reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Małami eeeeee tam.... hehe mnie to juz nawet ta glinka nie pomoże wiec spoko... skoczę do osiedlowego kosmetycznego moze tam bedzie...:tak: zadupie u mnie hehe :-D:-D ooooooo no tak kiedyś mi pisałaś o tym peelingu :D muszę małża wykorzystać niech mnie peelinguje kawą :-D:-D:-D:-D:-D
piąteczko no tak.... zakupy zawsze poprawiają humor :-D:-D:-D
pamela :-:)-:)-:)-:)-( przykro mi ...... kciuki na nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Roszpunka
dam mu albo jabłuszko albo marcheweczkę skoro sie zaczyna od warzyw... :sorry2: :tak: Jaś dostał jabłuszko po 4 misiącu i tak wpierdzielał ze mu sie uszy trzęsły hehe ........ dam mu za ok 2 tyg ... raczej nie zaraz jak skonczy 3 miesiące ... :tak::tak: a TY tez planujesz wcześniej wprowadzić inne jedzonko niż mleczko ?? choć TY chyba nie musisz ... bo na cycu do 6 miesiąca dziecko nie musi nic innego jeść :-) Brawo...dla Maksia !!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak: :happy2::happy2::happy2:

Placuszek w piekarniku ... zapraszam na kawkę
:-):-):-) images.jpg

reklama
no to ludzie często mają bezcenne miny w walizkowym zamieszaniu

ilonka ja na kawusię chętnie- a moja paskudna geba się wyleczyła odkąd nA TEJ MASLANCE JADĘ- no ale widać się organizm z toksyn oczyścił to i gęba ładna

Ilonka to rób tylko ja poprosze parzona zeby mnie obudzila:-)
Piateczko ja teraz jak latam to zazwyczaj z podrecznym bo mam w nosie sie meczyc z bagazami, przepychanki, kolejki itp no ale u ciebie to zrozumiale ze chcesz zabrac 100 strojów ze soba :-D
Marysiu to fajnie ze goraczka spada......zdrowka dzieciaczkom ;-)
Marcia...................Amen
No i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte tylko sie nie denerwuj bo wziernik nie wejdzie :-D

Robie krupnik ktos chetny?????:-)

Małami kciuki za wizytkę &&&&&&&&&&&&&&&&
Katy, u mnie do wyboru do koloru kawy:-p Mój małż tylko parzoną... a ja tylko rozpuszczalną :-)

Babka troszkę zakalcowata na spodzie :wściekła/y::wściekła/y: a najśmieszniejsze jest to ze jak robiłam pierwszy raz to nie miałam miksera i wyszła zajebista a dziś mikserem i lekki zakalac na spodzie :-D:-D:-D zje sie ...:happy2::happy2:

Marysia zdrówka dla Darusia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój Jaś tez chory :-:)-:)-:)-( 2 dni temu przelezał cały dzien.. teraz juz odżył na szczęscie ...:tak::tak: inhalacje pomagają błyskawicznie :tak::tak::tak::tak:

Witam i ja w kolejne typowo jesienne, szare popołudnie :baffled:

piąteczko dobrze, że już jest dobrze z mężem
:tak:
pakuj się już powoli żebyś niczego nie zapomniała ;-)

sylwia_d oj Wy ranne ptaszki
:-)

dziama86 czyli mówisz, że udanie spędzacie czas?! Super !
:tak: ale będzie serduszek na wykresie :szok:

Malami123 oj no nie dziwię się, że zmęczony… w korkach, w godzinach szczytu to człowiek bardziej się zmęczy niż w pracy… jeżeli przeprowadzka miałaby być dla Was lepsza to może faktycznie warto podjąć taką decyzję
a tak zmieniając temat to jakiego mleczka używasz i toniku? Bo ja ostatnio mam straszny problem z buzią… zazwyczaj używam z serii AA, ale w sumie nie wiem czy one w czymś mi pomagają… :confused:

ilonko24 buziaczek w pysiaczek
:-D
jak tam kawalerowie Twoi, grzeczni?
Ja glinkę zakupiłam na allegro- fajna jest

pamela co do nerwicy to potwierdzam jak najbardziej… też miałam lekkie problemy które objawiały się tak jakbym miała chore serce… wyglądało to jak idealny przypadek kardiologiczny, a jak się okazało były to zwykłe nerwy
:baffled:
a cyklem się nie przejmuj, a nóż widelec kolejna @ się nie pojawi- trzymam kciuki! :-)

KatyB ja tak jak Marysia77 za krupnikiem nie przepadam, ale tatę mojego mogę Ci podrzucić
:-D

wnerwiłam się i nie nadrabiam wszystkiego - musiałabym urlop wziąć :) zaczęłam nadrabiać o 9 i jeszcze nie skończyłam :) w robocie dziś jak w ulu normalnie szok. Byliśmy u mojej psiapsióły w odwiedzinach. Nie byliśmy jeszcze u nich na mieszkanku a już 2 lata mieszkają ale zawsze łatwiej mi się z nią spotkać jak jest u mamy niż jechać do Wawy a że nadażyła się okazja to szybka decyzja i na spotntana pojechaliśmy. Tym bardziej że ma termin porodu na 4grudnia więc jak już mała będzie to tak bez sensu wbijać na 2 dni a na chwilę się nie opyla jechać. Nakręciłam się na bobasa jeszcze bardziej hehehe............... Piąteczko- myślałam też o spontanicznej kawce z tobą i miłam dzwonić ale kurna czasu nie było
Paula- z tymi serduszkami troszkę nie do końca heheheh- sypialnia i salon w którym spali domownicy oddzielona tylko ścianka karton gips heheeheh więc na "podokuczaniu" się skończyło

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka no jak Cie męzulek wymasuje to od razu i skorka pomaranczowa zniknie heheheheh,na kawke ciacho i obiadek ja dzis do Ciebie sie pisze bo po wizycie bede ok 17 w domu to dziś obiad gwizdany bedzie :-D:-D:-D:-D
Paula ja zaczełam uzywac mleczka i toniku clareny z serii HYDRO HYALURONIC LINE Cookie support required | www.clarena.pl generalnie mozna kupic na allegro mleczko i tonik 200ml kosztuje 32 zł ale ja w tej cenie kupuje o pojemności 500 ml bo ta znajoma zamawia do salonu :tak: i ona ma takie ceny na 500 ml hehehe a sprzedaje mi bo zamawia wiecej hehehehe aaa i dobry jest tez z tej Clareny krem dermonaprawczy do twarzy z wit.U ja dostałam kilka jego próbek i krem super :-D:-D:-D

co do zmiany miejsca mieszkania to najwyzej bede prosic o pomoc pozniej co do wynajecia mieszkania pod Warszawa moze ktos ,przez kogos...jakos pomoze :tak::tak: nooo ktora z okolic Warszawki ????
Dziama hehehehe od 9 hehehhe no kochanienka :-):-):-)

Do góry