ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Małami eeeeee tam.... hehe mnie to juz nawet ta glinka nie pomoże wiec spoko... skoczę do osiedlowego kosmetycznego moze tam bedzie... zadupie u mnie hehe ooooooo no tak kiedyś mi pisałaś o tym peelingu muszę małża wykorzystać niech mnie peelinguje kawą
piąteczko no tak.... zakupy zawsze poprawiają humor
pamela :-----( przykro mi ...... kciuki na nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Roszpunka dam mu albo jabłuszko albo marcheweczkę skoro sie zaczyna od warzyw... Jaś dostał jabłuszko po 4 misiącu i tak wpierdzielał ze mu sie uszy trzęsły hehe ........ dam mu za ok 2 tyg ... raczej nie zaraz jak skonczy 3 miesiące ... a TY tez planujesz wcześniej wprowadzić inne jedzonko niż mleczko ?? choć TY chyba nie musisz ... bo na cycu do 6 miesiąca dziecko nie musi nic innego jeść :-) Brawo...dla Maksia !!!!!!!!!!!!
Placuszek w piekarniku ... zapraszam na kawkę :-):-):-)
piąteczko no tak.... zakupy zawsze poprawiają humor
pamela :-----( przykro mi ...... kciuki na nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Roszpunka dam mu albo jabłuszko albo marcheweczkę skoro sie zaczyna od warzyw... Jaś dostał jabłuszko po 4 misiącu i tak wpierdzielał ze mu sie uszy trzęsły hehe ........ dam mu za ok 2 tyg ... raczej nie zaraz jak skonczy 3 miesiące ... a TY tez planujesz wcześniej wprowadzić inne jedzonko niż mleczko ?? choć TY chyba nie musisz ... bo na cycu do 6 miesiąca dziecko nie musi nic innego jeść :-) Brawo...dla Maksia !!!!!!!!!!!!
Placuszek w piekarniku ... zapraszam na kawkę :-):-):-)