reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

piateczko łoooooooo matko.... TY te dzieci głodzisz :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: heheh
ale mój to chłop.... po tatusiu,,,, bo łapę tez ma w cale nie malutką :szok: no a madzia to ma figurkę po mamusi jak nic wiec tak sobie waży jak piórko :-):-) :tak::tak:

Ada OK... zaraz luknę,,, bo jak wpisałam to mi Ciebie sporo wyświetliło :-D:-D:-D:-D a za linki bujaczków tez dziękuję :) ten z kubusiem fajny :)

EDIT

dziękuję :) wanienka w sumie nie potrzebna.... w wannie bede kąpać , albo jak w szpitalu szybko pod kran i juz haha,
a ten ręczniczek super :D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laseczki :-)

Jak m wrócił z pracy, to usnęłam z nim i wstałam dopiero o ..... 13 :szok::szok::szok:

Pierwszy raz mi się tak zdarzyło :-) Ale przynajmniej wyspana jestem :-)

Martus ja Ci już mówiłam,żebyś zmieniła tą prace, bo nie warto się tak męczyć za psie pieniądze ... A Ty jeszcze wczesniej z L4 wróciłaś... No aż się zdenerwowałam jak sobie przypomniałam ... ehhh..

ilonko ja tez myślę o tym bujaczku właśnie z Fisher-price :-)

Karola a co tam jeszcze u Ciebie słychać ?? Jak czarownica??

Piateczko to w sumie możesz Go jeszcze trochę potrzymać na dystans, to chata będzie lśnić i nauczy się Zaraz,że by wracać do domu o przyzwoitej godzinie :-)

hejka

ja dziś na szybko bo wielkie oko szefa czujne i roboty sporo:szok:
ale siedzę i cieszę booo mi Rybcia w brzuchu szaleje:-):tak:;-) pluska aż miło....:-):-):-)

tak na szybko...będę pod wieczór na dłużej ;)

Katy jak z tym mężem??? bo kanie jeszcze mam :-p
Ada Dziękuję ;)
Piąteczko hahah dobra żmija nie jest zła :-p
Ilona ujć...pod górkę, ale ty twarda bestia dasz radę ;)
mnie też czeka gromadzenie wszystkiego na nowo
po Matiku mam krzesełko do karmienia i kołyskę..reszte się będzie stopniowo kompletować ;)

Rozia ciekawe co bedziesz w nocy robić jak tyle pospałaś :-p:-p:-p:-D:-D Może uda mi sie wychwycić ten bujaczek w dość niskiej cenie .... mam miesiac ... wiec bede czujnie obserwować aukcje :tak: jak nie to inny kupie i juz :tak:
piateczko czyli jednym słowem chłop ma przerąbane ???????? :D haha do owulki masz czas aby sie przekomarzać :-):-):-)

Truskawa ale ja zazdroszczę tego pluskania :D:-D co do mnie to pewnie ze dam radę :D :-)

Ostatnia edycja:
Madzik ale wiesz jak to jest ,myslałam ze jak wroce wczesniej to jakos zaplusuje a tu :szok: no wszoku jestem kuzwa po raz kolejny mam nauczkę i obiecuje wam moje drogie że jak tylko ujżę plus to wielkimi krokami a nawet biegiem spierdzielam na L4

No ja myślę !! :-) Bo jak nie, to się tam do Ciebie przejadę i skopę te Twoje cztery litery :-)

Ilonko myślę,że usnę bez problemu :-) Po prostu nie dosypiałam ostatnio :-)

Ilonko jeśli znajdę coś ciekawego, to dam Ci znać :-)

edith...

Sylwia zapomniałam Ci napisać,że ja na katar polecam inhalację z soli kuchennej. Dajesz ok. 1 łyżeczkę na ok. szklankę wody i tak 5 minut sie inhalujesz 2-3 razy dziennie... Mnie bardzo pomogło, bo już mi gardło zaczynało siadać przez to,że przez usta oddycham, ale tak wszystko mi nawilżyło i katar jeszcze troszkę mam, ale to już takie niedobitki :-) A dosłownie 2 -3 dni się inhalowałam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry