reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori karmie ale to jest na takiej zasadzie ze daje cyca a po 15 minutach juz trzeba szykowac flaszke :sorry: no ale nie pochlastam sie ..... tyle ile mam tyle daje ......... nie mam az tak duzych wyrzutów :tak::tak::tak::tak:

reklama
-Lorelain- pisz sobie pisz, co kto lubi ;-)
ja tam wolę nadrobić, bo jak nie nadrobię to kompletnie nie wiem co się dzieje i nie mogę się odnaleźć :-D

truskaffka - właśnie wręcz przeciwnie :-p .... juz robie trzecie podejscie do tego niemieckiego, wiem ze musze sie uczyc, ale jakos nigdy nic z tego nie wychodzi :sorry::sorry::sorry::sorry:

Karola - a jak tam Jagódka? ... dla mnie najgorszy był etap od 1 do 3 lat potem juz z górki ;)

ja Ci powiem że mi to się marzy hiszpański i włoski ... no ale mało praktyczny ... oh jak ja bym tak chciała mówić w 4 językach, no ale teraz to lepiej sie uczyć Rumuńskiego bo tam sie przenosi cała produkcja a w Hiszpanii wszystko zamykają.

Witam:)

My dziś po szczepieniu i mały marudny:(,ale jakoś trzeba to przeżyć. Ważymy 7500,pan doktor pochwalił,że duży i sprytny Chłopak z Antosia:)
Nowy wózek jak najbardziej się sprawdza i gdyby nie to,że jeszcze korzystamy z fotelika to merca byśmy sprzedali:)
Ilonka Antoś też jest na mleku babadream,dobrze,że Ci się tak udało z leżaczkiem,a kombinezonik śliczny:)
A co do wprowadzania pokarmów to tak jak skończył 3 miesiące i najpierw dałam marchewkę z ziemniaczkiem , potem jabłuszko,bananka, i później dynie i już prawie wszystkie warzywka wcina z owoców je także gruszki i brzoskwinki.Ja sama gotuję w większości,ale słoiczki też jemy:)
Warzywka mam takie z działeczki więc spoko:)

Katrina zdrówka dla dzieciaczków:)

Kasiu trzymaj się cały czas kciuki zaciśnięte&&&&

Lori witaj ponownie i już nie znikaj:) i powodzenia:)

Mamolinka
witaj:)

Reszty nie pamiętam

reklama
Do góry