reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ada nas Mati mobilizował do płodzenie, bo chciał rodzeństwo:-D
a teraz bardzo pozytywnie odbiera dzidziusia, tulenie, całowanie, gadanie jak będzie go rozśmieszał, nawet szukał dużych zabawek które mu da, bo dużymi może się dzidek bawić, a małymi nie :p generalnie i tak szykujemy się że w pewnym momencie zazdrość się pojawi i kryzys jakiś zaliczymy, ale damy radę ;)
Roza Tobie Mały Głód sobie właśnie miejsce robi w brzuszku, tego się trzymam ;)
Katy hahahahaha już sobie wyobraziłam jak mleczarnie wywalam i psiku psik do kawki robię:-D
Roszpunka no i super, niech aniołek zdrowo rośnie :)
Ilona nooo ja Cię proszę...nie schodź nam na zawał ;p

reklama
Ania to ty odpoczywaj a Piotrek niech sie meczy z pokojem w koncu to ty nosisz Lilly jemu tez musi cos przypasc do pracy :-)
Rozia prosze TYSIA GOTUJE, a Ty? przyłączysz się :)?: Bananowe placuszki Tysi

Tylko ja sobie dalam serek waniliowy i wyszly bardzo slodkie ale mozna tez dac np jogurt naturalny i dosypac platkow zeby bylo gęstsze:tak:

Do moich dolożylam jogurcik i malinki :-)

Katy no niech się tatuś postara bo tak się zaaferował tym pokojem że ho ho :tak::-D ale cieszy mnie to może się wyszaleć :-partystycznie :-p:-p:-p

Wiecie co do mojego Piotrusia chyba dopiero teraz dociera że będzie Tatą ;-) jak widzi wózek i ten pokój maluje ale widzę że jest szczęśliwy :tak:;-)

dziewczynki ja przepraszam że tak tylko o sobie ale trudno mi nadrobić cały dzień zacznę nadrabiać jutro mam nadzieję

Ania spoko spoko, każdy ma taki dzień,że ciężko mu nadrobić (patrz JA :-) )

No i czekamy na zdjęcia pokoju dla Lily jak będzie gotowy :-)

hej jestem po pracy... też padnięta. Troszkę obiadek się ułoży i zaczynam .... dziś joga:))))

ania fajnie, ze tylko 4 dni i że pokoik już zaczyna przypominać nowe mieszkanko Lily:tak:

katy fajnie placuszki wyglądają...a na basenie byłaś?? I tak p90x wysyłam Marcie.

sylwia fajnie, że już w domu:)

piąteczka chyba jednak się z m godzi bo jej nie ma;-)

jak tam humorki?? lepsze już??

roszpunka gratuluję małego ochrzczonego aniołka!!! Super zdjęcia, oboje razem ślicznie wyglądacie. Ty świetnie i maluszek słodki:)

truskawka śpioszku:))

kasia trzymam kciuki&&&&&&

nie pamiętam więcej....aha w końcu się coś w sprawie in vitro ruszyło:) tylko co z tego na prawdę będzie to się dopiero okaże....

Aniab ty tego twojego miej na oku bo jeszcze pokuj bedzie jeszcze raz do roboty:-Djak sie ta jego twórczosc uwolni :-D
Roza juz wrzucilam strone wczesniej :-)
Jane a ja tez moge:sorry2::sorry2::sorry2:???? Daj mi namiary to to wysle ci pieniazki:tak:
Na basenie nie bylam bo jeszcze mialam uplawy :zawstydzona/y:ale w srode nie ma bata ide :-)...........dzisiaj w planie orbiterek :-)
A co z tymi twoimi sprawami....jak cos pisz na g :-)

Slyszalyscie o tym Naturalna Plodność • Lubrykanty i Higiena Intymna • Beppy Comfort - tampony do pływania, uprawiania sportu, współżycia w czasie menstruacji

reklama
Do góry