reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Nio skromność to twoja dewiza :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale tak serio to pamiętam jak mowilas ze nie jestes w stanie sie nauczyć na szydełku ;-)A nie mówiłam ze to nic trudnego

Liluu a no.... małymi kroczkami i jakoś idzie :tak: :sorry:
Truskawa tak naprawde to robię na raty bo wiadomo w dzien trzeba zająć sie dzierciarnią domem itd , ale nawet na raty to uwinę sie w góra 2 dni , bo szaliczek zaczęłam wczoraj wieczorem a skonczyłam niedawno ale w dzien tak naprawde nie ruszyłam szydełka bo nie miałam siły jakoś .... :-p także komplecik spokojnie w 2 dni :tak: ( no ale też zależy czy to ma być długi szalik czy nie... bo ten ma 18x80cm - robiony na 2 letnie dziecko )

A widzialyscie zestawienie różowego i brązowego ale nie za ciemny musi być piękny widziałam ostatnio czapkę tak zrobiona

Liluu bede kupowac brąz jasny i ciemny takze napewno cos zrobie w takiej kolorystyce,,,, w ogóle to teraz chce zrobic czape misia ale ciagle mam zamówienia na sowe hehe :-)

witam wieczorną porą.

nadrobiłam wpisy ale przepraszam nie pamiętam co miałam komu odpisać. tak to jest jak sie czyta i między czasie robi tysiąc innych rzeczy. jutro może uda mi się na spokojnie posiedzieć z wami.

truskaffka tajemnic ci się zachciało. ja jestem ciekawa kto tam u ciebie w brzuszku mieszka. no trudno poczekam do jutra. o której wizyta?

ja uciekam już do łóżeczka. może troszke pośpię zanim młody się obudzi. do jutra

jetsem dziewcxzynki :-)

ilonko wymiatasz :-) Ja w piatek kupuje szydełko i wełnę, nie ma bata :-) Ale pewnie wczesniej mnie szlag trafi niż mi coś wyjdzie :-D Nie mogę się doczekac czapy dla Bianki :-)

Dzis Tymon prawie na dzień dobry wyskoczył do mnie z tekstem: " Madziu nie chcę Cie martwić , ale wiesz,że w czasie porodu możesz umrzeć?/ " Tak mnie gnom mały pociesza :-)
a później z drugim tekstem : " madziu muszęw Cie zmartwić, ale poród będxzie Cie bolał "... :-D

reklama
Rozia mam nadzieje ze sie nie gniewasz ze nadal nie wysłałam paczuszki :sorry: w poniedziałek wysyłam wszystko - słowo honoru :tak::tak::tak:

a to Cię załatwił na całego Tymonek :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry