reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam,

Moge dolaczyc ? Jestem mama 2,5letniej Zuzi i planujemy kolejne szczescie.

Lorelain Witaj Kochana, jak sie czujesz? @ mogla Ci sie przesunac, moj cykl teraz trwal 35dni i dopiero dzisiaj zawitala @... Wiec jeszcze pare dni i bierzemy sie za robote. Musisz byc cierpliwa ja w ciagu tego tygodnia zrobilam 6 testow, bo myslalam, ze moze jednak a tu taki psikus :(

reklama
hej! witam. dzisiaj miałam ciężki dzień. rano położna. potem Olek niespokojny i dopiero na spacerku się uspokoił i spał. teraz właśnie wstał. godzinkę się pobawimy i do kąpieli.

jutro jedziemy do lekarza więc też dopiero po południu zawitam

katy
placuszki bananowe pysznie wygladają. już przepis sobie dodałam i moze zrobię jutro

ilonka cieszę się że udało sie z bujaczkiem. a z resztą mam nadzieję też dasz radę. ale w sumie to znajoma niezbyt sie zachowała że tak nagle chce wszystko z powrotem

rozia korzystaj bo jak malutka się pojawi będzie koniec spania

lori
a robiłaś test?

więcej później bo Olek domaga sie towarzystwa

Ada - na ogół ok. 7 m-ca tak dzieci ważą, ale nie zawsze.... mój Kubula 5 miesiąc chyba z taką wagą zamknie,

Ilonka - Kuba miał chyba niecałe 3, jak zaczęłam mu podawać kleik ryżowy, a po ok. tygodniu dostał marchewkę z jabłkiem,

mamolinka90 witaj ;-)

agnes2704 czekamy na relację z wizyty u lekarza
:tak:

LiLuu odpoczywaj
:-)

Jejku, ale tu dzisiaj spokój
:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lori to ja bardzo mocno trzymam kciuki aby to bylo TOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& I aby bylo wszystko dobrze i szczęśliwie sie zakończyło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo miło ze wpadłaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale bądź z Nami częsciej !!!! BO tęsknimy !!!!!!!!!!! Przynajmniej JA :tak::tak::tak: :D
Agnes moze w nocy bedzie lepiej spać po takim dniu :tak::tak: buziole dla słodziaka !!!!!!!!!!!!!! :*:*:*:*
Katrina a można dać najpierw jabłuszko ze słoiczka ???????????

Witam nową staraczkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamolinka Powodzenia życzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My wróciliśmy z rosmanna ... chciałam kupić sobie ta glinke białą ale nie bylo :szok::szok::szok::szok::szok: na szybkiego patrzyłam bo chłopai w aucie siedziały wiec musiałam sie uwijać ale no cholera nie widziałam .....kupiłam szarą z Ziaji :tak::tak:
Aha ostatnio kupiłam na próbę MLEKO BABYDREAM .....600g za 15,99zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na początku podawałam na przemian z tym HIPP aby nie bylo szoku dla żołądka .... ale widzę ze jest OK.... że nawet lepsze bo po nim dłuzej Papi jest najedzony .... :tak::tak::tak::tak: także na razie przeżucam sie na to z rossmana!!!!!!! :tak::tak::tak: a jak porównałam skład to dużo sie w cale nie różni od HIPP !!!!!!!!!!!!!! a i opinie ma bardzo dobre :tak::tak:

mamolinka - a tak się właśnie zastanawiałam skąd ja Cię pamiętam :-p

Agnes - jaki test?? ja od 3 miesięcy mam totalną abstynencję :-D:-D:-D:-D

Ilonka - za moich czasów to chyba nei bylo melka z Rossmana :-p ... a karmisz jeszcze coś piersią?

Nadrobilam jupii !!!
KATRINA - zdrowka dla maluszka
LORI - &&&&&&
ILONKO - moj Draus tez nabity wazy 18,5 a nie wyglada na tyle za to niunka szcypiorek 4,5
KASIU - wszystko bedzie dobrze z dziewczynkami
ROSZPUMKO - fajnie ze macie juz ochrzczonego aniolka, my niestety musimy poczekac az Aneci dziadzio wydobrzeje, zreszta ona poki co i tak aniolek - ale wlasnie wlaczyla alarm - wiec trzeba z cycem leciec :)

ilonka24 no widzisz, dobre, tanie a i Pawełek zadowolony ;-)

a mi chyba przyszedł ekspander nareszcie :tak: bo miałam jakiś kwitek do poleconego w skrzynce... będę mogła wreszcie zacząć ćwiczyć :-)

edit.: Marysia77 dzielna bestia, tyle nadrobić to ho ho
:-)

reklama
Do góry