reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej ja jestem tylko po to właściwie żeby powiedzieć dobranoc....
padam na ryjek...nie mam siły odpisywać :-:)-( jutro znowu pracowity dzień się szykuje...

coś dziś wszystkie zajęte bo mało do nadrabiania miałam.

do jutra

reklama
Faktycznie .....zapomnialam ze Jane dzisiaj dzien sportu po pracy miala:-D.....biodulko odpoczywaj ;-)
Paula moj m mowi ze za duzo mam zainteresowan a niczym na dlugo sie nie zajme :eek: a ja na to ze nie wiem co mi bedzie pasowalo dopoki nie spróbuje :-D

Dobra kotek lece spac Dobranoc ....................zostajesz sama na placu boju ;-)

dzień dobry dziewczynki

ja zostałam pokonana znów przez małaża- cwaniak przyjechał wczoraj zgodnie z obietnicą- ale nie sam, tylko z naszym serdecznym przyjacielem i się atmosfera niechcący rozładowała- no ale może i dobrze, bo przynajmniej nie wyszło, że przesadzam, albo że to ja się poddałam w swoiim fochu

miłego dzionka

Hej dziewczynki

Katka obiecuję nie chudnąc bo sama nie chce ,ale ostatnio zakupione dżiny w rozmiarze 26/30 juz sie luźne zrobiły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

robiłam młodemu wczoraj te twoje placuszki z bananami iiii o rany dzis znowu chce :-D:-D:-D pyyycha

Jane
bidulo zabiegana i zapracowana Twoje risotto też znikneło z garnka w 2 dni hehehe :-)

Anula no ja juz odliczam do twojego wolnego juupiii :tak:

Paula,Roza no nie wiem może być i przeprowadzka bo i G ma dość jazdy a teraz znowu zima...on juz 2 lata tak jezdzi codziennie od poniedziałku do piątku :-( a potem mowi ze zmeczony :shocked2:

LOSICZKO CZY MAM PRZYWOŁAC CIĘ DO PORZĄDKU??????????????????????? Gdzie jesteś Kochana ????

ide po kawke bo zaraz gwoździa przybije :-D

aaa Ionko no to super z tym lezaczkiem :tak::-D:tak::-),a glinka w rossmanie,naturze,albo aptece :)

I ja sie melduje !!!!!!!:tak::-):-):-)
Katka zdolna bestyja z Ciebie ............:tak::tak::tak: a ta rolada z cyca kuraka wyglada bajecznie ..... mniaami !!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D składniki wszystkie mieszasz i zawijasz ????? czy jeszcze podprawiasz czyms ??????????? i to pieczesz tak ?????????
Katrina no własnie mi chodzi ze sloiczka , ale czy np zamiast marcheweczki moge podac najpierw jabłuszko :tak:
Viola to moze jeszcze jedno sobie machniecie ??????:-D:-D:-D:-D mloda jesteś.... :tak::tak::tak: szklanek i dzieci w domu nigdy dość:-):-):-):-) Ja może na początek podam jabłuszko....:tak: a potem stopniowo wprowadzac inne produkty :tak:
piąteczko hehehe fuksiara :-):-):-) :happy2::happy2:
sylwia nie przemęczaj sie zbytnio :tak::tak: a jak mąż ???? opiekuje sie wami wzorowo ?????????????
Jane Ty kochana zabiegana jak zwykle ... :sorry2:
Truskawa trzymam kciuki aby przeczucie Cię nie myliło ....... ale tak powaznie ??????????? to dla mnie wygladasz wprost kwitnąco ....... promieniejesz.... a na dziewczynke sie brzydnie :-):-):-):-) takze moze intuicja cie nie myli i bedzie ptaszek :tak::tak::tak: kciuki za wizyte &&&&&&&&&&&&&& mam nadzieje ze tam wszystko pozamykane na 4 spusty :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Paula buziak :*

dziama moze znów ma problem z netem /........:confused::confused::confused::confused:

Miłego :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

losiczka szurasz ???????????????????

EDIT

dziama dobrze ze jestes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Małami nie bylo u mnie w rossmanie glinki białej................:wściekła/y: chyba ze nie zauważyłam ..... na drugi raz uważniej poszukam !!!!!!!!!!! zobaczymy czy ta z Ziaji jest OK ...

Boże ja tez dziś chciałam je zrobić ........i co /........ nie było bananów w biedronce dziś :szok: kurwwwwwwwwwwwwwww.........zawsze były ... a dziś brak :wściekła/y: także bedzie babka dziś zamiast placuszków buuuuuuuuuuuuuuuuu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry