reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
jutro mam wizytę, ale raczej bez usg

a usg połówkowe 8 listopada i może jajcarz/jajcara się ujawni ;)
póki co, gin po usg genetycznym twierdzi że Rybcia jest dziewczynką, ale ja synka czuję, więc czekam hehe

jeśli będzie synek to Michał :)
córcia jeszcze czeka na imie ;)

A mi się tęskni za brzuszkiem;) Wczoraj spotkałam się z koleżanką z którą poznałam się w szpitalu i razem 2 tyg leżałyśmy na patologii ona urodziła dzień przede mną,poszłyśmy sobie na spacerek z chłopakami.Powiedziała mi,że myśli już o następnym i tak mi się żal na serduszku zrobiło:( też bym chciała....

Hej dziewuszki ale sie dzisiaj ozapierdzielalam...............padam :confused2:
Martus cwiczymy kochana i to ostro:-).....chociaz jak mi powiesz ze schudlas chociaz pol kg to ci dupsko zloje:angry:
Jane tez dzis zapracowana ;-)
Ania jak ty teraz tak malo tutaj to co bedzie jak sie Lily urodzi:sorry:
Ada dawaj zdjecie na grupe to ocenimy twoja urode ;-)
Ilonko bujaczek sliczny :tak:
Truskaffka dziekuje kanie poprosze:tak: ale meza na razie zostawie dopoki mi dzieciaka nie zrobi:-D
Paula no niestety.....poszlam sie szykowac do lazienki a moj maz w miedzy czasie usnal..........:-D:-D:-D
Witaj Mamolinka:-)
Agnes moze Olus byl niespokojny po tej wizycie....bidulek :sorry:
Lori ja sie nie dziwie ze szkoda ci czasu na nadrabianie mi tez czasami to zajmuje wieki;-)i kciuki &&&&&&&&&&&&&&
A gdzie Dziama?????? Juz drugi dzien sie nie melduje:no:

KatyB no nie :szok: co za śpioch :-p tosz to nie do pomyślenia normalnie... nie skorzystać z takiej okazji ;-)

edit.: Wasz dzisiejszy spokój mnie przeraża:growl: :szok: :ninja2::shocked2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula albo to cisza przed burza...................jutro beda pisac jak wsciekle:-D
A moj chyba sie dzisiaj zrehabilituje bo juz mi w dekold zaglada i cieszy jape:-D

KatyB bardzo możliwe... obyś miała rację co do tej produkcji :tak:
a co do męża to na pewno żałuje tego co wczoraj wykonał, że tak niewinnie i niechcący się poddał, tak więc dzisiaj będzie zdwojona siła pewnie :-D

Lepiej zeby nie:no: bo mnie rozłupie jak orzecha :-D:-D:-D:-D

A ja wlasnie dzisiaj samodzielnie, wlasnorecznie i bez zadnej podpowiedzi zrobilam siostrze kolo kurtki :tak: kupila uzywana a ktos sobie odciał kaptur a potem tylko przyfastrygowal......a Kaka go zreperowala ...................normalnie dumna jestem z siebie :-D
A tak wyglada ta kurtka IMG_1310.jpgIMG_1311.jpg
No i zakupilam dzisiaj Tomkowej siostrzenicy sukieneczke na swieta IMG_1309.jpg
I zdj mojego przedwczorajszego obiadku piers kuraka z feta, suszonymi pomidorami i szpinakiem :-)IMG_1298.jpg

reklama
Do góry