywiście wstać nie mogłam :-) A Bianka koło 6 wariuje, a teraz śpi :-) Wczoraj kopała jak jej tatuś Kubusia Puchata czytał :-)

Marysia ( bo to chyba do mnie było, a nie do Rozy) Ja bardzo chętnie się podzielę :-) Myślę,że pół forum bym obdzieliła tym moim biustem :-)Przed ciążą miałam J :-)

Dziewczynki, które szydełkują: jakie szydełko na początek polecacie?? I poproszę jakieś namiary na filmiki do nauki, tylko po polsku, bo to już będzie dla mnie ciężkie do ogarnięcia :-D

Piateczko no w moim przypadku, to nie do końca z tym szczęściem się zgodzę... Ok, fajnie,że mam biust, ale co za dużo to niezdrowo niestety ....

Marysia, ja czekolady nie jem praktycznie wcale, tylko teraz do tych babek. A już dużo wcześniej Mały miał na buzi te suche miejsca. Na szczęście nie mamy tak źle. Współczuję, że Anetka taka alergiczka.

ilona, u mnie promocja była tydzień i były całe sterty tych pieluch, więc na pewno u ciebie też tak będzie i się spokojnie załapiesz.

Muffinki są banalne, na pewno ci wyjdą. I jakie dobre, mniam! Tyle że mi w piekarniku pięknie wyrastają, a potem klapną. Mimo to są puszyste i takie lekkie.

viola, mam nadzieję, że to minie z czasem. No to rzeczywiście skaza od samego początku hihi:-D

sylwia, a karmiłaś piersią?

rozia, też czytałam Maksiowi Puchatka jak był w brzuchu. I taki wierszyk brzechwy fruwająca krowa. Jak pierwszy raz mu powiedziałam po urodzeniu to patrzył jak zaczarowany. A teraz się zawsze śmieje jak mu go mówię.:-)

reklama
karmilam miesiac a potem juz lekarka mi przepisywala mleko ale najlepiej isc do lekarzaq i pogadac moja pila mleko przez 8 miesiecy a potem calkowicie je odrzucila i jadla tylko kaszki​

Do góry