reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witajcie

Katy - jestem kochana, ale dziś mam ciężki dzień, od rana nie miałam kiedy zaglądnąć, mam nadzieje, ze już idzie ku lepszemu,

Sylwia - super, że już jesteś w domku, Alinka tez mnie nie opuszczała na krok jak wyszłam ze szpitala z Kubusiem,

Kasia - będzie dobrze, trzymam za Was kciuki,

Piąteczka - chyba nie doczytałam coś - miała po Ciebie przyjechać taksówka, a potem napisałaś tylko "od jutra jestem sama" i zmroziło mi krew w żyłach.... o co kaman?

Losiczka - no ja tez się mam z moimi chłopami od soboty.... oba chore!!!

reklama
czesc dziewczynki
mam chwile wiec pisze heh malo w domu jestem bo korzystamy z kazdego ladnego dnia a jak wracam to sil brak na co kolwiek i razem z mloda ide lulki :-D wybaczcie ale nie jestem w stanie przeczytac i nadrobic co pisalyscie bo to prawie 200 stron :szok:
Katy dziekuje slonce ze tak mnie nawolujesz i nawolujesz kochana jestes i jako jedyna o mnie pamietasz jeszcze :-p:-p

mloda nadal walczy z zebami a tych jak na zlosc brak :wściekła/y: przez co i ja cierpie bo coraz wiecej nieprzespanych nocy mam przez co w dzien niestety nerwowa jestem eh

nie wiem co jeszcze napisac wybaczcie :*
aa na pryw zdjecie dodaje :D

No jestem i ja:-).......pocwiczylam na orbiterku dzisiaj uciaglam 40 min :szok::-D i malo i duzo:eek:
Ano Paula ciekawe jak by to mialo wygladac bzykanie z gabka w ciapsku:-D
Katrina a co ten twoj łobuz tak szaleje????
Roszpunka naprawde sliczna i elegancka ta sukienka.......ty taka zgrabna a ja ci pisalam o ukrywaniu brzuszka po ciazy :szok: lej mnie gotowam.....:sorry2::sorry2::sorry2:

No a tu zdj bananowych placuszków:-):-):-) IMG_0220[1].jpg
Lece sie umyc i wracam do was ;-)

KatyB no właśnie to mnie najbardziej zaaferowało... :tak: ja bym się bała, że mi to gdzieś wepchnie tak głęboko, że nie wyciągnę później :-D

w bananowych placuszkach się zakochałam <3

Zzagubiona w koncu sie pokazalas

Mówisz ze nasz Nadusia dalej nie ma ząbków???? Biedactwo :zawstydzona/y: A ty jak tam???? Jak tam dieta od tej dietetyczki????
Paula trza chyba spróbowac i wydac opinie:-D
Rozia co sie stalo:szok:????? Tylko spokojnie bo sie dzidzia denerwuje razem z toba

A bo sciągnęłam sobie chirurgów, ale napisy mi się nie chciały ściągnąć, tylko jakieś głupoty mi sie sciągały, więc stwierdziłam, że oglądne sobie film który już mam, ale napisy były niezsynchronizowane, więc chciałam ściągnąć, jeszcze raz i znowu badziew... I oczywiście walczyłam,żeby dopasować stare napisy, ale nie udąło mi sie.... W koncu zainstalowałam progream jeszcze raz i teraz spróbuję sciągnąc...e

edith...

Udało się :-) Więc znikam oglądać :-) Jak cos, to jeszcze się pewnie pojawię dobranoc powiedzieć :-)

Rozia gratulacje, Ty nasza informatyczko :tak:
KatyB ja chyba jednak wolę pościć w czasie @ niż wsadzać sobie to coś...
:-D zdecydowanie gustuję w innych kształtach :-D

reklama
katy zamorduję cię normalnie:szok: ja tu walczę, żeby nic już nie podjadać a tym takie zdjęcia wklejasz!!!!!!
tylko orzechy laskowe mi jeszcze z dozwolonych rzeczy zostały więc kilka zjem. Mam nadzieję, że wytrzymam bo głodna nie jestem tylko ochota na coś jest!!!!

ja już też po ćwiczeniach i prysznicu.... może coś oglądnę.... m ściąga dextera ale jakieś problemy ma:wściekła/y::wściekła/y: rozia dołączam się do wkur... na internet... ale ty się aż tak nie denerwuj;-)

aha o to chodzi.... proszę link do chirurgów, nie trzeba ściągać:
Greys Anatomy s09e03 NAPISY PL • Maxvideo.pl
ja nigdy nie wytrzymam i oglądam bez napisów:-p
zagubiona fajnie, że się pokazujesz od czasu do czasu:tak:

Do góry