reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

jak ja chciałabym żeby mi sie udzeliło 'chcenie' od Was!!! ja to na ćwiczenia w ogóle sie nie nadaję... salceson ze mnie i chyba taka zostanę do końca moch dni:crazy:...

dzięki za porady^^... testy chyba i tak kupię, jeszcze nigdy nie miałam, choćby dlatego a i drogie nie są na allegro, kupowałyście tam?

ada
u nas tez spagetti jest na topie i w ogóle najlepiej na przemian z zupą pomidorową ze świderkami... moje dziecko ma bardzo wyrafinowany gust :-)

reklama
aha, o kurcze... :baffled:
wiesz co, na stronie napisane jest, że warto zacząć od 10Minutes..., bo ten P90X jest cięższy, więc szkoda byłoby się zniechęcić gdyby człowiek nie podołał :-)
napisane też jest, że jak człowiek skończy plan 10Minutes to od razu ma chęć do kontynuacji właśnie P90X :tak: hahaha zobaczymy :-D

paula super że Cię zmotywowałam:)))

valkyrie ja używam testów bo mam nieregularne cykle ale w tym akurat mnie w konia zrobiły więc trzeba też mieć rękę na pulsie i obserwować siebie, żeby nie przegapić...

malami ja ćwiczę jogę raz w tygodniu ale sama z filmikiem, powiem Ci że to jest bardzo trudne ale wydaje mi się, że na dłuższą metę jak się do tego poważnie podejdzie to są fajne efekty. Chodzi mi o ogólny wygląd ciała. Ja bardziej lubię ćwiczenia gdzie jest dużo ruchu i można się spocić ale raz w tygodniu taka joga też nie jest zła:tak: szczególnie że też się można zmęczyć:-)Jakbym miała się porządnie do tego zabrać i tylko na tym opierać mój trening to zapisałabym się na jogę od podstaw żeby nauczyć się dobrze wykonywać figury. Tam ważne jest utrzymywanie równowagi w dziwnych pozycjach co czasami jest bardzo trudne i wymaga cholernie dużo kondycji. Już teraz rozumiem dlaczego to jest takie popularne :tak::tak:

paula
te filmiki, które są dostępne w sieci to są tylko "pokazówki", ten trening p90x który teraz robię trzeba sobie za kasę ściągnąć z neta:-( niestety nie ma go na you tubie za darmo. a p90x to jest co najmniej godzina dziennie ćwiczeń więc trochę trzeba się zaangażować:tak:

Val U mnie jest to samo zupa pomidorowa z świderkami spaghetti i pałka z udka z kurczaka pierogi zje ale te pierwsze dwa najbardziej ulubione

Paula nie wiem czy nie wrócę do fitnesu poczytam jeszcze w domu

Jane ja mam super babkę od fitnesu i robi nam taki miksik i właśnie jest trochę tańca trochę ćwiczeń kondycyjnych i trochę jogi właśnie połączenie super

Ostatnia edycja:
malami i słusznie i naukowo- popieram kochana postawę godna pensji

losiczkoa choć dobrze płatne w swej prostocie?????? lecę na makaron- żartowałam- no chyba, że swoja flaszką- maslanki hi hi

walky ja sikam na testy- choć ostatnio się obijałam w temacie- zaraz Cię wpuszcze na enpra to sobie podglądniesz- u mnie był pozytyw u gina potwierdzony- ale efektów jak widać brak. co do ćwiczeń to ja tylko basen- ale też kulawo - bo przepłynę cztery długości i juz mi się nie chce

to się już narobiłam- zapomniałam Wam powiedzieć, że od pon mieszka u nas jeszcze siostra mam- zanim ja się zwlekę - to już wszystko zrobione- to już chyba mi całkiem pozostało leżeć i pachniec i tuczyć dupsko
maluchy śpią- chciałam zrobić pranko- a tam obie śmigają na wysokości lamperii i już kończą- poszłam wymoczyć tyłek - to się okazało, że ktoś - czyt jedna z nich-przestawił coś niechcący i woda zimna jak jasna cholera
przynajmniej obiad było mi dane odgrzać dla synusia, bo głodny jak wilk wrócił ze szkoły

Małami o kurczę jak Wy wszystkie z tych fliudków macie zajść i to w bliźniacze ciążę to muszę dorobić, bo chyba nie starczy :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziewczyny mój m obrał sobie chyba za dzisiejszy cel dnia wyprowadzić mnie z równowagi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie dość,że się fatalnie czuję, to jescze muszę się z gamoniem użerać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jane podziwiam- my chcemy sobie teraz popróbować windsurfingu- już czuję jaki cyrk będzie- pod warunkiem, że w ogóle dotrzemy do klubu

Jane kurka ja ten program tez chciałabym sciągnąc ale nie wiem gdzie ;((( dużo to kosztuje????szkoda ze ta laska z linka nie ma swoich opisów na youtb :zawstydzona/y:

reklama
Do góry