reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ilonko z płozami chcieliśmy na początku kupić ( tylko 10 zł droższe jest), ale doszłam do wniosku,że kupimy, a i tak pewnie używać nie będziemy, więc po co ... :-)

piateczko to niezłe upiorki w domu masz :-D:-D:-D

Truskafka to super,że wszystko ok :-) No i udanej zabawy z węgorzem :-)

Paula no własnie zdzieram diete od Piąteczki i tez tak bede wygladać niebawem :-D:-D:-D albo tak bo nie bede miec siły po samej maślance :-D:-D:-D:-D

Rozia no w sumie tak.... lepiej nie mieć bo jak Ja miałam to potem siedziałam i płakałam bo bez bujania Jasio nie spał :szok::szok::szok: także ucz sie na moich błedach hihi. dlatego płozy są bardzo głęboko gdzieś schowane w piwnicy,- bo tam nigdy sama nie pójdę bo sie boje :-D:-D:-D także nie kusi :laugh2::laugh2::laugh2:

ilonko24 hahahahahaha padłam :-D

zamówiłam sobie termometr z funkcją mierzenia temperatury owulacyjnej, bo nie miałam... nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać
:-) jak nie do tempki owulacyjnej, to chociaż do tej chorobowej :-D tfu, tfu... :-p

edit.:
pamięta któraś na której stronie znajduje się nasza tabelka? Bo mam ochotę sobie zerknąć jak to wszystko wygląda, ale jestem za leniwa dzisiaj żeby ją odnaleźć :zawstydzona/y: :rolleyes2:

paula leniu śmierdzący :-p wczoraj tabelka była wystawiona :) także cofnij sie do wczoraj :-D:-D:-D U mnie jest to 3 strona hehe a post 15026 ale ja mam inaczej ustawione strony w opcjach :-p także szukaj wczorajszego dnia , o 12;58 była wstawiona :laugh2::laugh2: dokładnie sie juz nie da hehe:-D

Dziewczynki ja zmykam do sklepu, a później jadę w końcu spotkać się z drugim mężczyzną mojego życia, czyli z moim podopiecznym, którym zaczęłam się opiekować jak miał 3 tyg, a teraz już jest w drugiej klasie :szok: :-) Także nie wiem czy jeszcze tu dziś się zjawie, a jeśli nawet, to późno pewnie będę ...

Miłego popołudnia życzę :-)

My juz po obiadku.Chłopaki na Hbo oglądaja smerfy a ja zaraz biorę sie za dzierganie torebki.Bo w piątek jadą do Angli :-)Euro będę zarabiać he he.

Piąteczko mój Kubula to z każdego łożka spadał. 2 lata temu jak sie przeprowadziłam kupiliśmy łożko piętrowe na allegro ale takie co ma 40 cm barierkę.I jak spał na dole to spadał a do góry nie :-) .Nawet po ciemku w nocy leci siku i nie spada z drabinki.

Ilonko to jak Ty sie piszesz na dziewczynkę to ja wznawiam staranka he he.Tyle że pospiesz sie .Bo jak sie zdecydujesz to ja juz moge nie produkować jajeczek :-D

A mój m to przez telefon tak słodko pierdzi że normalnie miód malina a w domu to tak nie ma :oo::oo::oo:

Losiczko w Anglii to funty a nie euro no chyba że do Irlandii posyłasz:-p:laugh2:a co do twojego chłopa to tak każda z nas ma jak zatęsknią to miód malina:rofl2:

reklama
Do góry